Menu
Cazzo

Cazzo

No, kje smo? Deset dni...

Do not fuck me, lying country

Do not fuck me,…

Krasni novi časi. Fašizem, sovraštvo...

They will know your name

They will know …

Igra usode ali kako se...

Patriotism or slavery

Patriotism or s…

Slovenska Vojska bo danes dobila...

Brutta verità

Brutta verità

Včerajšnji tekst je razburil moje...

Bonne nuit du pays

Bonne nuit du p…

Takšne vlade pa še nismo...

Winter si coming

Winter si comin…

Evo njega. Sneg. I hate...

Fucking the last healthy citizens

Fucking the las…

Še ene volitve, še en...

La meraviglia della terra

La meraviglia d…

Pa zdaj? Težko rečem, ker...

Prev Next

Stekli psi


  Stekli psi

Predvolilni čas je podoben pustnemu karnevalu. Maškare se norčujejo iz nas. Kakšna neverjetna združba odpisanih drugorazrednih desničarjev se je našla pod imenom » Združena desnica«. Od totalno v času izgubljenega Primca do večno užaljenega kmeta Kanglerja. Zraven je svoje mesto našla bivša podpredsednica SDS Sonja Ramšak, kar niti ni presenečenje. Njihov realni domet je mogoče 1%. Primc in njegove nazadnjaške ideje o družini in otrocih bi morda prodrle v 17. stoletju, danes pa se slišijo grozljivo.

Novinar Bojan Požar se ima za nov obraz. Da nima realnih možnosti niti za 1% glasov, je Bojanu najbrž kristalno jasno. S to kandidaturo očitno poskuša oživeti umirajoči Požareport in obstati. Druge pametne razlage ni. Čeprav je Požar novinar in ve, da je pod drobnogledom stanovskih kolegov, se gre mirno zlagat, da je pravnik. Požar kot Požar. Lažnivec?

Predvolilni čas je idealno okolje za verske in strankarske blazneže na družabnih omrežjih in forumih. Stekli psi desnice na twiterju besnijo 24/7. Prava poplava sovražnega govora, groženj in lažnih novic. Na SLO twiter sceni je postalo običajno, da k besnim izlivom iz obeh strani udeleženci dodajo še @policija! Kaj poreče @policija?

Nič. Če bi @policija reagirala na vsak tvit Janše, Vojeta, Lucije in podobnih, bi lahko zaposlila četo IT-jevcev in tri Ornige, pa bi vseeno pregorela. Kultura in nivo bi ostala ista. Najbrž vsak, ki ni versko ali sektaško blazen, dobro ve, kdaj gre za prazne grožnje zagrenjenih ljudi. Če bi jaz za vsak zapis ; Kunstlja je treba ubit in podobne, tekal k odvetniku in na policijo, bi bilo sodišče zasuto z bedarijami. Jasno mi je, da gre za prazno lajanje. Če pa bi hotel koga jebati, po črkah zakona so to resne grožnje.

stekli2

Sodišča te prazne grožnje jemljejo smrtno resno. Jaz poznam ogromno ljudi, ki v jezi namesto kletvice zinejo npr.; ubil te bom, ubila te bom. Pa se sliši skoraj ljubkovalno. Otrok polije sok. Mama živčno; joj tamala, ubila te bom. Čez pet sekund jo seveda objame in obriše sok. Kakšen bolnik, ki bi to slišal, pa tej mami lahko zakuha sranje. Grožnje s smrtjo otroku. Naj vam ne bo smešno, ker poznam sodnice na ljubljanskem okrajnem in okrožnem sodišču, ki bi to mamo gladko spoznale za krivo.

Vrni mi denar, če ne te fuknem v Ljubljanico. To sem bolj za šalo kot ne rekel nekemu odvisniku pred 15 leti. Grožnja s smrtjo. Ne se hecat, lepo prosim. Vsak od vas najbrž večkrat na dan izreče nekaj, kar lahko bolni um okarakterizira kot grožnjo. Če danes zamudiš kosilo z mojimi, te bom ubila. Ha, ha. Kaj pa, če gre ta tipček iz žlehtnobe to prijavit? Takrat veljajo samo fakti. Ste izjavili ta stavek, da ga boste ubili, če zamudi? Ja, ampak …? Nič ampak, Ovadba!

Kako stvari stojijo, je na svojo koži občutil Jure Mastnak. Ni šale z besedami, če te besede oplazijo verske in strankarske blazneže.

Dragi sodržavljani, a se vam je res že toliko odpeljalo. In vsem tistim, ki ste v državnih službah na funkcijah preiskovalcev, tožilcev, sodnikov? Obnašate se natančno tako, kot je za plačance Nove24TV napisala Tina Lucu. Kot, da bi vas iz ketne spustili v službo, kjer slepo brez vsakega občutka za realno življenje sledite črkam.

Tale pogodba je nenavadna, reče sodnica, ki v življenju ni podpisala nobene pogodbe. Razen mogoče za najem stanovanja. In tako na vseh ravneh.

Šarcu se očita, da nima programa. Najbrž ga ima, ampak program itak nikogar ne zanima. Ljudi zanima rešitelj-mesija. Programi so itak vsi všečni in zlagani do konca. Vse stare stranke tretje desetletje »svirajo« programe, počnejo pa povsem nekaj drugega. Programom ne verjame nihče. Ker upanje umira zadnje, bo Šarec nesporni zmagovalec letošnjih volitev. Marjan, srečno v močvirju korupcije in organiziranega kriminala, ko pride tvoj čas. end

 

stekli3

3 komentarji

 • 
     Mitja
  Mitja Sreda, 07 Marec 2018 21:12 Komentiraj povezavo

  ponaredek, garantirano

 • 
     jezdec
  jezdec Sreda, 07 Marec 2018 10:30 Komentiraj povezavo

  Požar je na frisbuku objavil potrdilo Pravne fakultete v Mariboru, da je pridobil strokovni naziv pravnik. Torej se ni zlagal, ker dvomim da je šel ponarejat brezvezni dokument.

 • 
     Sale
  Sale Sreda, 07 Marec 2018 09:49 Komentiraj povezavo

  Ne vem zakaj Kangler sili v politiko, ko pa s kmetovanjem, tako razlaga na sodišču, služi blazen denar. Bodisi kot poslanec bodisi kot župan ne bo zaslužil bistveno več kot 3.000 eur na mesec. ?

Pustite komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

nazaj na vrh

Sledite nam

E novice