Menu
Cazzo

Cazzo

No, kje smo? Deset dni...

Do not fuck me, lying country

Do not fuck me,…

Krasni novi časi. Fašizem, sovraštvo...

They will know your name

They will know …

Igra usode ali kako se...

Patriotism or slavery

Patriotism or s…

Slovenska Vojska bo danes dobila...

Brutta verità

Brutta verità

Včerajšnji tekst je razburil moje...

Bonne nuit du pays

Bonne nuit du p…

Takšne vlade pa še nismo...

Winter si coming

Winter si comin…

Evo njega. Sneg. I hate...

Fucking the last healthy citizens

Fucking the las…

Še ene volitve, še en...

La meraviglia della terra

La meraviglia d…

Pa zdaj? Težko rečem, ker...

Merda dalla Slovenia

Merda dalla Slo…

Tale November ni vreden pol...

Prev Next

7 stolov, 10 barab


    7 stolov, 10 barab

Zadnje čase slabo spremljam našo sceno. Sicer pa se ne dogaja nič takšnega, kar bi vlivalo upanje na boljši jutri. Naši domači fašisti in odjebani komunisti pod dežnikom SDS so vrsta za preučevanje. Ne vem samo, kdo naj bi se znanstveno ukvarjal z njimi. Zgodovinarji, psihologi ali psihiatri?

Korektnost, politična in ona vsakdanja nista izgovor ali odgovor, da to gledamo. Nenehno poudarjanje obdobja 2004-2008 je poniglavo, če se milo izrazim. Leta 2004 je zmagal Janša. Slovenija je vstopila v EU in NATO. Janša je celo predsedoval uniji, ker je bila ravno Slovenija na vrsti. V teh štirih letih naj bi se cedila med in mleko. Državne medije so zasedli največji verniki sekte. Možina direktor RTV, Vasle direktor Radia Slovenija, pokojni Slivnik CEO na Delu, ki je bil takrat z naskokom najbolj bran časnik v državi. Državo in prihodnost so imeli v roki. »Globoka država«, ki jo je takrat poosebljala LDS, je zašla v globoko krizo identitete. Janša in SDS nista imela resnega nasprotnika na politični sceni. Pa je kljub vsemu SDS izgubila oblast. Kako je to mogoče? »Globoka država« je morala iz Evropskega parlamenta odpoklicati Boruta Pahorja in ga »nabildati« za prevzem oblasti. Pahor je sicer nerad prišel v Ljubljano in v Bruslju pustil sveže pečeno ljubico Tanjo Fajon. Ampak ukaz je ukaz. Tudi, če pride iz Murgel.

Katastrofalno stanje v vojski je zapuščina Janeza Janše. Vojska je dolgo veljala za naravno zaveznico Janše in stranke SDS. Tudi, ko je SDS sestopila iz oblasti, je obdržala vse niti poveljevanja in kadrovanja v SV. Janša je oba bivša načelnika generalštaba vodil na vrvici, ju vlačil po strankarskih piknikih, po Triglavu in še kam. In vedno je imel konkretna navodila, ki sta ju oba načelnika do črke upoštevala. Da so bila navodila izvedena v praksi, je bila stvar Črnčeca. Ta je kot Janševa senca gledal pod prste poveljnikom in Janšo obveščal o vsem. Zato je danes Janša največji krivec za razsulo v vojski. Parlamentarni odbor za obrambo pa je svojevrsten reality show Žana Mahniča, ki z vojsko nima nobene veze.

Bivši sodnik na Evropskem sodišču za človekove pravice Boštjan M. Zupančič je navaden one. Glede na njegove »reference« si ne bi mislil, da bo šel v politiko z Janševim klovnom Vilijem Kovačičem. Pa je šel. Komur še ni bilo jasno, da za referendumsko gonjo proti drugemu tiru stoji prav Zupančič, mu je jasno zdaj. Vili Kovačič se je na ustavno pritožbo samo podpisal. Sicer pa je desni cvetober za letošnje volitve naravnost katastrofalen. Pravijo si pomladne stranke, čeprav so zdavnaj zašli v globoko zimo. Pa ne iz pomladi. Pomlad je bila v obdobju 88-91. Sledilo je poletje v obdobju 04-08. Jesen je nastopila v obdobju 12-13. Zdaj pa SDS z raznimi jebivetri zmrzuje. Pomladi ne bo več. Za njih nikoli. Prišel je čas smrti (spet grožnja, budale bolne).

Romanca med županom prestolnice in lekarnarco pa še kar traja. Romanca? Gre bolj za daj- dam odnos. Ravnikarjeva ima odvetnika, ki ga plačuje MOL. Ima toplo stanovanje, ker je šlo za otroke. Za otroke bi naredila vse. Prepričan sem, da bi bila Katarina Ravnikar najboljša predstavnica Primčeve bolne združbe GOD. Če bi namesto stare udbovske srake Angelce Likovič v boj poslali Katarino Ravnikar, Janši ne bi bilo treba pred predsedniškimi volitvami z javnimi pismi mešati glave že tako zmešanim ovcam sekte.

thiefVV

Franc Kangler, Matej Tonin, Aleš Primc, Janez Janša, Bojan Požar, Bojan Dobovšek, Miro Cerar, Dejan Židan, Karl Erjavec, Vili Kovačič in Alenka Bratušek. To so liderji svojih strank ali wanabe strank, ki jurišajo na prestol. Prestol pa je tako rekoč oddan prazni listi kamniškega župana Marjana Šarca. Pa razumi Slovence.

Zanimivo, kdo vse podpira lažnivega Sirca Šamija? Opažam, da znani Slovenci po defaultu podpirajo neke stvari o katerih nimajo pojma. Šami mora ostatiin Peticija za spoštovanje pravne države v primeru BF. WTF? Saj niste resni! Saj ne veste kaj podpisujete. Šami je na begu pred roko pravice. Njegova pot migranta se je začela z begom iz Sirske ječe, ko so jo zasedli in osvobodili zaprte kriminalce pripadniki Islamske države. O oni drugi zadevi pa nimam besed. Manjka samo še peticija, da se fat Barbiki podeli dosmrtna pravica za trženje incidenta 97. Izvršni producent pa seveda Facebook.

Ne vem kakšne sreče sem, da najboljše prijatelje srečujem pri najboljšemu sosedu. Zadnjič se skoraj zaletim v Oražma, danes srečam »Mikija što piše kuči« v Mercatorju na Celovški. Jaz ne vem kaj je narobe s temi ljudmi. Ko se kje srečamo, se obnašajo kot da so na norih gobah. Pizda, v štacuno grem po vsakdanja jajca, ne iščem vernikov sekte. Reakcija bolnikov pa je prav takšna. Zaseda, zasledovanje in podobne preganjavice jih dajejo.

Prvi vernik sekte Vinko Vasle. Kar res niste vedeli, boste izvedeli jutri. Tokrat bom tega goslača Janše slekel z izbranimi besedami, da bo imel Stušek mir. #HovHov

Do jutri torej. End.

Milko Nović stanuje na Dobu. V sobi z desetimi sebi enakimi. Stolov je pa samo sedem. Smola. Več v Prisnu.

Pustite komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

nazaj na vrh

Sledite nam

E novice