Menu
Cazzo

Cazzo

No, kje smo? Deset dni...

Do not fuck me, lying country

Do not fuck me,…

Krasni novi časi. Fašizem, sovraštvo...

They will know your name

They will know …

Igra usode ali kako se...

Patriotism or slavery

Patriotism or s…

Slovenska Vojska bo danes dobila...

Brutta verità

Brutta verità

Včerajšnji tekst je razburil moje...

Bonne nuit du pays

Bonne nuit du p…

Takšne vlade pa še nismo...

Winter si coming

Winter si comin…

Evo njega. Sneg. I hate...

Fucking the last healthy citizens

Fucking the las…

Še ene volitve, še en...

La meraviglia della terra

La meraviglia d…

Pa zdaj? Težko rečem, ker...

Merda dalla Slovenia

Merda dalla Slo…

Tale November ni vreden pol...

Prev Next

Winter si coming


  Winter si coming

Evo njega. Sneg. I hate this sheet. Mraz, sneg, vlaga in megla. Vreme, ki je Slovencem očitno pisano na kožo. Mene pa ubija. Nikoli, ampak nikoli ne bi mogel živeti z žensko, ki ima rada sneg, zimo in smučanje. Hvala lepa za ledene »užitke«. Ta trenutek me npr. najbolj skrbi, da ne bom končal v kakšnem hladnem mestu v ZDA. Zime v New Jerseyu so hladne. Miami, Orlando in Sacramento so veliko bolj privlačna mesta, vsaj kar se klime tiče. A ni vseeno kje končaš, saj se vse dogaja v dvoranah? Kakor za koga. Jebeš zimo in sever.

 

Kako domača scena? Slišim, da se farška podgana Primc spet ni uvrstil. Tokrat je baje kandidiral za mestni svet. Katera zarota je tokrat kriva, da božji sin ni bil izbran? Ljubljana ni Slovenija, komur to ni jasno, nima kaj iskati v politiki. Ne moreš osvojiti Ljubljančane z domoljubnimi prijemi, halo. Ljubljana je Jugoslavija v malem. Zoran to dobro ve, Murgle pa tudi. Prej bi kakšen dirty levi kanididat spodnesel Jankovića, nikakor pa nihče z desnega pola. 

 

Ker Janša ni od včeraj v politiki in mu je klima v prestolnici poznana (za cirkus pred Tavčarjevo so vsak teden uvažali vernike iz podeželja), je edini zaključek, da je načrtno ponižal Logarja. Na volitvah ni drugih mest. So samo zmagovalci in poraženci. Pri nas se po zaprtju volišč sicer vsi delajo zmagovalce pred kamerami, ampak to je politika. Verjamem, da bi bil Rok Snežić še najbolj primeren izzivalec za Zorana Jankovića. Če bi Janša mene vprašal, koga naj pošlje v županski boj, bi mu predlagal njega. Se mu pozna, da 13 let nisva govorila, sami porazi od takrat, LoL.

 

Alenka Bratušek ni tako butasta in zadrgnjena kot Janša. Briga njo za upokojence in zdravstvo. Bog in Milan ne dasta, da bi postala ministrica za zdravje ali socialo. Ampak! Pred volitvami je bilo jasno, da ne more otresati o drugem tiru in evropskih sredstvih, saj ne bi dobila niti pet glasov. Pot do tja je bila vrhunsko izpeljana. Erjavcu je enostavno ukradla lažno skrb za upokojence in še v sanjah drdrala, kar so jo naučili svetovalci. No, tam kjer jo poznajo, je pogorela. Tiste zaostale glave, ki večno nasedajo Erjavcu, pa so zdaj nasedle njenim lažem. Tako se je SAB uvrstila v parlament z osebki, ki jih sicer ne bi zaposlil niti na tržnici. Maša Kociper aka mali krogec, pa ne me jebat, lepo vas prosim.

