Menu
PRASICA 2

PRASICA 2

Alenka postane predsednica vlade. Potem,...

La puttana di Janez

La puttana di J…

Ponedeljek 24. September, gospodovega leta...

The PIG

The PIG

Alenko Bratušek rodijo v Celju....

Morilski pakt

Morilski pakt

Milko Nović je na prostosti....

Benvenuti ai migranti ali Marjan je nateg

Benvenuti ai mi…

Vlada Marjana Šarca je prava...

Ratted rat from ZKS-Murgle

Ratted rat from…

  Janez Janša ✔@JJansaSDS   Sedaj lahko vsi vidijo...

Friendly source

Friendly source

Globoka država in njeni derivati...

War! Party SDS against humanity

War! Party SDS …

Janez Janša; Vsegliharji, v boj...

Janez Janša, the best friend of Vatican pedophiles

Janez Janša, th…

Samooklicani poveljnik štajerske Varde je...

Gangs of Ljubljana

Gangs of Ljublj…

Oborožene tolpe v Sloveniji. Sliši...

Prev Next

Life in misery


    Life in misery

Life in misery

 
leader of a deep state

Petek je. Dan za metek! Z nastajajočo vlado smo najbrž padli najnižje do zdaj. Stara lopovska omrežja bo skušal brzdati Marjan Šarec? Vem kaj je govoril pred volitvami! Realnost po volitvah pa je taka, da je moral sprejeti vse umazance naše politike, ki so vas uspešno nategnili za svoje politično preživetje. Boli mene kurac, če jamrate, kaj mi je! Kaj je vam, se raje vprašajte!
 
Alenka Bratušek, volilni rezultat; izpad iz parlamenta! Karl Erjavec, volilni rezultat; sramotni izpad iz parlamenta! Kljub grdi navezi s skorumpiranim Jankovićem in obilico pomoči zlatih košarkarjev? Janković l. 2018 nima statusa kot l. 2006, razen pri Katarini Ravnikar, katero še vedno poriva in financira njene otroke, da imajo topel in varen domček. Zlati košarkarji pa niso več tako zlati. Za potrebe Karla Erjavca, da zajebe Mira Cerarja, so nesramno bogati košarkarski milijonarji napadli vlado za »obljubljen« drobiž. Vem, pozabljeno, zato pa ste The Slovenci. Izpad, dvojni rdeči karton in sramota. Miro Cerar, volilni rezultat; katastrofa! V parlamentu je ostal, stranka pa je razpadla. Za ceno, da postane predsednik DZ, je iz stranke vrgel Brgleza. Sredi pogajanj s Šarcem se je obrnil k Janši, Šarec pa je prekinil pogajanja. Šele pritiski iz lobija, ki ga je soustvarila pokojna mama Zdenka Cerar, so ustavili njegovo namero, da gre po zaročni prstan na Trstenjakovo. Dejan Židan, volilni rezultat; žalost! Od napovedanega uspeha nič. Potop favoritov! Takoj je dobil navodila, da naj se drži stran od Šarca. Njegovo omrežje je zahtevalo mesto, ki ga zdaj zaseda. Tisti, ki upravljajo z SD so ocenili, da bo Šarčeva vlada slaba, da bodo udeleženci plačali račun na naslednjih volitvah. Zato naj Židan počaka v DZ in se sonči na vrhu lestvic priljubljenih politikov. Tam so po defaultu predsednik države, predsednik DZ in evropski komisar (zdaj komisarka). Tako neomadeževani Židan naj bi čez štiri leta znova popeljal SD proti želeni zmagi.
 
Zmago Udba, electoral joke
In zdaj? Vem, srečni smo, da Janši ni uspelo. Ker on je vse, kar se mu očita. Lepo in prav. Kaj pa so vsi, ki sem jih zgoraj naštel? Navadna prevarantska gnojnica skorumpiranih likov. So pa »všečni in sprejemljivi vedno znova«, ker mahajo z rdečo zvezdo in hodijo v Dražgoše. To odtehta? Pa ne me jebat, klošarji slovenski maloumni.
 
Da je sranje res sranje, je poskrbela Levica. Saj ni kaj dodati. Še jaz vam prodam Sneguljčico in sedem migrantskih porivačev, pa ste rešeni. Jahta bo šla v pravo smer. Če jo prej Bandelli in Počivavšek ne potopita!
 
SMC mafija. Drugi tir in 2 TDK. Leben in Gašperšič! Za vstop v Šarčevo koalicijo so zahtevali, da se ne »dira« drugi tir. Gre za njihov bankomat, zato se selijo pristojnosti, Leben in Gašperšič pa bosta zamenjala položaja. Bandelli ima podpisane pogodbe za gradnjo drugega tira, zato razumem zakaj bi dal ubiti Vilija Kovačiča. Zdaj ne bo več težav z iskanjem hitmana. Bandelli bo lahko do konca mandata brezskrbno pijan.
 
leader of a criminal organization SDS
Kako so si razdelili položaje, vam je znano. Luzerji so bili krvavi boj na požiralniku v Kamniku. Izplen je zadovoljiv. Bratuškova bo skrbela za upokojence in zdravstvo kot ministrica za infrastrukturo. Cerar bo popravljal, kar je zajebal Karl. Karl se bo vrnil na kraj zločina, ki ga je zasedala saleška princesa Katičeva. Ta pa se seli na stol Gorana Klemenčiča, kjer bo skrbela za dobro počutje tistih, ki so pokradli TEŠ 6.
 
Marjan Šarec bo pa vladal. Komu?
 
Ti bi torej Janšo, me boste napadli! Ko ga jebe fašista in nesposobnega kriminalca. Če si kritičen do nečesa, kar si zasluži vse kritike, postaneš izdajalec in vse drugo ….! Ni sredine in razuma. Desno, levo ali pa te ni.
 
Najbrž  se boste pobili med seboj. Meni je prav.
 
p.s. prej lahko kaj donirate. za abonma na sodišču npr. 

Pustite komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

nazaj na vrh

Sledite nam

E novice