Menu
Cazzo

Cazzo

No, kje smo? Deset dni...

Do not fuck me, lying country

Do not fuck me,…

Krasni novi časi. Fašizem, sovraštvo...

They will know your name

They will know …

Igra usode ali kako se...

Patriotism or slavery

Patriotism or s…

Slovenska Vojska bo danes dobila...

Brutta verità

Brutta verità

Včerajšnji tekst je razburil moje...

Bonne nuit du pays

Bonne nuit du p…

Takšne vlade pa še nismo...

Winter si coming

Winter si comin…

Evo njega. Sneg. I hate...

Fucking the last healthy citizens

Fucking the las…

Še ene volitve, še en...

La meraviglia della terra

La meraviglia d…

Pa zdaj? Težko rečem, ker...

Prev Next

Scam


    Scam

Poletje 2018. Nategovanje volivcev, svetovno prvenstvo v nogometu in posvečeni. O vremenu pa ne bom razpredal. Če je to poletje, ga kar imejte. Slišim, da vas v Sloveniji zebe? Prav vam je. Še malo ledenih kockih vam bo Janez stisnil preko hlapca Mateja in poletje bo popolno. Sicer pa, kdor se kurči, da tabori pod Alpami, naj ne sanja južnjaškega poletja.

Najbrž ni nacije na svetu, ki bi tako hlapčevsko navijala za osovražene sosede. Si predstavljate, da bi Palestinci navijali za Izraelsko nogometno reprezentanco? Ali pa Ukrajinci za Rusijo? Da koga drugega sploh ne omenjam. Mi pa? Celo popolnoma bebav komentator Jerković se je včeraj spotaknil ob arbitražo, seveda v pozitivnem smislu za Hrvate. Da ne boste mislili, da se Ustašem orosi oko, ker Janezi navijate za »Vatrene«? Jok. Včeraj ponoči so navijači »vatrenih« stolkli nekaj pločevine z našimi registrskimi tablicami. V centru Zagreba, pred hotelom, pred očmi policistov. Pa kdo bi jim zameril, narod se »raduje«, je skomignil najbližji policaj in se pridružil nizkim strastem radosti.

Po videnem do zdaj, si Hrvaška reprezentanca zasluži finale in naslov prvaka. Po videnem do zdaj na domačem političnem prizorišču, pa si obstoječi pajaci zaslužijo suspenz. Na desni je od začetka vse znano. Janša je šef, NSi je satelit, Tonin pa zvesti izvrševalec volje Janše. Šarec in hijene iz minule razpadle vlade to vedo, pa se vseeno pogajajo z NSi. Šarčev svetovalec mi je rekel, da igrajo poker z Janšo. Le, da za mizo namesto njega sedi Tonin.

Janša in njegova ekipa pogajalcev je minule dni zacementirala dogovor z Mirom Cerarjem in Alenko Bratušek. Tako Cerar kot Bratuškova sta obljubila vstop v Janševo koalicijo, če bo to zadnja možnost, da ne pride do predčasnih volitev. Da bo to zadnja in edina možnost, pa bosta poskrbela Janša in Pahor. Škoda časa za tole nategovanje. Baje se državi mudi, koga torej nategujete vsi skupaj? Ovce aka volivci imajo kratek spomin, zato je tale igra potrata časa in denarja.

SOVA je ponižanje in katastrofa. Tako mi zatrjuje več delavcev te nebodigatreba agencije. Da se ne dela nič, ni skrivnost. Da niti ne vedo kaj početi, pa je skrivnost. Kaj pa naj počnejo, če jim vsaka padla vlada porine nove strankarske kadre, ki potrebujejo službe. Zadnji mesec se je na SOVI zaposlilo sedem vidnih članov stranke SMC, dva vidna člana stranke SD in en član Erjavčevega DESUS a. Poleg ostalih manj znanih. Nihče od njih nima niti približno kvalifikacij za delo v obveščevalno varnostni agenciji. WTF? Hvala za tako varnost. Gnoji.

Zakon o zdravstvu. Otroška srčna kirurgija, lobiji in POP TV! Ne poznam obstoječega zakona, niti novega, če bo kdaj sprejet. Vem pa iz zanesljivih virov, da je dogajanje na otroški srčni kirurgiji sredstvo za dosego cilja. Ko bo zakon sprejet, smo zmagali. Tako člani lobija iz Smelta. Da bo zakon sprejet, bo treba sesuti srčno kirurgijo. Dobesedno. POP TV bo tedensko nabijal in dramatiziral situacijo. Kot, da se pol otrok rodi s srčno napako al kako?

Sceno bomo tako zaostrili, da si nihče ne bo upal nasprotovati spremembi zakona.

In res so jo. POP TV je z odliko odigral svojo vlogo »lobista« pri čustvih naroda. Janez, pa ne tisti plešasti domobranski Kristus, je odprl šampanjec. Hvala POP TV.

Bi še kaj dodal, pa ste ta trenutek preveč oprani. Bi se počutili napadene, oz, da napadam vaše svetinje in čudeže. Vse ob svojem času.

p.s. Če bi Janša rekel, da je zemlja ploščata, bi bila za vernike ploščata. Velja za vse vernike, takšne in drugačne.

scam-alert

Pustite komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

nazaj na vrh

Sledite nam

E novice