Menu
Cazzo

Cazzo

No, kje smo? Deset dni...

Do not fuck me, lying country

Do not fuck me,…

Krasni novi časi. Fašizem, sovraštvo...

They will know your name

They will know …

Igra usode ali kako se...

Patriotism or slavery

Patriotism or s…

Slovenska Vojska bo danes dobila...

Brutta verità

Brutta verità

Včerajšnji tekst je razburil moje...

Bonne nuit du pays

Bonne nuit du p…

Takšne vlade pa še nismo...

Winter si coming

Winter si comin…

Evo njega. Sneg. I hate...

Fucking the last healthy citizens

Fucking the las…

Še ene volitve, še en...

La meraviglia della terra

La meraviglia d…

Pa zdaj? Težko rečem, ker...

Prev Next

Every time we deal with an enemy, we create two more.


    Every time we deal with an enemy, we create two more.

Spektakla v Rusiji je konec. Hvala bogu, bi rekli Toninovi farški nedojebanci. Ne bi razpredal o nogometu, ker je strokovnjakov na tem področju za izvoz. Hrvatov organsko ne maram, vas pa niti približno ne razumem. Kako lahko nekdo pri zdravi pameti navija za to pokvarjeno nacijo. Če bi šlo izključno za šport, kjer ne bi nikogar zanimala nacionalna pripadnost in politika, potem OK. Odkrito poveličevanje fašizma, ustaštva in še česa bolj grozljivega, pa nima nobene zveze s športom in navijanjem za omenjeno reprezentanco. Tekem nisem gledal, ker ne morem poslušati naših komentatorjev. Kar me je zanimalo, sem pogledal s tistim »modrim gumbkom« na daljincu. In je zadostovalo.

Moj največji košarkarski idol Dražen Petrović ni bil več idol, ko je čez noč postal največji Hrvat. Še danes ni ta sramotna epizoda primitivnega nacionalizma sprana iz njegovega preranega groba. »Ubij Janeza«, je najbolj priljubljeno skandiranje ustašev, ko jim nasproti stoji slovenska ekipa ali reprezentanca. Kaj vas poganja, da navijate za »kockaste«? Nekoč smo živeli v skupni državi? Smola, nobenih lepih ali pozitivnih spominov na Hrvate. Edini, ki so bili v skupni državi resnično lažnivi hinavci. No ja, lep spomin so počitnice v osemdesetih v njihovih avtokampih okoli Pule. To pa je tudi vse. Ampak lepa je bila narava in morje, folk mi je bil od nekdaj primitiven. Zato zame ni bilo nobeno presenečenje, ko sem izvedel, da je Darko Njavro v resnici čistokrven Hrvat. Če bi bil kaj drugega, bi bil presenečen. Hrvat je tudi Tone Krkovič, če sem natančen, je ¾ ustaša in ¼ domobranca. Kleni Slovenci moj kurac.

Janez je vrgel puško v koruzo? Morda zdaj tako izgleda, vendar Janeza ne gre odpisati. Njegov najbolj znani ukradeni nauk se glasi;

Ko imaš vajeti v rokah in ovce v ogradi, takrat bodi ponižen in spravljiv. Pokazati moč in prave namene je največja in najdražja napaka.

Trenutna politična situacija se ni zgodila čez noč. In čez noč se tudi ne bo rešila. Za mizo so isti igralci, menjajo se karte, igralci ostajajo. Na Kučanovem stolu se menjajo slamnati igralci, ker je Milan prevelik car, da bi z ostalimi sedel za mizo. Iz tega je nastalo navadno sranje, saj se slamnati po izteku roka nočejo ukloniti in spokati. Uprla se je Alenka, uprl se je Miro. Dejan solira, Karl pa je odvisen od norosti. Zdaj je cela zmešnjava. Slamnati Marjan se mora prerekati z bivšimi slamnatimi, ki so odrekli poslušnost centrali. Karl je očitno prebolel volilno klofuto in je spet stari Karl. Žaljiv in nesramen podcenjevalno gleda na politične sopotnike. Češ, brez mene ne morete nič. Karl hoče ostati zunanji minister. Ker ve, da zahteva nemogoče, bo kao »užaljen« sprejel mesto obrambnega ministra. Če! Minister brez šoferja in varnostnika ni minister, pravi Erjavec. Kdo mi bo pa cucka sprehajal, babo porival in vikend na Hrvaškem čuval?

Najbolj vpliven Slovenec je plačal 10 evrov za dostop do VIP vsebin. Zmotila ga je objava http://www.mikstone.si/mikstone-watching-you/item/1230-family-affairs, oziroma so ga opozorili na tekst. Če bi bil tekst javno dostopen, bi te najbrž tožil, so mi sporočili iz njegovega tabora. Resnica v tem primeru ne boli, ker nima kaj boleti. Ni pa najbrž prijetno razkritje. Kot ni prijetno tisto pisanje o mami »čudeža«, ki je honorarno masirala kurce na Topniški 43-45 v Ljubljani. Nad mano ni nikogar, ki bi me utišal ali ukazal, da se o nečem ali nekom ne piše. Samo nebo in bog. »Like Ustaši«.

Strela je udarila na Bledu. Grdo je ampak priznam, da sem od tej grozni novici najprej pomislil; »Upam, da je Vinko sedel na klopci«.

P.S. Zjutraj sem odprl mail. Podjetje iz Kitajske me obvešča, da želi nekdo registrirati neko sranje pri njih z imenom Mikstone. Da so našli, da sem jaz lastnik… bla bla s tem imenom in kako bomo rešili zaplet? Svašta. Kitajska, Mikstone.., to so SDS poteze v zvezi s prevzemom ali ukinitvijo. LOL

A greste na hrvaško morje? Najbrž ste že tam. Nekje sem prebral, da ste na hrvaškem vsi Janezi po defaultu »u kockičima«, sicer bi bili »u komadičima«. #Cankar #Hlapci

Lets-not-be-our-own-worst-security-enemy

Pustite komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

nazaj na vrh

Sledite nam

E novice