Menu
Cazzo

Cazzo

No, kje smo? Deset dni...

Do not fuck me, lying country

Do not fuck me,…

Krasni novi časi. Fašizem, sovraštvo...

They will know your name

They will know …

Igra usode ali kako se...

Patriotism or slavery

Patriotism or s…

Slovenska Vojska bo danes dobila...

Brutta verità

Brutta verità

Včerajšnji tekst je razburil moje...

Bonne nuit du pays

Bonne nuit du p…

Takšne vlade pa še nismo...

Winter si coming

Winter si comin…

Evo njega. Sneg. I hate...

Fucking the last healthy citizens

Fucking the las…

Še ene volitve, še en...

La meraviglia della terra

La meraviglia d…

Pa zdaj? Težko rečem, ker...

Prev Next

Optimisti


  Optimisti

Predvolilni optimizem je trčil v zid. Bilo je upanje, da bo Šarec z LMŠ zmagal, poenotena leva scena pa pometla z izrojeno desnico. Nič od tega. Zdaj je kar je. Edino zadovoljstvo, ki ga prinaša bodoča vlada je dejstvo, da na oblasti ni SDS. To pa je najbrž tudi vse, s čimer se te dni lahko pohvalijo levičarji. Razen mandatarja Šarca, ostale igralce zelo dobro poznamo. In nikogar od njih nismo hoteli več videti na oblasti. Karlu Erjavcu ste volivci »dobesedno« pokazali rdeči karton in ga brcnili iz parlamentarnega igrišča. Enako je z Alenko Bratušek in njeno skupinico povzpetnikov. Dve tretjini Cerarjeve združbe SMC ste prav tako vrgli iz »igre«. Okrepila se je Levica, ker nagovarja obupane volivce z vračanjem v socializem. Od sanj o drugi Švici in kapitalizmu, spet nazaj v samoupravni socialistični sistem? Hvala lepa. Če pa resno mislijo, naj se najprej spokajo na »minimalce«. Res me zanima, kaj danes poreče zlagana Violeta o tem? Njeni nastopi v državnem zboru so igra. To je njen poklic in zdaj igra zaskrbljeno socialistično poslanko. Sick & bruh.

Kaj naj rečem vam, ki sta danes spet navdušeni nad Židanom, Cerarjem, Erjavcem in Bratuškovo? Da ste pravi predstavniki slovenskega naroda. Hinavščina, izdaja in hlapčevanje. To nas je skozi vso našo zgodovino definiralo. Tudi tokrat se niste izneverili. Kako pa ogledalo? Se radi pogledate vanj? Kaj vidite? Ni mi treba odgovarjat, saj se poznamo.

Od kje normalnemu človeku optimizem, da bo stara skorumpirana in med seboj sprta druščina obrnila ploščo? Dva bivša premierja, dva, ki sta to hotela postati in zelenec, ki je to postal! To bo nova vlada od katere se vam rosijo oči. Meni pa od žalosti. Če je še kdo dvomil o združbi v SD, ima zdaj odgovor. Katičeva za pravosodno ministrico? Andreja je čisto fajn ženska, ampak lepo vas prosim! Ministrica za pravosodje, pred dnevi pa so postale pravnomočne obtožnice za njene strankarske kolege, ki so v Šoštanju ukradli cca 600 milijonov evrov? Ne me jebat. Da ne bo »zapletov«, ji bo ob strani stala državna sekretarka Dominika Švarc Pipan, prav tako nesojena poslanka iz SD. Slednja je nezaposlena, ministrstvo za pravosodje pa je pred kratkim zavrnilo njeno prošnjo za zaposlitev. Zdaj bo pa državna sekretarka, sanjala pa je celo ministrski položaj! Zdaj veste kako do odlične službe. V politiko in noge narazen. Velja za ženske.

grupaTNT11

Na temni strani države pa pogrebščina. Janša je uspešno uničil desnico, o tem ni nobenega dvoma. Tistih nekaj glasov razuma je razglasil za sovražnike slovenske pomladi (Pogorelca, Tomažiča, Čakša…) in na njih naščuval svoje spletno krdelo. Novakovi se ne piše nič bolje, saj se je znašla v vrtincu lova na čarovnice, ki so krive, da Janša ni uspel sestaviti vlade. Ena od tarč, ki se ji bo v bodoče slabo pisalo je Igor Gošte, saj je Janša zanj »posebej« sklical domoljubne sile, ki mu bodo zagrenile življenje. Na njegovem mestu bi jaz zaprosil za varovanje.

