Menu
Cazzo

Cazzo

No, kje smo? Deset dni...

Do not fuck me, lying country

Do not fuck me,…

Krasni novi časi. Fašizem, sovraštvo...

They will know your name

They will know …

Igra usode ali kako se...

Patriotism or slavery

Patriotism or s…

Slovenska Vojska bo danes dobila...

Brutta verità

Brutta verità

Včerajšnji tekst je razburil moje...

Bonne nuit du pays

Bonne nuit du p…

Takšne vlade pa še nismo...

Winter si coming

Winter si comin…

Evo njega. Sneg. I hate...

Fucking the last healthy citizens

Fucking the las…

Še ene volitve, še en...

La meraviglia della terra

La meraviglia d…

Pa zdaj? Težko rečem, ker...

Merda dalla Slovenia

Merda dalla Slo…

Tale November ni vreden pol...

Prev Next

Brutta verità


    Brutta verità

Včerajšnji tekst je razburil moje zveste bralce. In prav je tako. Kaj bi dejali, če bi vam vlomil v stanovanje in začel krasti? Ko bi me zasačili, bi pa izvlekel rdečo zvezdo in začel vpiti; »Jaz sem proti Janši«?

Torej? Najbrž bi jih dobil po glavi, v nadaljevanju pa bi poklicali Policijo! V to sem trdno prepričan. Glede na vaš odnos do župana, pa bi upal na drugačen izid! Naprimer takšen;

»Micka, ta je naš. Daj mu peneze in klobase, za partizane gre«.

Micka; »Ampak krade nam,navaden tat je«!

Franci; »Bolje on kot, da nama kradejo farški«.

V čem je poanta? Zoki je lopov in pika.! Vsem je to jasno. Komur ni, ta laže sam sebi. Ampak! Zoki sovraži Janšo in ob vsaki priložnosti maha z zvezdami, OF in titulo mesto heroj. Zato je še danes župan in naslednji mandat bo počel isto, kot je počel do zdaj. Kradel bo, jemal podkupnine in živel od gotovine. Vse račune vključno z osebnim transakcijskim računom ima blokirane. Od česa živi, je "skrivnost"? Živel Zoki. Da me ne bo kdo narobe razumel. Prav je, da je zmagal. Ljubljančanom pa res ne privoščim predstavnika domobranske stranke in parado fašizma v prestolnici.

Kam smo prišli, da je tako, pa je velika žalost. Tista izjava zmešanega Rada Pezdirja, da bo Ljubljana postala Beograd v času Miloševića, če bo Janković spet zmagal, je zgrešena. Idiot, kaj naj rečem. Ljubljana zadnjih 12 let funkcionira kot Beograd v času omenjenega zločinca, pa to nikogar ne moti. Zoki je car, amen!

Mene resnično žalosti, da so se pod krinko »boja« proti Janši in njegovi nazadnjaški sekti vernikov, na oblast zavihteli največji škodljivci te države. Alenka, Karl in Miro! To je katastrofa. Povejte mi, kako je mogoče, da je Karl tako nagnusno popušil na volitvah, podpiral pa ga je najbolj vpliven »Slovenec« na ić, ki sicer podpira in financira Dodika v Republiki Srbski? Najbrž ni tako vpliven, kot so mu pripisali, sicer bi bil Erjavec predsednik vlade.

Kar se naročnin tiče. Po novem letu jih bom ukinil, novi teksti bodo dostopni za vse. Namesto naročnin so dobrodošle donacije na transakcijski račun ali PayPal. Blog na mikstone.si bo ugasnil, ker ne bom več plačeval gostovanja. To bo enkrat sredi januarja. Če bo kdo od vas (ali je že) kopiral oz. shranil VIP vsebine, naj jih prosim na deli okoli, da me ne spravi še v kakšen kazenski postopek.

Upokojenci in tisti, ki stojite v čakalnih vrstah našega skorumpiranega zdravstva! Pojdite na Langusovo 4, tam vedri vaša »rešiteljica«. S kakšnimi transparenti in bobni, da vas Prasica čuje.

Bog vam pomagaj! SF/SN

pinocchiooo

Pustite komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

nazaj na vrh

Sledite nam

E novice