Menu
Cazzo

Cazzo

No, kje smo? Deset dni...

Do not fuck me, lying country

Do not fuck me,…

Krasni novi časi. Fašizem, sovraštvo...

They will know your name

They will know …

Igra usode ali kako se...

Patriotism or slavery

Patriotism or s…

Slovenska Vojska bo danes dobila...

Brutta verità

Brutta verità

Včerajšnji tekst je razburil moje...

Bonne nuit du pays

Bonne nuit du p…

Takšne vlade pa še nismo...

Winter si coming

Winter si comin…

Evo njega. Sneg. I hate...

Fucking the last healthy citizens

Fucking the las…

Še ene volitve, še en...

La meraviglia della terra

La meraviglia d…

Pa zdaj? Težko rečem, ker...

Merda dalla Slovenia

Merda dalla Slo…

Tale November ni vreden pol...

Prev Next

fo SLO goats


    fo SLO goats

Mladi? Najebali ste, če mene vprašate. Politika spet opleta z vami. Radi bi vas zaprli in zatupili, da boste čistokrvni zaostali domoljubci. Odliv mladih je problem. Kako prosim? Celo zajezili bi odliv! Zdaj pa takole, folk retardiran Slovenski!

Mladi, čim prej se poberite v svet. Zato smo se nekoč borili, da bodo meje odprte in svet naš. Doma je itak vse narobe. Ni služb, izobraževalni sistem je slab, službe pa so samo za deco s pedigrejem. Zato kar pogumno v svet. Država bi morala spodbujati mlade, da gredo v svet. Kako, ne vem, ker se s tem ne ukvarjam. Če pa bi se, bi stimuliral mladino, da gre po znanje in izkušnje v svet. Doma jih je tako in tako v vsakem primeru preveč.

Mladi, ki so že odšli in ta trenutek odhajajo, imajo v večini slabe spomine na domovino. Ker je šla večina v svet, ker doma ni imela možnosti. Kdor od njih bo uspel, niti pod razno ne bo hotel slišati za Slovenijo. Kar je razumljivo, če jih je ovirala na vsakem koraku, da bi ostali doma. Če bi mladino stimulirali in jim sami odpirali pot v tujino, je to druga zgodba in drugi občutki. V tem primeru je precej možnosti, da se bodo uspešni vrnili in s svojim znanjem in kapitalom prestavljali dodatno vrednost države. Kdo jo prestavlja zdaj? No domoljubci? Kdo? Kokoškov, ki ni niti Slovenec. Res ste tisto, kar je o vas Cankar zapisal. Ostala dva super Slovenca iz teh logov sta in tega nikoli nista skrivala. Slovenec sem? Nikar! Majhni ste in še manjši postajate.

Vi kar ovirajte mladino in jo kot nekoč v Jugoslaviji zadržujte v bedi in razdeljeni družbi. Nikomur ne delate usluge. Za vsako razpisano službo kandidira cca 500 mladih. Nikoli nihče niti teoretično ne more vsem mladim zagotoviti služb. Zato ne vem od kje ta cepljena norost, da je treba mladino zadržat doma? Še enkrat vam povem. Država bi se morala maksimalno angažirati, da bi svojo mladini odprla čim več vrat v širni svet gospodarstva, umetnosti, znanosti, financ …! Samo tako se lahko narod razvija in pridobiva v širšem pomenu. Odprti, ne spet zaprti, halo.

Volitve 2018. Lahko vam samo ponovim, kar nočete slišati. Dovolj je bilo koalicij in nategovanja. Koalicija je garant, da bo stanje isto. Poglejte, kaj sta Erjavec in Židan naredila iz Cerarja. Saj siromak ni rabil opozicije. Da bi kaj obljubljenega uresničil, bi moral vladati sam. Tako pa kurac od ovce. Kaj to pomeni, pa ste od mene že slišali;

V tej državi sta samo dve stranki, ki lahko vladata. SD in SDS. Obe zaničujem, še posebej posameznike, tega mi ni treba posebej ponavljati. Ampak jaz nisem merilo. Ali naj zmaga SD in državo preuredi po svoje, če ne pa SDS. Ena politika mora prevladati in začeti z resnim reševanjem vsega. Koalicija tega nikoli ne bo zmožna, to vam je upam jasno. Zato, če ste leva duša, potem SD. Vse drugo bodo stran vrženi glasovi. Enako velja za desne duše, SDS. Vse drugo bodo stran vrženi glasovi. To je rešitev za državo. Naj eden zmaga in naredi obljubljeno. Poraženi se bodo morali prilagoditi zmagovalcem ali pa pot pod noge. Vse drugo je utopija, status quo ali nazadovanje.

Pa brez zamere SMC, LMŠ, SAB, LEVICA, DESUS, NSi in ostali. Odveč ste, odveč, smešni in patetični.

papua-new-guinea-berbahaya

Fuck off Slovenija.

fo

Pustite komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

nazaj na vrh

Sledite nam

E novice