Menu
Cazzo

Cazzo

No, kje smo? Deset dni...

Do not fuck me, lying country

Do not fuck me,…

Krasni novi časi. Fašizem, sovraštvo...

They will know your name

They will know …

Igra usode ali kako se...

Patriotism or slavery

Patriotism or s…

Slovenska Vojska bo danes dobila...

Brutta verità

Brutta verità

Včerajšnji tekst je razburil moje...

Bonne nuit du pays

Bonne nuit du p…

Takšne vlade pa še nismo...

Winter si coming

Winter si comin…

Evo njega. Sneg. I hate...

Fucking the last healthy citizens

Fucking the las…

Še ene volitve, še en...

La meraviglia della terra

La meraviglia d…

Pa zdaj? Težko rečem, ker...

Prev Next

Črni Janez


    Črni Janez

Časi so negotovi. Pred vsakimi volitvami poslušamo leve in desne politike, da gre tokrat za odločilne volitve. Kaj odločilne, celo usodne za narod. Spomnite se PS in Jankovića, pa potem nadaljevanje z Alenko Bratušek, potopom in razpadom PS in njeno iskanje službe v Evropski komisiji. Pa je prišel Cerar, spet baje v najbolj usodnem trenutku za narod. Po štirih letih smo še v večji temi in negotovosti. V zdravstvu se ne premakne nič zadnjih dvajset let. Pred vsakimi volitvami iste obljube, potem pa kurčina. Ne da ne znajo in zmorejo! Nočejo! UKC je bankomat dveh najmočnejših omrežjih. Politični insajderji trdijo, da pri vsakem sestavljanju vlade in kasnejšem kadrovanju glavno vlogo igrata prav ti dve omrežji. Eno je levo, pravijo da je prvi stric Zemljarič, njegov prvi prokurist pa Miklavčič. Drugo je pa desno. Tam je prvi stric Janšev kapo, sicer znana SDS figura (brez imena, ker ni več denarja za sodne takse).

Če pustimo ob strani vaške posebneže tipa Primc, ki tradicionalno obeležujejo vse vaške in državne karnevale, grejo na volitve vsi z vsemi orožji. Kot sem že na začetku zapisal; »Časi so negotovi«. Svet je razdeljen in sprt kot še nikoli po koncu hladne vojne. Amerika ima neuravnovešenega predsednika, Rusija pa Putina, ki je zase prepričan, da je na misiji ponovnega rojstva Sovjetske Zveze. Vojna v Iraku traja še danes, čeprav je zmago Bush razglasil pred cca 15 leti. Leta 2007 sem bil v Iraku. Mislil sem, da grem za varnostnika v povojno sceno, prišel pa sem v vojni kaos, ki si ga v sanjah nisem predstavljal. Orožja za množično uničevanje v Iraku nikoli ni bilo, mi pa smo ubogljivo sodelovali v agresiji. Sodelujemo še danes. Da se ne bo kdo slepil. Sektaške milice so imele leta 2007 v Ramadiju črno bele zemljevide sveta, kjer so bile z rdečo barvo označene države, ki so po njihovem razumevanju napadle njihovo sveto deželo. Videl sem te zasežene zemljevide v poveljstvu, Slovenija je bila vedno rdeča. Kot je v resnici, kajne. Maščevanje bo, prej ali slej.

19int-syria-1-superJumbo

Podpiramo in sodelujemo v zločinskih napadih na Sirijo, torej smo soodgovorni za begunce, ki od tam prihajajo. Mi bi pa njih po novem kar z noži čakali na Kolpi? Res smo prijazni ljudje. Orbanizacija Slovenije se bo zgodila tisti hip, ko bo na volitvah zmagala SDS. Si kdo želi SDS na oblasti, razen njih in tistih, ki si od zadrtih kler izdajalcev domovine obetajo koristi. Prav ima Požar ko pravi, da na volitve hodijo samo politični aktivisti. To je res. Zato je slika današnje politike takšna kakršna je. Volitve za 16 letnike? Ne. E -volitve, nujno. Če bi uvedli e-volitve, bi najbrž glasovalo 99% volilnih upravičencev. Kaj bi to pomenilo za obstoječo politično elito? Najbrž nihče ne ve zagotovo, zato jih ne bo. Ker jih obstoječa politična garnitura nikoli ne bo uresničila.

Slovenija potrebuje reset. Tega so mnogi obljubljali, potem pa so pri koritu na tipko reset pozabili. Raje so pustovali, virantovali in se tepli za drobtine pri koritu. Janez, Grega in Zoran pa so si ga mimogrede izmerili. Na račun vseh nas, packi umazani.

Še se najdejo primerki, ki me nagovarjajo in prepričujejo. Halo, odjebite že. Pred leti je bil prav tako predvolilen čas. Tudi takrat sem jih poslušal, ene in druge. In vsi so se strinjali, da gre za »svinjarijo«.Potem so bili izvoljeni. In postali so vzvišeni in nedosegljivi. Svinjarija pa ni več izgledala svinjarija. Pravno državo je treba spoštovati, mi je dejala pička, ki je nekoč z mano »rovarila« proti Janši in metala kamne v okna parlamenta. In me ni poznala več. Danes je (še)poslanka, zaradi omamnega časa volitev pa me je spet poklicala. Ajde kurvo, nemoj.

Pod vladami Pahorja, Janše, Bratuškove in Cerarja so me državni organi preganjali, finančno kaznovali in zapirali zaradi pisanja bloga. Pod štirimi različnimi vladami isti teror na področju, kjer mi ustava jamči neke pravice. In potem mene nagovarjate, naj vas podprem, ker baje veliko ljudi bere blog. Saj niste gladki.

Kar se migrantov in beguncev tiče, ima Karl Erjavec odličnega strokovnjaka v ekipi. Sašo Dončič je ta strokovnjak. Nekoč je s taksijem prevažal ilegalce, danes bi z Erjavcem sedel v parlamentu. On bi bil pravi, da z Mahničem vodi kakšen parlamentarni odbor za migrantsko politiko po Orbanovem modelu. Eni kandidirajo kar za več stran hkrati, drugi na liste vpisujejo mrtve, tretji ne znajo niti šteti, četrti …! Ne bom nadaljeval, karneval je pravkar startal.

Prišel bo tisti nedeljski večer, ki se ga vsi bojijo. Tam bodo iste stranke, isti obrazi, namesto SMC pa LMŠ. In spet bo neka obrobna stranka tipa DESUS igrala glavno vlogo v koalicijskih pogajanjih, ker veliki ne zmorejo sami.

Janković in Erjavec. Da dva tako propadla politika brez podpore zganjata vojno proti Janši, je smešno a razumljivo. Če Janša zmaga, bo Janković ekspresno končal na Dobu, Erjavec pa se bo pridružil skupnosti, ki jo je desetletje in pol nategoval. #upokojenci

Pejte na volitve, da ne zmaga črni Janez. LoL

pa kej donirajte, a ne donationB03-214x300

4 komentarji

Pustite komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

nazaj na vrh

Sledite nam

E novice