Menu
Cazzo

Cazzo

No, kje smo? Deset dni...

Do not fuck me, lying country

Do not fuck me,…

Krasni novi časi. Fašizem, sovraštvo...

They will know your name

They will know …

Igra usode ali kako se...

Patriotism or slavery

Patriotism or s…

Slovenska Vojska bo danes dobila...

Brutta verità

Brutta verità

Včerajšnji tekst je razburil moje...

Bonne nuit du pays

Bonne nuit du p…

Takšne vlade pa še nismo...

Winter si coming

Winter si comin…

Evo njega. Sneg. I hate...

Fucking the last healthy citizens

Fucking the las…

Še ene volitve, še en...

La meraviglia della terra

La meraviglia d…

Pa zdaj? Težko rečem, ker...

Merda dalla Slovenia

Merda dalla Slo…

Tale November ni vreden pol...

Prev Next

Katastrofa na obzorju


    Katastrofa na obzorju

Dejan je skoraj zajokal. Policaj Bauman ga je nabasal v jajca, da mu je bilo slabo. Bruhal je lasten žolc in požiral solze. Poleg Baumana, so si ga privošcili tudi drugi. Pretepli so ga kot vreco krompirja! Boban je ni odnesel nic bolje. Pretepena, sta koncala na Prešernovi. Na ljubljanski UNZ. Šef pajacov, Boštjan Sladic si je vihal brke, ko je zagledal uklenjena ubežnika. Naslednjih nekaj ur, so jima ljubljanski kriminalisti spisali kup ovadb.

Na terenu viške policije, se je zacel pregon. Tam so imeli druge težave. Izkazalo se je, da je bil Bobek za volanom službenega avtomobila, pijan. Mausu ni ušlo, da Bobek zaudarja po šmarnici. Njegova slava je pocasi bledela. Bobek je namrec nosil posebno titulo. Bil je tisti policaj, ki je nad soseda poslal specialce in helikopter. Bobek je od policije dobil stanovanje. Vrata do vrat z razvpitim exSm specialcem. 
 
"Kako ste komšija in ves cuker, kar ga gre zraven", se je topil Bobek.
 
Sosed pa je bil zadržan. Bobek nato v službi izve, da je za sosedom razpisana tiralica. Usodnega jutra, je debelinko zlorabil sosedsko zaupanje. Kavica kot izgovor! Potem pa kordon plavih angelov, na zemlji in na nebu. Šov za sosede, šok za žrtev in nagrada za lupino od cloveka v policajski uniformi!
 
pb muniD1Medtem, ko je Bobek podpisoval lasten suspenz, so Bobana in Dejana vklenjena odpeljali na Povšetovo. V zaporu se je razširila novica, da so Milica ujeli. Slavje Nukija in njegove ekipe, je bilo sladko-grenko. Nukija je locilo od izrocitve Italijanom, le še 5 dni! Milic ga je zajebal za pobeg. Še placilo je vzel od njega, potem pa sam v beg. Nuki ni vec razmišljal o begu. Sprijaznil se je, da bo izrocen makaronarjem na Sicilijo. Preden pa se to zgodi, je hotel ubiti Milica. 
 
Red je, da zlikovci koncajo v priporu. Zapor sledi po obsodbi! Bobanu je bilo jasno, kaj ga caka. Pripor v deželi. Dejan pa je upal, da ga bodo strpali v pripor. Ponavadi se ponesrecen beg, konca na zaprtem oddelku. Prav tu pa je Dejan že bil. Niže ne gre v zaporu! Pricakoval je 20 dni samice. Vec po zakonu ni dovoljeno! Ce ga vrnejo na oddelek, ga bo Nuki poskušal ubiti. To je bilo Dejanu kristalno jasno!
 
Na Povšetovi, je policijsko kiblo docakala vsa izmena. Vsi, ki so bili v službi, so hoteli videti Milica in kompanjona. Pazniki iz spremstva, so bili zaradi bega iz UKC v disciplinskem postopku. Zlikovca, ki ju je dostavila murija, so pricakali na nož. Goran, pobarvan na kanarcka, je Milicu prilepil zaušnico. Takoj, ko so policaji zapustili Povšetovo. Krompircek, ki je bil dežuren na oddelku, se je primajal v pritlicje. Tudi on si ni mogel pomagati. Milic je cez noc zaslovel. Na oddelku, kjer dežura krompircek, pa Dejanu pripravljajo likvidacijo!
 
Od nekje se je vzel priporniški psiholog, Mitar Munic. Od dalec si je ogledal Bobana. Z Dejanom pa itak ni želel imeti opravka. Namesto, da bi se pogovoril z obema, je izginil v svojo pisarno. Zaklenil je vrata. Iz predala je vzel folijo. Temacne skrivnosti, ni poznala niti njegova precej grda in neprivacna žena. Mitar Munic je bil zasvojen s heroinom. Medtem, ko je vlekel omamne dime, se mu je dogajalo. Porno VHS kasete so mu odpirale nov svet. Svet njegovih bolnih fantazij. Najraje je gledal pedofilsko uspešnico, ko psihiater ugrabi avstrijsko deklico in se nad njo izživlja. Njegov svet je zmotilo trkanje. Mitar Munic je skril folijo, ugasnil televizor in odprl okno. Trkanje je postalo glasnejše! Munic se je usral. Vzel je razpršilo in pošprical zrak z dišavo. Potem je odprl vrata. 
 
Bila je Gordana Korže. Pijana in neurejena je vstopila in s treskom zaprla vrata. S krvavimi ocmi je pogledala Munica in zahlipala;
 
"Daj mi ta kurcev heroin, bolna sem"!
 
pb muniDV pisarni Mitra Munica je zavladala tišina. Na zaprtem oddelku, pa se je razlegalo kricanje. Milica so pazniki iz pritlicja, pripeljali na oddelek. Nazaj v njegovo sobo. Licina in Podobnik sta imela cast, da sta ga porinila v njegovo sobo. 
 
Šemso, Buco in Janez so strmeli vanj. Cetrti je pobegnil v wc.  Dejan jih je strupeno pogledal in siknil;
 
"Šta gledate picke. Stavi za kafu, majmune"!
 
Šemso je razumel. Prijel se je dela. Dejan pa se je soocal z realnostjo. Kmalu bo vecerja. Nukijevo kruljenje in nabijanje po radiatorju, mu je paralo možgane!
 
se nadaljuje

 

Pustite komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

nazaj na vrh

Sledite nam

E novice