Menu
Merda dalla Slovenia

Merda dalla Slo…

Tale November ni vreden pol...

Mi hanno detto i bastardi

Mi hanno detto …

Zunaj dežuje, ampak to najbrž...

Ky është vendi im

Ky është vendi …

Na današnji dan pred 25...

Usrana luknja Slovenija

Usrana luknja S…

Ni zime za tole sranje...

Cras est dies novus

Cras est dies n…

Nisem bil najbolj prepričan, da...

Total winter

Total winter

Še slaba dva tedna, pa...

Croatia

Croatia

Slovenija je smešna država, če...

Gratias ago tibi,

Gratias ago tib…

Ne vem več, če bi...

Oggi è un nuovo giorno

Oggi è un nuovo…

Mladi mož se je v...

TO vs TO

TO vs TO

Piše se leto 2018. Obeta...

Prev Next

Cras est dies novus


    Cras est dies novus

Nisem bil najbolj prepričan, da se bodo stvari izšle. Pa so se. Na razočaranje mnogih, bom dodal. Občutek, ko se zbudiš iz morastih sanj ni nič v primerjavi z begom iz resnične more. Po moje nimate pojma na kaj mislim! Naj tako ostane, da ne bom koga užalil.

Baje je vse kar jaz zinem ali zapišem, za nekoga žalitev. Svoboda govora, pravica do svojega mnenja in javnega izražanja? Vam zveni znano? Najbrž, saj gre za top temo v tej usrani državi. Desnim idiotom je dovoljeno vse. Tam ni sovražnega govora, tam je domoljubni govor. Oni ne žalijo in obrekujejo nikogar.

Če Janša misli, da sta dve novinarki prostitutki, se vse ovce in desni pravniki strinjajo, da ima Janez pravico do svojega mnenja. In, da ga javno izpove. Saj ne navaja dejstev, Janez je pač čivknil kaj si misli o dveh kolodvorkah. Janez ima to pravico, no doubt. Lahko gremo takoj na okope, levičarji in migrantoljubci?

Samo še Barbara Andreja spusti, da se jurišnikom SDS pridruži Varda. Potem bo pokalo. Barbara še v zadnjih izdihljajih brca domoljubno. Kdo bo pa Kolpo branil, halo? Valjda ne Marjanca s Kekcem, pardon Stojanom in košem nacističnih pripovedk.

"Vinko je peder. Alenka je prasica. Naslednji Vinko je podgana". Kako je zdaj s temi ustavnimi pravicami? Za te zapise sem plačal več deset tisoč evrov kazni, presedel pol leta v pravem zaporu zaprtega tipa in še bi lahko našteval…Za »Prasico« se je krivolesje šele zagnalo.

Ampak….! Ampak pičke; It?s not over. It's;

takeover

takr

Pustite komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

nazaj na vrh

Sledite nam

E novice