Menu
Cazzo

Cazzo

No, kje smo? Deset dni...

Do not fuck me, lying country

Do not fuck me,…

Krasni novi časi. Fašizem, sovraštvo...

They will know your name

They will know …

Igra usode ali kako se...

Patriotism or slavery

Patriotism or s…

Slovenska Vojska bo danes dobila...

Brutta verità

Brutta verità

Včerajšnji tekst je razburil moje...

Bonne nuit du pays

Bonne nuit du p…

Takšne vlade pa še nismo...

Winter si coming

Winter si comin…

Evo njega. Sneg. I hate...

Fucking the last healthy citizens

Fucking the las…

Še ene volitve, še en...

La meraviglia della terra

La meraviglia d…

Pa zdaj? Težko rečem, ker...

Merda dalla Slovenia

Merda dalla Slo…

Tale November ni vreden pol...

Prev Next

LoL time


  LoL time

Kdo pri zdravi pameti še komu verjame v času predvolilnega laganja? Vse kar se dogaja in senzacionalno »razkriva«, je rezultat organiziranih predvolilnih kampanj. Za vse bi bilo bolj zdravo, da politike in medije ignorirate. Kdo od vas do včeraj ni imel jasnega pogleda na dogajanje v naši družbi? Niste se včeraj rodili, vse udeležence aktualne parade »wanabe pri koritu« pa dobro poznate. Tako njih, kot njihove dosedanje »dosežke«. Nobena predvolilna kampanja me ne bo prepričala, da Janša ni zadrt zagrenjen kreten, ki je svojo stranko zdavnaj popeljal na pota organiziranega kriminala. Niti, da so Cerar, Erjavec, Židan in Alenčica prihodnost oz. stabilnost Slovenije! Oni so prihodnost in stabilnost za svoje riti, družine in prijatelje. Če ne sodite med njih, ne sanjajte predolgo, ker bo budnica kruta.

Kakšna je razlika v ustroju zloglasne mafije oz. petih družin iz minulega stoletja v New Yorku in današnjo SDS? Je skoraj ni. Takratni tožilec in kasnejši župan New Yorka Gullianni je za medije povedal, da se nikoli nikjer v zgodovini človeštva ni nobena kriminalna združba uspela infiltrirati v politiko, ekonomijo in medije, kot se je Cosa Nostra. Ko je Rudi to izjavil, še ni vedel, da bo v Sloveniji Janez Janša s svojo politično organizacijo naredil prav to.

SDS je mafija. O botru nima smisla izgubljati besed. Danes je situacija sledeča. Kjerkoli v državi, kjer ima Janša interes ali se je nekaj »pomembnega« zgodilo, ima tam SDS svojega človeka. Infiltrirani so v vse državne organe, v vsa državna podjetja in lastijo si največ medijev v državi. NLB je edina trdnjava t.i. rdečih, ki je za Janšo neosvojljiva. Ima pa Janša zato Primoža Britovška (bivši vohun SOVE) in njemu podobne, ki za SDS mafijo brezsramno kradejo v bankah, kjer so (bili) nastavljeni. O Britovšku in njegovih kriminalnih rabotah v enem od naslednjih prispevkov, ko vam bom med drugim približno razložil, kako je SDS mafija oškodovala proračun Slovenije za slabe tri milijarde evrov. Hišnega bankirja SDS Britovška sem srečal v čisto navadnih kriminalnih zgodbah, kjer so se preprodajale ukradene »stvari«. G. bankir v vlogi navadnega »caplja«. Branje bo zanimivo.

barabe

Pred volitvami je boter aktiviral vse kar leze in gre. Celo polpismenemu Njavru je »ukazal«, da se namala na Twitterju in širi edino resnico. MORiS4ever! Tako se je Njavro oklical na tem družbenem omrežju. MORiS za vedno? Moris je obstajal do dne, ko so Krkoviča nagnali kot zadnjega lopova. Ko je v štab Morisa prišel nov poveljnik Vojko Pavlin in nov varnostni organ Brane Praznik, se je Njavrova četica sesula kot hiša in kart. Od poletja 1994 Morisa ni več. Od tam naprej smo obstajali kot podporna kriminalna združba predsednika SDSS. Odjebani poveljnik Morisa pa je postal glavna tajnica na stranki. Ne pozabite tega. Že pred več kot 20 leti je Janša začel z organizacijo, ki jo je očital Kučanu. Kaj bi mu sicer takrat Krkovič za tajnico na stranki? Je pa res, da je Janša šele takrat spoznal in dojel, kako zelo je Krkovič nesposoben in odveč. Zato mu je ob prvi priložnosti omogočil vrnitev na MORS. Najbrž je največji uspeh te nekdanje podporne združbe, da je uspela pod predpražnik pomesti umor vojaka Furjana. Na žalost jim je pri tem v največji meri pomagala prav Barbara Furjan.

SDS ima že nekaj let povezave z Banjaluškim narkokartelom. Za narko bossa iz omenjenega mesta znani davčni »strokovnjak« Snežić pere denar, optimizira gotovinsko poslovanje z drogami in za njih ustanavlja slamnata podjetja po vsem Balkanu.

Janša bo s svojo SDS mafijo zavladal Sloveniji. V to ste lahko prepričani. Trideset let gradi svoje omrežje in nobena afera ga ni odnesla. Teh pa je bilo uradno več kot 200 (ovadbe, tožbe, preiskave). Neuradno pa je vsak dan v življenju Janeza Janše nova afera. On pa je še vedno živ in v sedlu. In to celo sam, kot se za »Botra« tudi spodobi. Tako kot v mafiji nastajajo nove tolpe, na desnem političnem polu nastajajo nove stranke. Ve pa se, kdo je boter. Še vsak kapo lokalne tolpe, ki se ni prišel poklonit in poljubit prstan na Janševi roki v zadnjo sobo na Trstenjakovi, je bil »pokončan«, tolpa pa uničena. Boter je dosegel, da botrčki manjših družinic (NSi, SLS, ZD, GOD ..) služijo izključno njemu.

Druga stran temačnega dela politike pa? Nič. Boj z SDS so zdavnaj izgubili. Če se vsi skupaj povežejo in prepričajo še Šarca, bodo samo za štiri leta zavlekli neizogibno, SDS mafijo na oblasti. Kako žalostno in ponižujoče mora biti, da se povezuješ, ker si usran od strahu? Največji hinavci levice (Židan, Erjavec, Bratušek, Cerar), se znova povezujejo, vezivo pa je strah pred Janšo. Samo to, strah. Če bi bil jaz Janša, bi dal šampanjec na led.

Slovenija, nič dobrega se ti ne obeta.

freedom-of-fear

LOL

1 komentarjev

 • 
     Klinton
  Klinton Sreda, 23 Maj 2018 10:01 Komentiraj povezavo

  Cerar zagotovo ne spada med levico kar je nesporno pokazal ob dogodkih v Luki Koper, če ne že prej. Prvo leto vladanja je še zadovoljivo vozil barko v kateri je sedel, potem pa je delal le to kar mu je SDS ukazal. Res se je stanje predvsem v gospododarsrvu v zadnjih mesecih nekoliko popravilo, a to gre zahvala predvsem srečnim okoliščinam, nikakor pa ne dobremu vodenju, še najmanj SDS-a.

Pustite komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

nazaj na vrh

Sledite nam

E novice