Menu
Cazzo

Cazzo

No, kje smo? Deset dni...

Do not fuck me, lying country

Do not fuck me,…

Krasni novi časi. Fašizem, sovraštvo...

They will know your name

They will know …

Igra usode ali kako se...

Patriotism or slavery

Patriotism or s…

Slovenska Vojska bo danes dobila...

Brutta verità

Brutta verità

Včerajšnji tekst je razburil moje...

Bonne nuit du pays

Bonne nuit du p…

Takšne vlade pa še nismo...

Winter si coming

Winter si comin…

Evo njega. Sneg. I hate...

Fucking the last healthy citizens

Fucking the las…

Še ene volitve, še en...

La meraviglia della terra

La meraviglia d…

Pa zdaj? Težko rečem, ker...

Prev Next

Homeland of fagots


  Homeland of fagots

Časi so takšni, da vas je večina nekje na lepšem. Za elito je čas za užitek in počitnikovanje, za ostale pa? Kako preživeti npr.! Prazniki nekoč in danes. Kot noč in dan. Danes se vsak praznik izkoristi za politično obračunavanje, delitve in utrjevanje sovraštva. Rdeča zvezda gor, rdeča zvezda dol. Janševi verniki goreče trobijo o zlih namerah Svetlane Makarovič in župana Jankovića? Krvava zločinska rdeča zvezda? Prepovedati, sežgati…, celo tisti impotentni pofukelj Pavel Rupar se je javno obregnil ob njo. Rupar? Škoda besed, čeprav bi lahko spisal roman o njegovem delovanju v SDS in njegovih podvigih, zaradi katerih se ga je odrekel celo Janša. Pa ne gre za njegove nekaj desetletij mlajše kurbice, ki so imele vse po vrsti težave z drogami in organi pregona. Drugače se ni moglo končati, kajne Pavel Tržiški!

Na rdečo zvezdo imam za razliko od večine vas lepe spomine. Verjamem, da jih imajo tudi tisti, ki danes po »defaultu« #SDSzate nažigajo po njej.

Kaj pa križ? Krščanski križ, verski simbol onega klošarja Jezusa Kristusa? Ta križ je res krvav in umazan. Meni gre križ na kurac. Na kurac mi grejo kapelice in kipci Marij, ki jim iz oči sije sla po seksu, ker je za njih prepovedan sadež. Zato se v cerkvah množično posiljuje vaše in naše otroke. Križ bi prepovedal. Župnike pa na kol nataknil. V bodoče bom najbrž sesul kakšno jebeno kapelico in Marijo počastil z »zlatim tušem« (Pahorjev domobranski zid sem že poscal).

Se zavedate koliko milijonov ljudi je bilo pobitih v križarskih vojnah in inkvizicijah? Najbrž ste pozabili. Morda mislite, da gre za mit ali pravljico, kot je pravljica Biblija!

Rdečo zvezdo sem nosil, ko sem bil star 18 let. V JLA, na kar sem ponosen. Kako dekleta gledate na današnje mehkužce ne vem. Vem pa, da tudi v real lajfu in na cesti ni več pravih »tipov«. Neki novi klinci so v igri, pomehkuženi pedri tipa Čašper Tič. Zato pa gre odlično sex shopom. Le kaj bi porekel farški pedi Primc; "Očiti, pa stari očiti .., halo?

Slovenija je postala peder land.

end

zvezdica

3 komentarji

 • 
     mitja
  mitja Ponedeljek, 30 April 2018 16:51 Komentiraj povezavo

  vse ok, oba računa sta good, samo v bodoče na novega. mitja

 • 
     Mare Krištofic
  Mare Krištofic Ponedeljek, 30 April 2018 15:14 Komentiraj povezavo

  Pri naročilu je še vedno napisana št.računa SI56 0310 0100 1155 142 (SKB), na katero sem nakazal za nasl.mesec. Pred kratkim je bila objavljena nova 3300 0000 9355 738. Katera je bolj zanesljiva. Za preklic imam čas do 7.5.
  Lp

 • 
     ciro
  ciro Ponedeljek, 30 April 2018 10:13 Komentiraj povezavo

  dobro napisano

Pustite komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

nazaj na vrh

Sledite nam

E novice