Menu
Če že kradejo in lažejo, naj bodo vsaj naši

Če že kradejo i…

Zajec je še vedno v...

13

13

Pa ga imamo! Novi predsednik...

Assholes of Slovenia

Assholes of Slo…

Kako ste danes dragi The...

It's over?

It's over?

Kje smo? Odvisno koga vprašaš...

Maybe we'll find out soon (#SDSzate)

Maybe we'll fin…

Poletje se je krepko prevesilo...

Red liars and thieves

Red liars and t…

Kakšni fantastični časi? Predsednik države...

The biggest whores of Balkan mothers

The biggest who…

Slaba tretjina avgusta 2018 je...

Nacht der langen Messer

Nacht der lange…

Zadrega? Za zdaj še aktualni...

Defeat of reason

Defeat of reaso…

Kot vse kaže, se obetajo...

Finto finocchio (Fagot lying)

Finto finocchio…

Dan potem, ko so pri...

Prev Next
Mitja Kunstelj

Mitja Kunstelj

13

Pa ga imamo! Novi predsednik vlade republike Slovenije je včeraj postal Marjan Šarec. Zgrešen volilni sistem in odbojnost relativne zmagovalke volitev SDS sta omogočila, da so v vladi spet stari znani igralci, ki so vešči korupcije, praznega besedičenja in delovanja za svoje koristi. Veseli me, da je mandatar postal Marjan Šarec. Očitki, da nič ni povedal in, da nima programa so smešni. Tisti, ki neprestano govorijo, obljubljajo in mahajo z »najboljšimi« programi, so državo pripeljali na rob propada. Najbolj žalosti pa dejstvo, da se namesto z državo in prihodnostjo, ukvarjamo s komunisti, partizani, domobranci in migranti. S slednjimi se bomo hočeš nočeš morali ukvarjati, ker so dejstvo. Ni sicer panike, kot jo zganja domoljubni Imperij na Linhartovi, daleč pa od pravljic, ki jih je leta 2015 pisaril urednik Mladine Grega Repovš.

Mladina je v zadnjem času pokazala, da je navadno trobilo skrajne Levice, Repovš pa njen prvi piarovec. Omenjeni tednik sem včeraj kupil zadnjič. Tistim redkim, ki še kupujejo in berejo to neresno trobilo, priporočam enako. Levice ne moreš jemati resno. Lahko na trenutke resno vzameš npr. poslanca Terčka, ki so mu jasne osnovne zakonitosti delovanja vzporedne države ali lobijev, če se lepše sliši. Najbrž se vsi skupaj ta trenutek še ne zavedate, da je Slovenija včeraj z uradnim predsednikom vlade, dobila še predsednika vlade v »senci«. Vlada v senci je Levica, Luka Mesec pa je tista figura, ki bo v tej državi odločala. Saj vam je jasno, da se Šarec lahko uskladi v koaliciji karkoli, pa bo na koncu moral romati k Mescu v upanju, da bo mulc pokimal. Brez heca, Luka Mesec je postal najmočnejša figura v državi.

Hipotetično. Mudi se s sprejetjem zakona, Šarec hiti na sedež Levice, Luka mu pa vrat ne odpre. Ponoči je pokadil slabo robo, njegova feministka Manja mu ni dala, pa je Lukec depresiven in slabe volje. Jebe se njemu za Šarca in zakone, dokler mu Manja ne odgovori na solzav sms. Približno takšne dogodke lahko zelo kmalu pričakujemo.

