Menu
Cazzo

Cazzo

No, kje smo? Deset dni...

Do not fuck me, lying country

Do not fuck me,…

Krasni novi časi. Fašizem, sovraštvo...

They will know your name

They will know …

Igra usode ali kako se...

Patriotism or slavery

Patriotism or s…

Slovenska Vojska bo danes dobila...

Brutta verità

Brutta verità

Včerajšnji tekst je razburil moje...

Bonne nuit du pays

Bonne nuit du p…

Takšne vlade pa še nismo...

Winter si coming

Winter si comin…

Evo njega. Sneg. I hate...

Fucking the last healthy citizens

Fucking the las…

Še ene volitve, še en...

La meraviglia della terra

La meraviglia d…

Pa zdaj? Težko rečem, ker...

Prev Next

13


  13

Pa ga imamo! Novi predsednik vlade republike Slovenije je včeraj postal Marjan Šarec. Zgrešen volilni sistem in odbojnost relativne zmagovalke volitev SDS sta omogočila, da so v vladi spet stari znani igralci, ki so vešči korupcije, praznega besedičenja in delovanja za svoje koristi. Veseli me, da je mandatar postal Marjan Šarec. Očitki, da nič ni povedal in, da nima programa so smešni. Tisti, ki neprestano govorijo, obljubljajo in mahajo z »najboljšimi« programi, so državo pripeljali na rob propada. Najbolj žalosti pa dejstvo, da se namesto z državo in prihodnostjo, ukvarjamo s komunisti, partizani, domobranci in migranti. S slednjimi se bomo hočeš nočeš morali ukvarjati, ker so dejstvo. Ni sicer panike, kot jo zganja domoljubni Imperij na Linhartovi, daleč pa od pravljic, ki jih je leta 2015 pisaril urednik Mladine Grega Repovš.

Mladina je v zadnjem času pokazala, da je navadno trobilo skrajne Levice, Repovš pa njen prvi piarovec. Omenjeni tednik sem včeraj kupil zadnjič. Tistim redkim, ki še kupujejo in berejo to neresno trobilo, priporočam enako. Levice ne moreš jemati resno. Lahko na trenutke resno vzameš npr. poslanca Terčka, ki so mu jasne osnovne zakonitosti delovanja vzporedne države ali lobijev, če se lepše sliši. Najbrž se vsi skupaj ta trenutek še ne zavedate, da je Slovenija včeraj z uradnim predsednikom vlade, dobila še predsednika vlade v »senci«. Vlada v senci je Levica, Luka Mesec pa je tista figura, ki bo v tej državi odločala. Saj vam je jasno, da se Šarec lahko uskladi v koaliciji karkoli, pa bo na koncu moral romati k Mescu v upanju, da bo mulc pokimal. Brez heca, Luka Mesec je postal najmočnejša figura v državi.

Hipotetično. Mudi se s sprejetjem zakona, Šarec hiti na sedež Levice, Luka mu pa vrat ne odpre. Ponoči je pokadil slabo robo, njegova feministka Manja mu ni dala, pa je Lukec depresiven in slabe volje. Jebe se njemu za Šarca in zakone, dokler mu Manja ne odgovori na solzav sms. Približno takšne dogodke lahko zelo kmalu pričakujemo.

Zmagovalec volitev Janez Janša je včeraj postal najbolj tragična osebnost naše politike. Klemen Jaklič sicer še vedno trdi, da se nam bodo smejali, kdor ne priznava njegove veličine. Meni pa se zdi, da bo drugače. Sam sem sicer verjel, da bo Janša uspel sestaviti vlado. Zadnji mesec je prihajajo toliko signalov njegovih vazalov, da je bilo vse skupaj smiselno. Trdili so, da imajo v žepu Cerarja, Počivavška, Brgleza, Bratuškovo oz. Banellija in še nekaj njih. Bili so tako samozavestno prepričani, da Šarec ne bo zbral 46 glasov, da sem jim verjel. Janša se razen na twitterju ni oglašal, namesto njega so ozračje zastrupljali njegovi domoljubni tviteraši. On pa je plezal in čakal svoj trenutek. Iz preteklosti vem, ko se Janez takole »umakne«, so stvari urejene ali vsaj pod »kontrolo«.

Ali se je Janša uštel ali predal, ne vem. Grožnje s predčasnimi volitvami so neumnost. Jasno je, da bo opozicija SDS na vsakem koraku minirala vlado, vlagala interpelacije, podtikala afere in izsiljevala predčasne volitve. Če bi res do tega prišlo, se ne bi spremenilo nič. SDS bi najbrž spet zmagala, v koalicijo z njimi pa spet nihče ne bi hotel. SDS je z Janšo na čelu s svojo agresivno retoriko, lažnivimi mediji in svinjanjem po partizanskem boju požgala vse mostove. Zdaj sami užaljeni čemijo na svojem zmagovalnem otočku, izolirani od vseh. Od tam zdaj letijo strupene puščice v salvah na vse strani. In potem jočejo, da jih vsi izključujejo.

V prihodnjih dnevih in tednih bo Janšev Imperij laži ustvarjal afere in napadal člane nove vlade na vsakem koraku. Naporno bo. Zaželimo novemu predsedniku vlade srečno roko pri izbiri ekipe in uspešno delo. Konec koncev gre za Slovenijo. Saj tako slišim iz ust vseh barv in prepričanj. Torej srečno Šarec, srečno Slovenija.

vročinapatodonationB03-214x300

2 komentarji

 • 
     MARTIN
  MARTIN Torek, 21 Avgust 2018 13:58 Komentiraj povezavo

  JJ je luzer boljse bi bilo da se nikoli ni rodil!

 • 
     Perčič Štefan
  Perčič Štefan Sobota, 18 Avgust 2018 08:18 Komentiraj povezavo

  Bojim se , da se pravo klanje šele pričenja ! Johan bo naščuval svoje volkove proti vsemu , kar ni " naše "!! Bojmo se ljudje , ta " kuga" bo huda , ali pa !? Le kaj bodo storili ' veliki" ( ne Hrvati ) ?

Pustite komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

nazaj na vrh

Sledite nam

E novice