Menu
Cazzo

Cazzo

No, kje smo? Deset dni...

Do not fuck me, lying country

Do not fuck me,…

Krasni novi časi. Fašizem, sovraštvo...

They will know your name

They will know …

Igra usode ali kako se...

Patriotism or slavery

Patriotism or s…

Slovenska Vojska bo danes dobila...

Brutta verità

Brutta verità

Včerajšnji tekst je razburil moje...

Bonne nuit du pays

Bonne nuit du p…

Takšne vlade pa še nismo...

Winter si coming

Winter si comin…

Evo njega. Sneg. I hate...

Fucking the last healthy citizens

Fucking the las…

Še ene volitve, še en...

La meraviglia della terra

La meraviglia d…

Pa zdaj? Težko rečem, ker...

Merda dalla Slovenia

Merda dalla Slo…

Tale November ni vreden pol...

Prev Next

#zate


    #zate

Maratonci tečejo zadnji krog? Zadnji krog že, zadnje tekme pa zagotovo ne. Kdo so maratonci slovenske politike? Janez Janša, Borut Pahor, Karl Erjavec, Milan Zver, Lojze Peterle, Ljudmila Novak, cela četa staroselcev iz SDS-SD in kup večnih drugorazrednih tekačev, ki pred vsako tekmo zamenjajo ekipo. Drugorazredni so sploh katastrofa. Kot vrhunski nogometaši, ki so prišli v »leta«, kopačk pa nočejo obesiti na klin. In potem na stara leta brcajo v tretjerazrednih eksotičnih ligah, da s svojim imenom pritegnejo kakšnega firbca na tribune. V resnici pa s tem razvrednotijo pečat, ki so ga pustili na vrhuncu kariere. Tako je z našimi drugorazrednimi maratonci. Našteval jih ne bi, saj jih vsi dobro poznate.

Nobena skrivnost ni, da Janša dobesedno kopira politiko in kampanjo, ki je v Belo hišo pripeljala norega senilnega Trumpa. Amerika first vs. SDS first. #zate. Trump je obljubljal zid na meji z Mehiko in izgnal priseljence, Janša obljublja in počne podobno. Zmago so Trumpu baje prinesla družbena omrežja Facebook in Twitter. Vojska njegovih trolov je širila lažne novice med populacijo, ki so jo prej obdelali v Cambridge Analitiki. Janša je v zadnjem letu serijsko ustanavljal lokalne medije in portale. Njegov kronski dragulj je seveda valilnica laži in nestrpnosti Nova24TV. Pozabil je le na eno malenkost, Slovenija ni Amerika!

Janša se ni včeraj spomnil na umazano predvolilno kampanjo. Brezplačniki, v katerih je grobo obračunaval s političnimi nasprotniki in o njih širil resnično umazane laži, so bili temelj na katerem danes stoji imperij laži. Kdo je stal za breplačniki in kdo je pisal pod psevdonimi, je slovenska javnost hitro ugotovila. Nikoli pa ni bil nihče javno ožigosan, da se je posral na novinarski ceh za rumeno modri blagoslov.

Včeraj sem dobil nekaj gradiva iz vrst sovragov. Gre za stare papirje, ki bi morali končati v rezalniku za papir. Na več straneh je razvidno, da je 11 novinarjev dobivalo honorarje iz slamnate družbe, ki jo je v ta namen ustanovil član stranke SDS, pokojni dr. Zagožen. Vsak novinar ima v teh papirjih psevdonim. Poiskal sem par starih brezplačnikov in v njih poiskal imena, ki jih je dr. Zagožen za izplačila označil in povezal s pravimi imeni. Kralj z največ teksti in izplačili je z naskokom Miro Petek. O ostalih mojstrih pisanja, višini honorarjev in prispevkih na vip strani.

TEŠ 6. Pahor ne bo odstopil. Niti, ko bo ovaden. Niti, ko bo hodil na sodišče. Odstopil ne bo niti takrat, ko ga bodo zaprli. Najbrž računa na Janševe prijatelje na Ustavnem in Vrhovnem sodišču. Da ne pozabim poslancev SDS, ki bodo zagotovo glasovali, da se Pahor vozi iz Doba na Erjavčevo. Si predstavljate Pahorjev Instagram izza rešetk? Sfukan ponižan mops.axn-disney-villains-620x350

Nič ne bo, brez skrbi. Gre za zaščiteno vrsto pri nas. Pred meseci mi je sestrična poslala depešo, ki jo je uradni Zagreb poslal uradni Ljubljani. V depeši MUP zahteva zaslišanje treh slovenskih državljanov, Lahovnika, Čirića in Lovšeta. Ko sem to omenil na Twitterju, me je Miloš Čirić takoj označil za lažnivca po »dolžnosti«, Frutkovih blodenj pa ne spremljam. Depešo sem poslal višjemu kriminalističnemu svetniku na MNZ (Litostrojska) z vprašanjem, če gre za verodostojen dokument? Mogoče mi je sestrična poslala ponaredek, nikoli ne veš. Čiriću bi se opravičil, če bi se izkazalo, da gre za fake doc.

Depeša je prava. Kdo na MNZ jo je pospravil in preprečil, da bi kdo na pogovor poklical omenjeno trojico, je vprašanje za specializirano državno tožilstvo. Glede na to, da so v korupcijo TEŠ 6 vpleteni levi in desni prvorazredni akterji, odgovora nikoli ne bo.

End.

Pustite komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

nazaj na vrh

Sledite nam

E novice