Zmagovalec volitev Janez Janša je včeraj postal najbolj tragična osebnost naše politike. Klemen Jaklič sicer še vedno trdi, da se nam bodo smejali, kdor ne priznava njegove veličine. Meni pa se zdi, da bo drugače. Sam sem sicer verjel, da bo Janša uspel sestaviti vlado. Zadnji mesec je prihajajo toliko signalov njegovih vazalov, da je bilo vse skupaj smiselno. Trdili so, da imajo v žepu Cerarja, Počivavška, Brgleza, Bratuškovo oz. Banellija in še nekaj njih. Bili so tako samozavestno prepričani, da Šarec ne bo zbral 46 glasov, da sem jim verjel. Janša se razen na twitterju ni oglašal, namesto njega so ozračje zastrupljali njegovi domoljubni tviteraši. On pa je plezal in čakal svoj trenutek. Iz preteklosti vem, ko se Janez takole »umakne«, so stvari urejene ali vsaj pod »kontrolo«.

Ali se je Janša uštel ali predal, ne vem. Grožnje s predčasnimi volitvami so neumnost. Jasno je, da bo opozicija SDS na vsakem koraku minirala vlado, vlagala interpelacije, podtikala afere in izsiljevala predčasne volitve. Če bi res do tega prišlo, se ne bi spremenilo nič. SDS bi najbrž spet zmagala, v koalicijo z njimi pa spet nihče ne bi hotel. SDS je z Janšo na čelu s svojo agresivno retoriko, lažnivimi mediji in svinjanjem po partizanskem boju požgala vse mostove. Zdaj sami užaljeni čemijo na svojem zmagovalnem otočku, izolirani od vseh. Od tam zdaj letijo strupene puščice v salvah na vse strani. In potem jočejo, da jih vsi izključujejo.

V prihodnjih dnevih in tednih bo Janšev Imperij laži ustvarjal afere in napadal člane nove vlade na vsakem koraku. Naporno bo. Zaželimo novemu predsedniku vlade srečno roko pri izbiri ekipe in uspešno delo. Konec koncev gre za Slovenijo. Saj tako slišim iz ust vseh barv in prepričanj. Torej srečno Šarec, srečno Slovenija.

vročinapatodonationB03-214x300

The biggest whores of Balkan mothers

Slaba tretjina avgusta 2018 je za nami. So what! Vlada Mira Cerarja je demonstrativno odstopila nekje februarja! Če me spomin ne vara seveda? Danes je Cerar še vedno premier v odhodu, nove vlade pa še dolgo ne bomo videli. Pozivi k novim predčasnim volitvam so navadno sprenevedanje in zatiskanje oči pred realnostjo. Kaj bi prinesle še ene volitve? Razmerje moči bi ostalo enako. Približno tretjina tistih, ki še hodijo na volitve je zacementirano desnih. Kar pomeni SDS plus drobtinice za hlapce iz farške NSi. Dve tretjini pa sta odeti v levo rdečo barvo. Težava je nastala, ker je v levem bazenu preveč požrešnih osebkov, ki se ne pustijo odgnati od vse manjšega državnega korita.

Vsako užaljeno teslo, ki so ga odrinili od korita, je šlo ustanavljat stranko. Pred mesecem dni je bila aktualna ideja o še eni levi stranki. Milan Brglez je resno razmišljal, da bi ustanovil svojo stranko. V njej bi bilo nekaj bivših poslancev SMC in tisti člani Levice, ki so na minulih volitvah ostali pred vrati parlamenta. K sreči mu ni uspelo, ostalo je pri ideji. Ko ni bilo nič iz lastne stranke, se je Brglez pritožil na izključitev iz SMC. 

Kje smo danes? Šarec gre na vse ali nič. Po posvetu s svojimi svetovalci je sklenil, da bo premier za vsako ceno. Zdaj ali nikoli. Če gre LMŠ v opozicijo, je čez 4 leta ne bo več. Šarec je pripravljen sesti na premierski stol, četudi bo vlada manjšinska. Enkratna priložnost, ki je Šarec ne misli izpustiti iz rok. Storil bo vse, da vlada. Če bo šla vladna združba k vragu, bo upal na spomim zlatih ribic aka Slo volivcev. Vloga Levice je v tem primeru famozno bombastična. V vladi ne bodo, bodo pa odločali o vsakem vladnem projektu. Šarec se bo moral najprej bosti v koaliciji z Židanom in Erjavcem, ki ga bosta spotikala na vsakem koraku. Potuhnjeni Cerar in ponižana Bratuškova pa sta recept za katastrofo. Če Šarcu vseeno uspe potešiti apetite znotraj koalicije, pride na vrsto Levica. Stranka, ki ni v vladi, bo potem odločala. Mesec in druščina bodo ocenjevali in izpolnjevali želje starih rdečih krvosesov, ki jim bo načeloval kamniški župan? Dragi moji, tega ni niti v komedijah.

