Menu
Cazzo

Cazzo

No, kje smo? Deset dni...

Do not fuck me, lying country

Do not fuck me,…

Krasni novi časi. Fašizem, sovraštvo...

They will know your name

They will know …

Igra usode ali kako se...

Patriotism or slavery

Patriotism or s…

Slovenska Vojska bo danes dobila...

Brutta verità

Brutta verità

Včerajšnji tekst je razburil moje...

Bonne nuit du pays

Bonne nuit du p…

Takšne vlade pa še nismo...

Winter si coming

Winter si comin…

Evo njega. Sneg. I hate...

Fucking the last healthy citizens

Fucking the las…

Še ene volitve, še en...

La meraviglia della terra

La meraviglia d…

Pa zdaj? Težko rečem, ker...

Prev Next

The biggest whores of Balkan mothers


    The biggest whores of Balkan mothers

Slaba tretjina avgusta 2018 je za nami. So what! Vlada Mira Cerarja je demonstrativno odstopila nekje februarja! Če me spomin ne vara seveda? Danes je Cerar še vedno premier v odhodu, nove vlade pa še dolgo ne bomo videli. Pozivi k novim predčasnim volitvam so navadno sprenevedanje in zatiskanje oči pred realnostjo. Kaj bi prinesle še ene volitve? Razmerje moči bi ostalo enako. Približno tretjina tistih, ki še hodijo na volitve je zacementirano desnih. Kar pomeni SDS plus drobtinice za hlapce iz farške NSi. Dve tretjini pa sta odeti v levo rdečo barvo. Težava je nastala, ker je v levem bazenu preveč požrešnih osebkov, ki se ne pustijo odgnati od vse manjšega državnega korita.

Vsako užaljeno teslo, ki so ga odrinili od korita, je šlo ustanavljat stranko. Pred mesecem dni je bila aktualna ideja o še eni levi stranki. Milan Brglez je resno razmišljal, da bi ustanovil svojo stranko. V njej bi bilo nekaj bivših poslancev SMC in tisti člani Levice, ki so na minulih volitvah ostali pred vrati parlamenta. K sreči mu ni uspelo, ostalo je pri ideji. Ko ni bilo nič iz lastne stranke, se je Brglez pritožil na izključitev iz SMC. 

Kje smo danes? Šarec gre na vse ali nič. Po posvetu s svojimi svetovalci je sklenil, da bo premier za vsako ceno. Zdaj ali nikoli. Če gre LMŠ v opozicijo, je čez 4 leta ne bo več. Šarec je pripravljen sesti na premierski stol, četudi bo vlada manjšinska. Enkratna priložnost, ki je Šarec ne misli izpustiti iz rok. Storil bo vse, da vlada. Če bo šla vladna združba k vragu, bo upal na spomim zlatih ribic aka Slo volivcev. Vloga Levice je v tem primeru famozno bombastična. V vladi ne bodo, bodo pa odločali o vsakem vladnem projektu. Šarec se bo moral najprej bosti v koaliciji z Židanom in Erjavcem, ki ga bosta spotikala na vsakem koraku. Potuhnjeni Cerar in ponižana Bratuškova pa sta recept za katastrofo. Če Šarcu vseeno uspe potešiti apetite znotraj koalicije, pride na vrsto Levica. Stranka, ki ni v vladi, bo potem odločala. Mesec in druščina bodo ocenjevali in izpolnjevali želje starih rdečih krvosesov, ki jim bo načeloval kamniški župan? Dragi moji, tega ni niti v komedijah.

Če bi se to res zgodilo, potem je s Slovenijo konec. Kdor zagovarja takšno skrpucalo od vlade, ni pošten. Vem, raje to kot Janšo.

Nekoč je s poslanskimi vprašanji trgoval Zmago Jelinčić. Da se s tem trguje, ni skrivnost. Mladi levičar Mesec je nekje junija postavil poslansko vprašanje. Na žejo osebe, ki mu je za to plačala 1500 evrov na roko. Denar se je zbiral na Facebooku, vprašanje pa je bilo tudi objavljeno. In to se vam zdi OK, al kako že? Še jaz sem dobil poziv, da doniram. (p.s. nabijem vas na kurac za začetek, donirajte vi meni..)

Stvarnost je taka, da prihaja vlada Janeza Janše. Koliko mislite je takih poslancev, ki so se pripravljeni odpovedati pravkar pridobljenih ugodnosti? Bolj malo, pa še ti so iz vrst SDS. Na glasovanju naslednji petek bo Šarec upal na 46 glasov, pričakoval pa jih bo uradno 52. Zgodil pa se bo Janković. Šarec ne bo zbral zadostnega števila glasov, ker so v času po volilnem ponedeljku Janševi odposlanci »kupili« nekaj »Puckotov«. Počivavška niti ni bilo treba kupiti, ker je dal Janši besedo, da ne bo podprl Šarčeve vlade. Isto bo storilo še nekaj poslancev iz vrst SMC in dva iz SAB (oba pijanca).

Lažniva Jožeta sta tokrat očitno prestopila vse meje. Ampak pozor. Zdaj so domobranski govnači obrnili ploščo. V imenu svobode govora in ostalih ustavnih pravic, lahko vsak svinja serje in otresa na polno. Ker pač tako misli in to verjame. Velja za vse razen zame. Jaz sem še vedno aboniran na Okrajna in Okrožna sodišča, za moja mnenja in dejstva v katera verjamem.

Vinko Vasle je peder. Poleg tega ima »spolne odnose« s svojimi kužki. To so dejstva. Za ta zapisana dejstva sem šel l. 2015 v zapor. Za pol leta. Pa ponovimo vajo; Vinko Vasle je pederčina, domobransko ščene Janeza Janše in umazani pasjejebec. Tako mislim in to verjamem. Pes mu je lizal »sladki greh« iz kurca, to sem videl na lastne oči. Njegove potne roke so nekoč med vožnjo končale v mojem mednožju. Potem jih je fasal. Romunski policisti in Špela Predan so bili priča, ko sem razbil avtomobilsko steklo in buzeranta Vasleta potegnil na cesto. In jih je fasal po smrčku.

Najbrž ni skrivnost, da je bil Jože Dežman težek pijanec. Zdaj trdi, da je ozdravljen alkoholik. Kakšen kaliber je v resnici, kaj je klobasal psihiatru in terapevtom (komunisti, partizani, domobranci, cerkev, stric, Janez Janša, Rosvita Pesek in soprog) vse pikantne podrobnosti boste jutri prebrali na #MWY. Dežman ni golazen. On je THE Golazen.

time for revenge  by inuhichi-d6eqzw7

P.S. Nenadna ljubezen propadlih DL fakerjev (Virant, Pezdir, Bajs Štih & co..) do NSi je samoumevna. Potem, ko je Janša uspel zamenjati Novakovo s Toninom, so v NSi našli svoje mesto omenjeni luzerji iz DL. NSi=DL

Pustite komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

nazaj na vrh

Sledite nam

E novice