Menu
Cazzo

Cazzo

No, kje smo? Deset dni...

Do not fuck me, lying country

Do not fuck me,…

Krasni novi časi. Fašizem, sovraštvo...

They will know your name

They will know …

Igra usode ali kako se...

Patriotism or slavery

Patriotism or s…

Slovenska Vojska bo danes dobila...

Brutta verità

Brutta verità

Včerajšnji tekst je razburil moje...

Bonne nuit du pays

Bonne nuit du p…

Takšne vlade pa še nismo...

Winter si coming

Winter si comin…

Evo njega. Sneg. I hate...

Fucking the last healthy citizens

Fucking the las…

Še ene volitve, še en...

La meraviglia della terra

La meraviglia d…

Pa zdaj? Težko rečem, ker...

Merda dalla Slovenia

Merda dalla Slo…

Tale November ni vreden pol...

Prev Next

La meraviglia della terra


    La meraviglia della terra

Pa zdaj? Težko rečem, ker ne vem! Kaj pisati? Do pred kratkim sem spremljal dnevna poročila, družabna omrežja in nekatere spletne strani. Teme so se ponujale kar same. Težave pa tudi. Odkar ne spremljam, kaj se dogaja vam in naši nebodigatreba Sloveniji, pa ne vem o čem naj pišem. Naj počakam, da me »prešine«? Bo udaril kakšen preblisk? Bolj težko, ker se mi zadnje leto bliska samo od ene stvari.

Kar ne pomeni, da sem slep in gluh. Samo ne da se mi o istih jajcih do nezavesti lajnat. Natančno to počno mediji, lajnajo ista jajca in iste pokvarjene obraze zadnjih 25 let. Kdo od vas resno jemlje Državni zbor republike Slovenije? Če ga kdo, naj gre takoj do svojega zdravnika. Po napotnico za »ludaro«, da se razumemo. Že itak je vse skupaj kurac, ker poslanci niso poslanci ljudstva! So lutke, ki pritiskajo tipke po ukazu centrale.

Včeraj je pušila kurce v kurbišču v Hočah pri Mariboru, danes je poslanka. To je samo eden od spornih mandatov tega sklica DZ. Jih je pa več kot polovico tega ranga. Maši Kociper ne bi dal normalen človek glasu, pa je po SLO matematiki spet poslanka. Ona je rang za kuhanje kave in raznašanje pošte. Kot njena šefica aka Prasica. Samo, da ima slednja večje ambicije.

hatelife

Da vam ni dolgčas, da ste konstantno v bojnem stanju, znate poskrbeti sami. Do nezavesti se palite na zvezde, domobrance, iransko milijardo, arbitražni sporazum, migrante in ostala vedno vroča jajca. Dokler bo Janša živ, bo vojna trajala. Nekoč smo bili normalni ljudje. Vsaj tako imam v spominu. Danes pa sovraštvo in nestrpnost na vsakem koraku. Ljudje, ki te ne poznajo, ki nimajo nič s teboj, bi te potolkli kot steklega psa. Ker ne maraš njega ali onega. Če nisi njihov, si vse najslabše.

S tem bom imel v Sloveniji vedno težave. Ne maram Janše. Ne maram niti Kučana. Preziram vso politiko, levo in desno. Vsi so iz istega gnezda, korupcije in pohlepa. Samo, da vas eni jebejo z rdečim kurcem, drugi pa s farškim. Farški se topite na Janšo, rdeči na Zokija in Kučanove izbrance. Redki preostali pa smo tretjerazredni državljani.

Janši je sodišče razveljavilo zamudno sodbo 6000 e. Ni odgovoril, ker ni dobil tožbe. Pravite, da ima premajhen nabiralnik. Tista fotka, ki jo je sam posnel, ko sodni paket vrže v smeti, očitno ne šteje. 6000 e, so skočili v zrak farški. Janez ima dva majhna otroka, kako bo pa preživel. Svinjarija. Sicer pa, če Janez meni, da sta rdeči talibanki prostitutki, to ni kaznivo. Svoje mnenje pa že lahko ima človek.

V drugem primeru so sodišča izrekla 13 zamudnih sodb po 10.000 e. Skupaj 130.000 evrov. Komu, lahko samo ugibate. S tem je pa vse ok? Najbrž je normalno, da nekomu sodišče nabije 130.000 evrov kazni, ker ni odgovoril na tožbe?

Si predstavljate, da jaz zberem 13 oseb in jih nagovorim, da tožijo Janšo. Potem teh trinajst tožb sodišče pošlje na Center za socialno delo v Grosuplje in čaka odgovor. Zakaj Grospulje? Ker smo v tožbah zapisali, da ima Janša stalno prebivališče na CSD Grosuplje. Odgovora ni, sodišče izda zamudne sodbe, vse po 10.000 evrov. Zmaga. Totalna. Zdaj samo še objavim, da so sodišča lažnivega politika Janeza Janšo, umazanega od trgovine z orožjem, obsodila za njegove laži in izmišljotine! Zmaga na kvadrat.

Kakšno sranje bi bilo v državi, če bi se to res zgodilo? Najbrž vojna. Ne boste verjeli, to se je zgodilo. Samo ne njemu. 13 tožb na CSD Moste? 13 zamudnih sodb! Komu se jaz lahko pritožim? Nikomur.

Nekaj pa si dobro zapomnite!

Prvi, ki mi bo vzel en sam samcat evro iz tega naslova, bo ostal brez glave. Iz zamudnih sodb, da se razumemo. Da se ne bo kdo po nepotrebnem tresel. Gorenaka in ostale sem po izrečenih sodbah izplačal. Za tele zamudne sodbe v režiji SDS, pa sem se prej pripravljen za 30 let preseliti v dolino solz, kot jih požreti.

opopp

Pustite komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

nazaj na vrh

Sledite nam

E novice