Če bi se to res zgodilo, potem je s Slovenijo konec. Kdor zagovarja takšno skrpucalo od vlade, ni pošten. Vem, raje to kot Janšo.

Nekoč je s poslanskimi vprašanji trgoval Zmago Jelinčić. Da se s tem trguje, ni skrivnost. Mladi levičar Mesec je nekje junija postavil poslansko vprašanje. Na žejo osebe, ki mu je za to plačala 1500 evrov na roko. Denar se je zbiral na Facebooku, vprašanje pa je bilo tudi objavljeno. In to se vam zdi OK, al kako že? Še jaz sem dobil poziv, da doniram. (p.s. nabijem vas na kurac za začetek, donirajte vi meni..)

Stvarnost je taka, da prihaja vlada Janeza Janše. Koliko mislite je takih poslancev, ki so se pripravljeni odpovedati pravkar pridobljenih ugodnosti? Bolj malo, pa še ti so iz vrst SDS. Na glasovanju naslednji petek bo Šarec upal na 46 glasov, pričakoval pa jih bo uradno 52. Zgodil pa se bo Janković. Šarec ne bo zbral zadostnega števila glasov, ker so v času po volilnem ponedeljku Janševi odposlanci »kupili« nekaj »Puckotov«. Počivavška niti ni bilo treba kupiti, ker je dal Janši besedo, da ne bo podprl Šarčeve vlade. Isto bo storilo še nekaj poslancev iz vrst SMC in dva iz SAB (oba pijanca).

Lažniva Jožeta sta tokrat očitno prestopila vse meje. Ampak pozor. Zdaj so domobranski govnači obrnili ploščo. V imenu svobode govora in ostalih ustavnih pravic, lahko vsak svinja serje in otresa na polno. Ker pač tako misli in to verjame. Velja za vse razen zame. Jaz sem še vedno aboniran na Okrajna in Okrožna sodišča, za moja mnenja in dejstva v katera verjamem.

Vinko Vasle je peder. Poleg tega ima »spolne odnose« s svojimi kužki. To so dejstva. Za ta zapisana dejstva sem šel l. 2015 v zapor. Za pol leta. Pa ponovimo vajo; Vinko Vasle je pederčina, domobransko ščene Janeza Janše in umazani pasjejebec. Tako mislim in to verjamem. Pes mu je lizal »sladki greh« iz kurca, to sem videl na lastne oči. Njegove potne roke so nekoč med vožnjo končale v mojem mednožju. Potem jih je fasal. Romunski policisti in Špela Predan so bili priča, ko sem razbil avtomobilsko steklo in buzeranta Vasleta potegnil na cesto. In jih je fasal po smrčku.

Najbrž ni skrivnost, da je bil Jože Dežman težek pijanec. Zdaj trdi, da je ozdravljen alkoholik. Kakšen kaliber je v resnici, kaj je klobasal psihiatru in terapevtom (komunisti, partizani, domobranci, cerkev, stric, Janez Janša, Rosvita Pesek in soprog) vse pikantne podrobnosti boste jutri prebrali na #MWY. Dežman ni golazen. On je THE Golazen.

time for revenge  by inuhichi-d6eqzw7

P.S. Nenadna ljubezen propadlih DL fakerjev (Virant, Pezdir, Bajs Štih & co..) do NSi je samoumevna. Potem, ko je Janša uspel zamenjati Novakovo s Toninom, so v NSi našli svoje mesto omenjeni luzerji iz DL. NSi=DL

