Menu
Če že kradejo in lažejo, naj bodo vsaj naši

Če že kradejo i…

Zajec je še vedno v...

13

13

Pa ga imamo! Novi predsednik...

Assholes of Slovenia

Assholes of Slo…

Kako ste danes dragi The...

It's over?

It's over?

Kje smo? Odvisno koga vprašaš...

Maybe we'll find out soon (#SDSzate)

Maybe we'll fin…

Poletje se je krepko prevesilo...

Red liars and thieves

Red liars and t…

Kakšni fantastični časi? Predsednik države...

The biggest whores of Balkan mothers

The biggest who…

Slaba tretjina avgusta 2018 je...

Nacht der langen Messer

Nacht der lange…

Zadrega? Za zdaj še aktualni...

Defeat of reason

Defeat of reaso…

Kot vse kaže, se obetajo...

Finto finocchio (Fagot lying)

Finto finocchio…

Dan potem, ko so pri...

Prev Next

Mikstone report 1


    Mikstone report 1

Skoraj bi pozabil. Pri vsej naglici in nenadejanih obveznostih, mi zmanjkuje casa. Za blog in pisanje. Ljubljana se je te dni korenito spremenila. Ljudje so izpuhteli. Mladina pravzaprav. Šole so zaprle vrata in za vecino se je zacel cas zabave! Kako je danes s študentskim delom, nimam pojma. Zagotovo pa ni kot nekoc. Kdor je hotel delati in zaslužiti za pocitnice, mu je bilo to omogoceno. Danes ni vec tako. Dela ni za cca 200.000 državljanov. Pocitnice si lahko privošcijo otroci tistih, ki nam zadnji dve desetletji krojijo državo. Za vse ostale pa, znajdi se!

report3O vremenskih in podnebnih spremembah ne vem nic. Bral sem pred casom delo bivšega podpredsednika ZDA, Ala Gora. Hudo crnoglede so se mi zdele njegove ugotovitve in napovedi. Mogoce pa tip ve o cem govori? Kar se zadnje case dogaja z vremenom, ni najbolj normalno in obetavno. Temperaturni preskoki so šokantni. Zjutraj psa sprehajam v jakni, ker temperatura kaže 10 stopinj. Konec junija? Cešnje, ki sem jih zadnja leta obiral zraven koseškega bajerja, se letos niso pokazale. Imam obcutek, da narava umira skupaj z našo domovino.

Zloglasna stranka SDS poziva k utrjevanju nacionalne zavesti? Tole sranje z zvezdo in bojkotiranjem državne proslave, si niti kritike ne zasluži. Mediji bodo morali pocasi zaceti ignorirati izpade skrajnih desnicarjev. Na žalost je Janez Janša najljubša tema in tarca vseh medijev? Njegovo hobotnico, ki jo je spletel v 25 letih, vam bom predstavil na VIP strani.

Kot je dejala naša pokora! Naberite si cez poletje moci. Jeseni pa se oglasite vsi, ki ste bili oškodovani v podjetju GDS. d.o.o. v letih 1993-1996! Na sodišcu bom moral v postopku, ki ga je sprožil Dušan Mikuš, pojasniti tok denarja. Vsaj 1.000.000 DEM je koncalo v SDS. 150.000 DEM je odnesel Dušan Mikuš. Kako in zakaj, jeseni na ljubljanskem sodišcu. Imam seznam takratnih vlagateljev, vendar me zanimate tisti, ki ste prihajali v ljubljanski WTC na Dunajsko 156, decembra 1995!

Mesec dni bo okoli, kar sem zacel z blogom na novi platformi. Zaenkrat se še lovim in ucim. Kar se free gesel tice, jih ne bom vec pošiljal nikomur. Tri mesece sem pozival vse upravicene, da se mi javijo za geslo. 512 imen in gesel za donatorje in narocnike PI., sem registriral in razposlal. Kdor se mi zdaj oglaša, da je reden bralec in kje je njegovo geslo? Kdor je reden bralec je zdavnaj dobil geslo. Zato na tovrstne maile ne bom niti odgovarjal vec.

report2Falcon je koncno poletel. Dolgoletna farsa brez primere je koncana. Mercator je prodan. Zdaj cakamo, kdaj bodo v akcijo stopili kriminalisti! Ni še bilo posla, ki se ne bi prej ali slej koncal s hišnimi preiskavami po vsej državi.

Podganji trop je v težavah. Firer je obsojen. Fronta s KPK in zdaj še sodišcem, sta v izgubljenem položaju. Firer gre po stopinjah Sanaderja in njemu ljube Timošenkove! Padajo stave, kdaj bo Janez Janša prestopil prag koprskega zapora? Najvec jih stavi na december 2014 in januar 2015!

Za konec. Moram pohvaliti TC motoshop. Precej sabe volje sem bil zaradi njih. Pravzaprav zaradi skuterja, ki se je kvaril. Po nesreci, ki sem jo imel, so se izkazali v precej svetlejši luci. Skuter je bil takoj odpeljan na servis. Deli so bili naroceni naslednji dan. Ker imajo bogato zalogo skuterjev, sem takoj dobil nov skuter. Ce koga mika veter v laseh, bo TC motoshop kar prava izbira.

Sledi pa point break 5 na hard time. klapEND

Pustite komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

nazaj na vrh

Sledite nam

E novice