Menu
Cazzo

Cazzo

No, kje smo? Deset dni...

Do not fuck me, lying country

Do not fuck me,…

Krasni novi časi. Fašizem, sovraštvo...

They will know your name

They will know …

Igra usode ali kako se...

Patriotism or slavery

Patriotism or s…

Slovenska Vojska bo danes dobila...

Brutta verità

Brutta verità

Včerajšnji tekst je razburil moje...

Bonne nuit du pays

Bonne nuit du p…

Takšne vlade pa še nismo...

Winter si coming

Winter si comin…

Evo njega. Sneg. I hate...

Fucking the last healthy citizens

Fucking the las…

Še ene volitve, še en...

La meraviglia della terra

La meraviglia d…

Pa zdaj? Težko rečem, ker...

Prev Next

Cras est dies novus


    Cras est dies novus

Nisem bil najbolj prepričan, da se bodo stvari izšle. Pa so se. Na razočaranje mnogih, bom dodal. Občutek, ko se zbudiš iz morastih sanj ni nič v primerjavi z begom iz resnične more. Po moje nimate pojma na kaj mislim! Naj tako ostane, da ne bom koga užalil.

Baje je vse kar jaz zinem ali zapišem, za nekoga žalitev. Svoboda govora, pravica do svojega mnenja in javnega izražanja? Vam zveni znano? Najbrž, saj gre za top temo v tej usrani državi. Desnim idiotom je dovoljeno vse. Tam ni sovražnega govora, tam je domoljubni govor. Oni ne žalijo in obrekujejo nikogar.

Če Janša misli, da sta dve novinarki prostitutki, se vse ovce in desni pravniki strinjajo, da ima Janez pravico do svojega mnenja. In, da ga javno izpove. Saj ne navaja dejstev, Janez je pač čivknil kaj si misli o dveh kolodvorkah. Janez ima to pravico, no doubt. Lahko gremo takoj na okope, levičarji in migrantoljubci?

Samo še Barbara Andreja spusti, da se jurišnikom SDS pridruži Varda. Potem bo pokalo. Barbara še v zadnjih izdihljajih brca domoljubno. Kdo bo pa Kolpo branil, halo? Valjda ne Marjanca s Kekcem, pardon Stojanom in košem nacističnih pripovedk.

"Vinko je peder. Alenka je prasica. Naslednji Vinko je podgana". Kako je zdaj s temi ustavnimi pravicami? Za te zapise sem plačal več deset tisoč evrov kazni, presedel pol leta v pravem zaporu zaprtega tipa in še bi lahko našteval…Za »Prasico« se je krivolesje šele zagnalo.

Ampak….! Ampak pičke; It?s not over. It's;

takeover

takr

Pustite komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

nazaj na vrh

Sledite nam

E novice