Finto finocchio (Fagot lying)

Dan potem, ko so pri Možinovih v Šempertru pri Novi Gorici skromno proslavili napad osvobodilne Nemčije na komunistično kraljevino Jugoslavijo, se je rodil Joško. Pisalo se je leto 1968. In potem tema. Who the fuck je ta znani lažnivec v službi domobranske RKC in Janše? Plačujemo lažnivega provokatorja sicer vsi, ki ne sledimo pozivom Janše o neplačevanju RTV.

Joško Možina po mojih podatkih ni bil udbovec. Da bi se mu izpolnila ta neuresničena želja, bi se moral roditi kakšno leto prej. Edini črni madež Možine, ki je registriran, se je zgodil davno nazaj v Angoli. Poročilo SOVE in kriminalistov je nekje na Mladiki, šlo pa je za kaznivo dejanje storjeno med snemanjem dokumentarca o Angoli. Za kakšno kaznivo dejanje so Možino preiskovali, pa raje povprašajte njega.

Joško Možina je poročen. Ima otroke. Zanimivo, saj je Joško istospolno usmerjen. V prejšnjem desetletju je bil po navedbah več prič iz Radia in Televizije »teta« Vinka Vasleta, ki je bil takrat z Janševe strani postavljen za direktorja nacionalnega radia. Zaposleni se še danes strinjajo, da je takrat radio dosegel dno. Prav na pobudo Vasleta je Janša uredil, da je Možina postal direktor RTV. Od imenovanja naprej pa vse do danes, je Možina član Janševega omrežja na Kolodvorski. Poleg Rosvite in ostalih plačancev RKC.

DOxUWpJW4AEAFfJ

Možina se je v anale ljudskih lažnivcev vpisal z zmazki kot so; Maska Demokracije, Zločin, ki ne zastara, Zamolčani-Moč preživetja, Dosje-Slobodan Milošević, Slovenski plebiscit, Domovina in država, Urok Depale vasi, Pedro Opeka-dober prijatelj. Vsekakor pa je najbolj znano delo lažnivega Možine serija Pričevalci. Na sporedu je od leta 2014, v tem času pa je Možina gostil in intervjuval več kot sto domačih izdajalcev, nacistov, fašistov in množičnih morilcev. Publika si ga je zapomnila po osladnem nasmešku, ki ga pokaže vsakič, ko »gost« nažiga po partizanih.

Joško Možina je dvakrat prejel Jurčičevo nagrado. Podeljuje jo Društvo slovenskih pisateljev. Pri tem je treba poudariti, da je Možina nagrade prejemal izključno od žirij, ki so naklonjene slovenski pomladi. Slovenska pomlad je tako zlajnan pojem, da se sliši kot žaljivka. Pomladniki iz leta 1991 so danes osiveli starci v pozni jeseni. Kdor ponuja to »Pomlad«, ponuja zimo pred vrati.

Če v tem poletnem vremenu zagledate vampastega Možino na pločniku, se ne poigravajte s stopalko za plin. Intimne misli o omenjeni podgani pa ne delite na družbenih omrežjih. Bo policija prišla. Vprašajte Safeta, kako se je končalo.

p.s Jaz ne bi razmišljal, če bi Možina prečkal cesto. Za domovino, za resnico in gas.

o.p Vinko po tošl pa do majmuna Stuška. 

možina-safet

Udbaš Marco Polo

26. Septembra davnega leta 1955, se je v Lescah rodil Jože Dežman. Njegov stric Anton Dežman je bil narodni heroj, kar je malega Jožeta zaznamovalo za vse življenje. Stric se ni ukvarjal s slabotnim in vedno umazanim nečakom, zato je slednji zasovražil vse, kar je bilo povezano z njegovim stricem, partizani in NOV.