 

Drugo največje mesto v državi, interesni poligon male podgane Bojana Požarja! Kangler in Arsenović v drugem krogu? Štajerci, kako zdravje? Je res tako hudo, da ste pripravljeni na skok v preteklost in znane koruptivne in nepotistične prijeme Franca Kanglerja? Že res, da ga sodišča kot po tekočem traku oproščajo. Čigava sodišča so to? Na katerih instancah ga oproščajo? Vrhovno, Ustavno! Vse jasno. Arsenovića ne poznam. Poznam pa mariborsko podzemlje. In oni poznajo njega zelo dobro. Še en Janković, tokrat štajerski.

 

Če pa pogledam Fištravca, vam vse oprostim. Ali pa ne. Kako ste mogli po vstajah ustoličiti to lažnivo škilasto pohlepno govno s klobukom. To mi nikoli ne bo jasno. Poznam precej spodobnih Mariborčanov, ki se takrat niso hoteli izpostaviti. Pa bi se morali. Zdaj bo Fištravec lazil po sodiščih in vsakič bo obsojen. Čez pet ali sedem let, pa ga bodo Vrhovna in Ustavna sodišča oprala vsake krivde. Kolo se obrača. Dokler si na njem, se boš vrtel. Kajne dragi politiki.

 

Naše občine so organizirane kot mafijske družine tipa Soprano. Janković, Šrot, Kontić, Popović! Ti štirje so eklatanten primer mafijskih občin. Za Šrota in Kontića ne vem podrobnosti. Druga dva pa sta tesno povezana s kriminalnim podzemljem v obeh mestih. Popović je celo del mednarodne trgovine s kokainom. Pa se mu ne zgodi nič. Štango mu drži celo kriminalistična policija v Kopru. O prodaji kokaina v Kopru sem pred leti napisal celotno zgodbo z vpletenimi. (Hard Time). Takrat sem bil člen v tej združbi in v Žusterni me je gostil sam župan, ko smo mu dostavili »produkt«. Pa me ni nihče tožil za to.  O Zokiju pa že itak veste preveč. Resnica je večina tega, kar ste slišali in prebrali o njem. Še več, Zoki je baraba prve balkanske klase. V zadevi kao farmacevtka pa vam še enkrat povem, da je on največja žrtev. Naivna ovca, ki je trznila na ponujeno pičko in se grdo ostrigla. Zelo grdo, topo rezilo najbrž.

 

Ne da se mi več. Gram nabijat basekt.

 

P.S. Alenka Bratušek. V odgovoru Okrajnemu sodišču sem priložil bančno kartico, kar pogumno do prvega BA, prasica gorenjska. Pazi, da te kakšen upokojenec ne porine z mosta, ki si ga zaprla. LoL 

1 komentarjev

 • 
     BRANIMIR
  BRANIMIR Torek, 20 November 2018 12:18 Komentiraj povezavo

  Mitja, ti praviš, da je brez veze kar pišeš in govoriš ljudem okrog sebe. A ni čisto tako. Ne vem če si uspel prebrati blog ki je sicer samo za izbrane in popolnoma cenzuriran kjer je fenomen Vinko pisal o tožbi zoper tebe. Pa ne samo to. Ti glodalci so vso krivdo in bes za Depalo vas enostavno naprtili enemu nedolžnemu človeku, to je tebi. A je vse skupaj že čez nekaj ur izbrisano iz spleta. Zakaj je to tako ne vem, a počasi bodo le pogruntali, da ni tako, kot si oni v teh praznih beticah domišljajo. In še kar nekaj njihovih umazanih in nesramnih blogov je bilo izbrisanih, zakaj pa ne vem. Velikokrat si to shranim, a tokrat so tako hiteli to brisat, da nisem utegnil.
  Res je pravica ne more umreti, čeprav izgleda, kot da je že dolgo mrtva, ko gledaš kaj delajo in pišejo in kako lažejo.
  Resnica je vedno preživela in tudi tokrat MORA BITI TAKO, čeprav je pot težka in dolga!

Pustite komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

nazaj na vrh

Sledite nam

E novice