Menu
Merda dalla Slovenia

Merda dalla Slo…

Tale November ni vreden pol...

Mi hanno detto i bastardi

Mi hanno detto …

Zunaj dežuje, ampak to najbrž...

Ky është vendi im

Ky është vendi …

Na današnji dan pred 25...

Usrana luknja Slovenija

Usrana luknja S…

Ni zime za tole sranje...

Cras est dies novus

Cras est dies n…

Nisem bil najbolj prepričan, da...

Total winter

Total winter

Še slaba dva tedna, pa...

Croatia

Croatia

Slovenija je smešna država, če...

Gratias ago tibi,

Gratias ago tib…

Ne vem več, če bi...

Oggi è un nuovo giorno

Oggi è un nuovo…

Mladi mož se je v...

TO vs TO

TO vs TO

Piše se leto 2018. Obeta...

Prev Next

Miki piše kuči - propalo


    Miki piše kuči - propalo

Zgodnje jutro je obetalo nevihto na sodišču. Čeprav se sodnih narokov ne izogibam, je sodnica zame odredila prisilno privedbo. Razlog je bila objava teksta »Miki, piši kuči propalo«! Mag. Dušan Mikuš iz bazena SDS je tožbo vložil leta 2012. Čez mesec dni bi zadeva zastarala. Da se ne bi to zgodilo, je sodnica nadme poslala policijo.

Iz policije so me klicali, ker ne poznajo mojega trenutnega prebivališča. Da je odrejena privedba in če sam pridem na PP. V izogib nepotrebnim komplikacijam sem danes zjutraj javil na policiji. Zaradi gneče sta me policista na sodišče pripeljala pet minut čez deveto. Pred rentgenom vrsta. V vrsti pa Dušan Mikuš in kandidatka za odvetnico iz pisarne Stušek. Mikuš me je zaničljivo pogledal in dregnil odvetnico, češ, pripeljali so barabo. Pregled sta že opravila, potem pa nista šla do dvorane ampak sta opazovala mene in policista, ko smo stali v vrsti za pregled. Po pregledu sta Mikuš in Stuškova kandidatka še vedno stala v pritličju in čakala name? Približno deset minut čez deveto smo skupaj prišli v prvo nadstropje pred sodno dvorano.

Pred dvorano pa nikogar. Niti mojega odvetnika. Mikuš in njegova neizkušena pooblaščenka sta še kar stala pred vrati. Potem je vrata odprl eden od policistov, ki me je moral predati sodišču. V dvorani pa so že začeli. Pravzaprav končali. Sedel sem na zatožno klop in čakal začetek še enega sranja. Sodnica pa; »Postopek je končan, niste pristopili, sem že sprejela sklep, da se postopek ustavi«. Nisem verjel, kar sem slišal, res ne. Kandidatka za odvetnico je prebledela in začela razlagati, da je na vratih gneča. Mikuš je v trenutku postal rdeč kot paradižnik. Ne morete tako sodnica, pri vratih je vrsta, se je pridušal magister prostozidar.

Sklep sem sprejela, postopek je končan, je zaključila sodnica Polona Herman.

Vstal sem iz zatožne klopi, Mikušu sem zabrusil; Miki, piši kuči propalo, nato sem zapustil sodno dvorano. Ob 9.20 sem si v lokalu Kamera naročil kavo. Zadeva Mikuš končana. Vsaj ena.

Ne gre pa mi v glavo nekaj? Mikuš je tožbo vložil leta 2012. Leta 2013 je vložil še eno. Sodišče je obe tožbi združilo v en postopek. Šest let je Mikuš koval načrt za maščevanje, šest let je hodil k Stušku in težil s postopkom. Da ne bom slučajno izostal, me je pripeljala policija. Potem pa pride dan D. Stušek na sodišče pošlje kandidatko za odvetnico, ki naredi začetniško napako. Zamudi na narok, ker misli, da se brez mene narok ne bo začel. In vsega je bilo konec.

Odlična reklama za odvetniško pisarno Stušek. Kandidatka pa bo še dolgo samo kandidatka za odvetnico. Kaj bi vi storili s svojim odvetnikom, če bi vam zajebal kazensko tožbo, ker je postaval na hodniku, namesto da bi šel v dvorano? Vi pa ste na ta dan čakali šest let?

mikus-dusan52.1457610589.jpg.s.960px

Joj, samo tolk je manjkalo, pa bi ga imel. Več sreče prihodnjič

Miki, piši kuči propalo. end

Pustite komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

nazaj na vrh

Sledite nam

E novice