Jože Dežman je prvo službo nastopil v Kranjskem muzeju. Pisalo se je leto 1979. Jugoslavija je vrela od nacionalizma, Tita so zapuščale moči, Jože Dežman pa se je odzval klicu Udbe. Desetletja kasneje je Dežman svoje sodelovanje z Udbo opravičeval, »Češ, bil sem prisiljen«.

Prisiljen ali ne, poročila Udbi je pisal vse do leta Decembra 1989. Imel je celo istega mentorja kot Zmago Jelinčić, znanega udbovca Braneta Lukaća. Dežmanov udbovski dosje je leta 1992 Janša pridobil od Brejca. Takrat je Brejc Janši izročil več kot 2000 dosjejev znanih Slovenk in Slovencev. Dosje Dežmana, ki nosi kodno ime »Marco Polo«, nisem nikoli prebral. Zato ne morem soditi kaj je Dežman za Udbo v resnici počel. Tisti, ki so ga brali pa pravijo, da gre za prvovrstnega zagrizenega »cigana«. Stebri Udbe, so takšnim rekli šefi nekoč.

V letih, ko sem bil del ekipe Janeza Janše, sem Dežmana večkrat srečal. Vedno se je motovilil okoli farškega korita in se prilizoval mlajšim varnostnikom. Kakšno vlogo je imel v tistem času v omrežju Janše, mi ni bilo znano. Ko smo ponarejali arhivske dokumente, pa so mi stvari postale jasne. Jaz, Njavro, Oražem in Hočevar smo se ob Ljubljanici večkrat sestali z njim, nazadnje v pizzeriji Trta. Vedno je šlo za papirje iz arhiva in njihovo ponarejanje, posebne želje pa je Njavru zaupal na štiri oči. Do ostalih je bil vedno nezaupljiv in zadržan.

Kot direktor Muzeja novejše zgodovine se je zapletel v spolni škandal v ljubljanski Stolnici. Podrobnosti v javnosti niso znane, ker je bila kazenska ovadba prijavitelja (žrtve) kasneje umaknjena. Na željo Janeza Janše je postal predsednik komisije Vlade Republike Slovenije za reševanje vprašanj prikritih grobišč. Takrat so se sestali Janša, Dežman in Valič Zverova. Janša jima je »položil« na srce, da naj se ukvarjata izključno z »zločini« komunističnih partizanov. Cerkev in domobranski boj pa je potrebo rehabilitirati in ljudem predstaviti žrtve komunističnih zločinov. V povezavi s tem je RTV podgana Joško Možina dobil posebne zadolžitve. Kakšne, vam je najbrž znano.

Jože Dežman je v sodelovanju z Romanom Leljakom ponaredil ali na novo spisal arhivske dokumente, ki blatijo 97 državljank in državljanov Slovenije. Med drugim je sodeloval pri ponarejanju udbovskih papirjev o Franciju Perčiču. Mnoge od teh žrtev najdete v straniščnih verzijah Leljakovih bukev.

220px-Bundesarchiv Bild 146-1968-101-20A Joseph Goebbels

Na stara leta se je Dežman vpisal na Teološko fakulteto in jo leta 2014 uspešno zaključil. Od takrat je še bolj radikaliziran in odločen, da umaže družinsko ime, slavo svojega strica Tončka in se dokončno zapiše vicam.

Aprila 2017 je KPK dobila prijavo. Šlo je za zlorabe in korupcijo v zvezi z Muzejem novejše zgodovine, ovadena pa Dežman in Valič Zverova. In kaj je storil Štefanec? Poklical je Janeza Janšo in mu zašpecal prijavitelja in vsebino ovadbe. KPK je prijavo zavrgla, prijavitelj pa ni več član SDS.

P.S. SDS v sodelovanju z SNS organizira tečaj padalstva. Prijave sprejemajo na letališču v Lescah. Tečajnik je tudi domačin Dežman.

donationB03-214x300

Naroči se na ta RSS

Sledite nam

E novice