Menu
Cazzo

Cazzo

No, kje smo? Deset dni...

Do not fuck me, lying country

Do not fuck me,…

Krasni novi časi. Fašizem, sovraštvo...

They will know your name

They will know …

Igra usode ali kako se...

Patriotism or slavery

Patriotism or s…

Slovenska Vojska bo danes dobila...

Brutta verità

Brutta verità

Včerajšnji tekst je razburil moje...

Bonne nuit du pays

Bonne nuit du p…

Takšne vlade pa še nismo...

Winter si coming

Winter si comin…

Evo njega. Sneg. I hate...

Fucking the last healthy citizens

Fucking the las…

Še ene volitve, še en...

La meraviglia della terra

La meraviglia d…

Pa zdaj? Težko rečem, ker...

Prev Next

Brothel Slovenija


    Brothel Slovenija

Še dobro, da je poletje! Koga v teh dneh zanima nategovanje zelenega Šarca? Ovce bo pravi odgovor. Niste včeraj padli iz maternice! Prekleto dobro veste kdo je Janez Janša in kdo Matej Tonin. Zato so tale dnevna poročila, senzacionalistično poročanje in dvigovanje temperature slaba šala. Šarec nikoli ne bo sestavil koalicije. Tudi, če se mu prikloni Levica. Če, bo prišlo do glasovanja in spoznanja, da Janša zadnji mesec ni spal.

Če pride do glasovanja za mandatarja Šarca (5+Levica), bo Janša zmagovalec. Tako v SMC kot v SAB ima Janša »Puckote«, ki bodo na tajnem glasovanju spodnesli kandidata za predsednika vlade Šarca. Ker je svoje opravil, se te dni mirno sončni v Bovcu. Niti prihod Jelinčića se mu ni zdel sporen, čeprav je omenjeni kar je. Pravi obraz stranke SDS in njihovega predsednika? Janez že ve kaj dela, se pridušajo verniki. In plešastega starca z vampom objemajo in gostijo kot odrešitelja Slovenije. V Bovcu je manjkal samo še Vojislav Šešelj, ki bi ga Zmago z lahkoto privlekel zraven. Zmago in Vojo sta pred dvema letoma združila moči in stranki. Ko bo v vladi Janše sedel Jelinčić, bo tam prisotna Šešljeva senca in vsi krvavi zločini, ki jih ima na vesti. Ovce SDS pa? Nič, Janez ve kaj je prav.

Ni skrivnost, da v državi med drugim obstaja farški lobi pedrov. V preteklosti sem se srečal z njim, ker sem jih pač nadziral. Obstaja precej posnetega materiala, ampak jaz ga nimam. Ima pa ga Janša. S tem ima v žepu vse buzerante od Rodeta pa do zdaj aktualnega Tonina. Ne bi o tem prvi pisal, ker se tovrstni zapisi vedno končajo na sodišču. V mojo škodo, da ne bo pomote. Zjutraj pa sem v ND prebral, kar že vem in sem tudi videl. Zato lahko samo potrdim, kar je Lucu zapisal; Matej Tonin, Valentin Hajdinjak in Robert Ilc so člani pederskega lobija.

Ekipa Janše od »nekdaj« nadzira omenjeni lobi. Franci But in Gregor Virant sta se med drugimi ujela v objektive nastavljenih kamer. Ampak onadva sta na smetišču političnih mrtvakov, čeprav se Virant občasno še ponuja na Twitterju. Tonin, Ilc in Hajdinjak pa so še kako vroči ta trenutek za Janšo in njegove načrte. Zato je Janez že pred volitvami seznanil Tonina s posnetki, ki ga kompromitirajo. In Tonin je priden in vodljiv. Vse, kar Janez ukaže. Kaj pa porečejo žena in volivci, če bi Nova24TV objavila posnetek, kjer Tonin vleče kurac Ilcu, tega pa Hajdinjak nabija v rit! Lahko bi se zgodilo, če bi NSi zajebala Janeza. Pa ga ne bo.

Tisti, ki bodo na tajnem glasovanju zajebali Šarca, so prav tako izbranci Janeza. Dvojica iz SAB si je že ogledala posnetke pijančevanja in druženja s prostitutkami. Za SMC pa najbrž ne potrebuje materiala za izsiljevanje. Počivavšek in frendi so obljubili, da Šarec ne bo premier.

noriški vitez osebno

Slo ovce

Pustite komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

nazaj na vrh

Sledite nam

E novice