Zmago Jelinčić je čez noč postal veliki desničar, podpornik SDS in prijatelj Janeza Janše. Če bi mi kdo nekoč kaj takšnega prerokoval, bi ga poslal k zdravniku. Jelinčić je vse, kar SDS uradno prezira in preganja. Ker pa so tokrat računali na njegove glasove, je postal dobrodošel gost na Nova 24TV in strankarskih veselicah. Da je nekoč Janša naročil, da razstrelimo Zmaga v njegovem Volvu, je pozabljeno. Oproščati je ja krščansko. Zmago je najbrž postal kristjan in goreč vernik, da je soprogi Moniki odpustil ljubezensko afero z varnostnikom na ljubljanskem Magistratu! Kdo bi vedel? Mogoče pa starec ne more, pa Monika skače z njegovim privoljenjem?

Danes bodo ustoličili Židana za predsednika parlamenta. Si predstavljate to katastrofo? Okorni kmet Židan, strokovnjak za prašiče bo vodil državni zbor. LoL. Cerar bi bil najboljša izbira, ampak to je politika, naši in vaši. Stroka, znanje in minuli rezultati ne veljajo nič. Zato smo danes tam kjer smo.

Poletje je čas kislih kumaric. Vsaj nekoč je bilo tako. Zadnja leta so kumare še kako prave in nič kisle. Grenko je spoznanje, da so bile mladostniške sanje iz leta 1991 navaden nateg za naivne ovce.

Še ena cvetka iz minulih pogajanj o Šarčevi koaliciji. Alenka Bratušek nabija samo o zdravstvu in upokojencih. Ko je Šarec ministrstvo za zdravstvo ponudil njeni stranki, ga je jezno zavrnila. »S tem se ne bom zajebavala«, pravi Alenka. »Predvolilni čas je mimo, dragi moji. Upokojence naj si Erjavec zatakne za klobuk, Šarec pa zdravstvo«, je bila odrezava.

Kangler in pravosodje? Franca mi ni simpatičen, ampak tole je pa navadna svinjarija. Njega ni rešilo US kot npr. Janšo. Zdaj je padel sedemnajsti postopek proti njemu, donedavna pa je veljal za največjo štajersko barabo. Iz prve roke vem, da so ga pred leti v mariborskem zaporu za prvomajske praznike plačani obsojenci čakali, da ga nabijejo. Pa se je takrat izmuznil zaporu in nesrečni usodi v zaporniški celici. Škoda besed o tej do temeljev gnili združbi, ki se kliče pravosodje.

hypocrisy1

Poletja je konec.

p.s. če se je sploh kdaj začelo?

5 komentarji

 • 
     Litlsister
  Litlsister Četrtek, 30 Avgust 2018 08:58 Komentiraj povezavo

  Mitja, odgovor je bil namenjen big braderju!!!!

 • 
     Mitja
  Mitja Ponedeljek, 27 Avgust 2018 06:54 Komentiraj povezavo

  Z menoj in čelavim? Mama mia, ti si pa prespal zadnje desetletje.

 • 
     Litlsister
  Litlsister Petek, 24 Avgust 2018 15:55 Komentiraj povezavo

  Lepo si opisal svojo konkurenco. V bistvu se strinjam z vsemi pridevniki, še kakšnega bi lahko celo primaknil, vendar se potem ne čudi, če s teboj in tvojim čelavim nihče noče v španovijo!
  Sicer so pa vsi naši politiki isti, kot pravi Mitja. Eni stalinisti, drugi hitlerjanci, vmes tema, vsi skupaj pa poguba za vse Slovence .......itak že videno, nič novega.

 • 
     Mitja
  Mitja Petek, 24 Avgust 2018 07:37 Komentiraj povezavo

  Najprej! Politike se ne grem, samo opazujem jo. Če sem res komu odprl oči, kdo je Janez, potem ni bilo zaman. Kdo je zjebal Franco in po čigavem naročilu ne vem, je pa postalo očitno, da gre za Svinjarijo brez primere.
  Po toči zvoniti? Meni je vseeno kdo je na oblasti, ne marajo me ne levi ne desni. Oboji me preganjajo, tožarijo ipd. Tokrat sta bile samo dve izbiri. Katastrofa 1 in Katastrofa 2. Zaradi osebnih zamer, kot si pravilno ugotovil, sem navijal za Katastrofo1

 • 
     Biggbrader
  Biggbrader Četrtek, 23 Avgust 2018 10:57 Komentiraj povezavo

  Proti Janši Vas žene samo osebna zamera, g. Mitja. Z veseljem si mu pobral kar nekaj volivcev in jih prenesel k Židanovim "prašičem", Šarčevim zgubam, Cerarjevim profesorjem v pripravljenosti, Korlovim "extra penzionistom" in Bratuškovim Janijem.
  Po toči zvoniti je prepozno.
  Če tega nisi poštudiral, da so Kanglerja zjebali po naročilu ljubljanske mafije, je res bolje, da se ne greš politike.

Pustite komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

nazaj na vrh

Sledite nam

E novice