Menu
Total winter

Total winter

Še slaba dva tedna, pa...

Croatia

Croatia

Slovenija je smešna država, če...

Gratias ago tibi,

Gratias ago tib…

Ne vem več, če bi...

Oggi è un nuovo giorno

Oggi è un nuovo…

Mladi mož se je v...

TO vs TO

TO vs TO

Piše se leto 2018. Obeta...

Sound of silence

Sound of silenc…

Združba Mira Cerarja, ki je...

The night (Slovenija) is dark and full of horror

The night (Slov…

Tole postaja monotono, zunaj pa...

Vodušek blackmail case

Vodušek blackma…

Prepoved opravljanja poklica. Če se...

Veš svoj dolg, podgana?

Veš svoj dolg, …

Če je morda še obstajalo...

Toy boy

Toy boy

Nisem si misli, da se...

Prev Next

TO vs TO


  TO vs TO

Piše se leto 2018. Obeta se proslava oz. obletnica ustanovitve TO. Pa smo spet tam. Zvezde, izdajalci, domobranci, domoljubi in komunjare. Kdo bo koga tokrat? Pahor s tem nima težav. On pridno obiskuje tako komunistične kot fašistične veselice, saj je predsednik vseh. Kako je zdaj s to TO? Ena je bila titoistična komunistična, drugo pa je že v startu zasmradil Lojz Peterle.

Domobranci vpijejo, da smo se osamosvojili z demokratičnimi procesi. Hm, danes lahko lajnate o demokratičnih procesih. V tistem času pa bi Kučan, Janša, Peterle, Bavčar in ostali končali v beograjski kaznilnici, če bi se namera izjalovila. KOS pa bi se spraševal, kako se je to lahko zgodilo. Branko Mamula bi takoj nastavil novega Rankovića, pardon Črnčeca, da se Varda (MSNZ) na severu Jugoslavije nikoli več ne ponovi.

Na kurac nam je šla pokvarjena socialistična država, pa smo se odcepili. Približno tako kot to počno teroristi, z mečem in ognjem. V navzkriž smo prišli z vsemi zakoni tedanje države, spodkopavali smo državno ureditev itd…! In na koncu uspeli. Če je zdajšnje žalostno stanje uspeh?

Andrej Šiško. Na kurac mu gre pokvarjena domobransko komunistična Slovenija, pa se je s prijatelji odločil, kot so se nekoč mladinci v Demosu. Gremo mi po svoje, so rekli domoljubni Štajerci. So zato teroristi in fanatiki?

Hočevarjeva TO ni bila naša, pravi danes Janez. Pa ni vedno mislil tako. Nasprotno. Odcepitev in "Slo TO" je bila najprej ideja Hočevarja. Ker je v Janši videl nevarnega fanatika, mu je odrekel podporo TO. Janša ga je takoj zamenjal s Slaparjem in povzročil tisti "zgodovinski "dogodek" na naslovu št. 4. Vse vmesno dogajanje in sestankovanje z Janšo, pa so varnostni organi Hočevarjeve TO posneli in arhivirali!

Sledil je razpad……, prišlo je leto 1992 in sporočilo Hočevarja Janši iz Beograda. Odgovor je bil »Patriotske igre«! Ekspedicija treh ekip iz Slovenije, je v dveh tednih pobila nekaj ljudi v Srbiji, tudi sina generala Hočevarja in njegovega varnostnika v hotelu Bristol.

Leta 2011 je Janša storil vse, da mi zapre gobec in uniči knjigo, ki govori o tajni operaciji slovenskih varnostnih organih v Beogradu. Jaz pa sem spoznal, da resnica v bistvu nikogar ne zanima. Ker, vi ste Slovenci.

Slovenec=Ovca

wolf

3 komentarji

 • 
     R4
  R4 Sreda, 10 Oktober 2018 18:36 Komentiraj povezavo

  @Rajc, popolnoma se strinjam in resnično upam, da bo knjiga izšla in to čim prej. Mitja, daj prosim naredi to. LP.

 • 
     Rajc
  Rajc Sreda, 10 Oktober 2018 06:46 Komentiraj povezavo

  Patriotske igre bo bilo treba spaviti v knjigo, bi bilo lepo branje.

 • 
     Sale
  Sale Torek, 09 Oktober 2018 12:31 Komentiraj povezavo

  Zlovencelji s(m)o en poseben narod. Ali nas je take uspelo narediti režimom ali pa je to že v našem karakterju. Pasivni čakamo, da bo kdo mogoče kaj naredil za nas in namesto nas. Pa četudi nas žejne čez vodo vozijo.

Pustite komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

nazaj na vrh

Sledite nam

E novice