Menu
Cazzo

Cazzo

No, kje smo? Deset dni...

Do not fuck me, lying country

Do not fuck me,…

Krasni novi časi. Fašizem, sovraštvo...

They will know your name

They will know …

Igra usode ali kako se...

Patriotism or slavery

Patriotism or s…

Slovenska Vojska bo danes dobila...

Brutta verità

Brutta verità

Včerajšnji tekst je razburil moje...

Bonne nuit du pays

Bonne nuit du p…

Takšne vlade pa še nismo...

Winter si coming

Winter si comin…

Evo njega. Sneg. I hate...

Fucking the last healthy citizens

Fucking the las…

Še ene volitve, še en...

La meraviglia della terra

La meraviglia d…

Pa zdaj? Težko rečem, ker...

Merda dalla Slovenia

Merda dalla Slo…

Tale November ni vreden pol...

Prev Next

Back to reality


    Back to reality

Najbrž ste pozabili, kaj se je zgodilo na začetku poletja. Za pretepene SDS ovce v sobi, je Milića doletela drakonska kazen. Tri mesece je gnil v samici. Ker je samica z zakonom omejena na dvajset dni, so kazen prekvalificirali v izolacijo. Kar je v praksi isti kurac. Na oddelek se je vrnil konec meseca oktobra in spoznal, da so mu ušle vse žrtve. Gorenaka in Pojbiča je odrešilo Ustavno sodišče, Mahniča pa so premestili med norce na zaprti oddelek v Maribor. Forenzični oddelek. Tako rečejo luknji, kjer imajo norce pod ključem. Se bolj moderno sliši, forenzični oddelek, ha ha.

Zadnje čase se v slovenskih zaporih dogaja toliko zanimivega in neverjetnega, da bom za nekaj časa iz fikcije preklopil na resnično sceno za rešetkami. Tam ni Dejana Milića in njegovih izmišljenih barab. Dejanja resničnih likov pa tokrat ne bodo izmišljena. Kar se Gordane Korže – Halić tiče, pa je itak šlo za resnične navedbe. Ženska je odvisna od alkohola in tablet, z zaporniki pa manipulira in se zapleta v afere, odkar je prvič prišla v ljubljanski zapor. V ambulanti so res packe, ampak Špehar jih ni zares preganjal. To sem že enkrat pojasnil, čeprav mi ne bi bilo treba. Zaradi Prison bloga je bil cel kraval na Povšetovi, ko sem leta 2015 prišel na prestajanje kazni zaradi resnice o Vasletu. Gordana Korže Halić se je zaklenila v pisarno in cvilila, da ne more delati, dokler je Kunstelj v zaporu. Nekaj paznikov, ki so nastopali v blogu, je prav tako imelo težave s koncentracijo zaradi moje navzočnosti. Vodstvu zapora ni preostalo drugega kot, da me spakirajo, zvežejo in premestijo. Končal sem na robu države v Solkanu, kar pa niti ni bilo tako slabo.

arestzatajkune

Trenutno najbolj razvpit zapornik je Igor Bavčar. Kot se za tajkuna njegovega kova spodobi, kazen ne prestaja na Dobu. Prve dni je sicer preživel izoliran na sprejemnem oddelku, potem pa je po hitrem postopku končal na pol odprtem oddelku v Slovenski vasi.

Pred kratkim je prišlo do upora v zaporu na Povšetovi. Jože Podržaj je javnost pomiril z lažnim navajanjem o petelinjenju Valona Hoxhaja iz vrha albanske narko mafije. Ni šlo za petelinjenje. Načrtovan je bil umor pripornika, vendar so pravosodni policisti pravočasno izvedeli kdo je tarča. In so ga uspeli zaščititi. Pravočasno so odreagirali zato, ker jim je za namero morilske druščine povedal »cinkator«. Kvazi upor na sprehodu je bil mišljen za odvračanje pozornosti, a se ni izšlo. Se bo pa naslednjič, se mi zdi. Kolovodjo in dvojico, ki ni uspela zaklati markiranega pripornika, so takoj premestili (Dob-Koper-Maribor ). Kdo je tarča, v priporu ni neka skrivnost. Njegov primer je zelo odmeval in se bo zagotovo nadaljeval na višjih instancah. Verjamem, da se pristojni ukvarjajo s tem, ker markirani pripornik še vedno diha. Torej je še vedno tarča. Sploh, ker se bodo Albanci zelo potrudili, da popravijo slab vtis.

Več naslednjič. Danes je zoprn dan, nimam časa pisat. klapEND plavakocka3                                                                                                             

 

 

 

 

   

1 komentarjev

Pustite komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

nazaj na vrh

Sledite nam

E novice