Menu
Merda dalla Slovenia

Merda dalla Slo…

Tale November ni vreden pol...

Mi hanno detto i bastardi

Mi hanno detto …

Zunaj dežuje, ampak to najbrž...

Ky është vendi im

Ky është vendi …

Na današnji dan pred 25...

Usrana luknja Slovenija

Usrana luknja S…

Ni zime za tole sranje...

Cras est dies novus

Cras est dies n…

Nisem bil najbolj prepričan, da...

Total winter

Total winter

Še slaba dva tedna, pa...

Croatia

Croatia

Slovenija je smešna država, če...

Gratias ago tibi,

Gratias ago tib…

Ne vem več, če bi...

Oggi è un nuovo giorno

Oggi è un nuovo…

Mladi mož se je v...

TO vs TO

TO vs TO

Piše se leto 2018. Obeta...

Prev Next

Riot 2018


    Riot 2018

Kaj prinašajo volitve 2018? Po mojem nič dobrega ali novega. Novi obrazi? Novih obrazov ni. Vse že poznamo. Je Bojan Požar nov obraz v politiki? Se hecate? Sem prebral teh 33. famoznih točk njegovega programa. Priznam, program je krasen. Kdo pri zdravi pameti ne bi podprl tega programa? Nihče. Zdaj pa takole. Kdo pri zdravi pameti bo podprl Bojana Požarja? Odgovor je jasen, nihče. Razen familije in redkih bedakov, ki verjamejo, da se Požar lahko uvrsti v parlament. Ne gre spregledati, da Požar ni bil sposoben zbrati 200 ustanovnih članov za stranko, zato je prevzel ugaslo Listo za MB in jo preimenoval po sebi. Skoraj sem prepričan, da njegova »Bebo roštilj« lista ne bo dobila niti 200 glasov na volitvah.

Programi političnih strank so lari fari. Napisani so zelo lepo, ampak samo zaradi »lepšega«. Programi ne pritegnejo in prepričajo. Niti jih nihče ne bere in se zaradi njih opredeljuje. Zato so vse politične stranke razen SDS na lovu za obrazi, ki bi prepričali. Pri SDS je zgodba jasna. Volivci SDS so verniki Janeza Janše. Ko Janše enkrat več ne bo na čelu te fašistoidne stranke, bo SDS razpadla.

Marjan Šarec je tipična zgodba našega časa. Stranke še nima, razen njega volivci ne poznamo nikogar. Vseeno pa je njegova kamniška lista, ki bo te dni postala stranka, pretendent za zmago na volitvah. Seveda ne zaradi programa, ki ga menda še ni. Večino volivcev bo po Jankoviću in Cerarju, prepričal še Šarec. In to s povsem isto retoriko in grmenjem o delanju reda na vseh področjih.

Kaj lahko en Marjan Šarec spremeni v Sloveniji? Kaj je v štirih letih spremenil Cerar? In zakaj bo po letošnjih volitvah Šarec zamenjal Cerarja? Zato, ker je volilno telo v državi nezrelo. Za približno okus demokracije v državi, bi morali ukiniti SD, DESUS in SDS. Naslednico komunistične partije in njeno senior izpostavo bi morali ukiniti iz higienskih razlogov, SDS pa, ker je fašizem nesprejemljiv.

Okoli kulture se je minule dni precej iskrilo. In se bo najbrž še. Jaz pa sem opazil vzorec, ki me sili na bruhanje. Kulturniki vs. Verniki sekte SDS. Isti so. Janša lahko zagreši karkoli, verniki ga bodo vedno zagovarjali. Vedno, brez pomisleka. Isti so kulturniki. Tisti performansi z rezanjem zastave, vlečenjem mrtvih živali, zoofilijo? Vsi iz vrst kulturnikov, ki jih poznam, na nož zagovarjajo te kvazi »umetnike«. In nihče ni pozabil dodati, da navadni cepci ne razumemo kulture? Res je. Te kulture ne razumem. Če sem zato cepec, prav. Vi pa si za svoje bolne fetiše sami zaslužite denar, ne jahat proračuna. Vem, to pa ne. Druge pošiljate na trg, naj se dokažejo. Pa vi? Vi bi vse. Me zanima koliko kart bi prodala krava, ki je vlekla mrtvega prašiča po cesti. Pasja dojilja bi občinstvo našla le med ozkim krogom prijateljev Vinka Vasleta. Simono pa bi verniki sekte SDS zagotovo kamenjali. Nule ste, fehtarji.

Stavkovni val je zajel državo. Poudarek v medijih je »stavkovni val«. Val pride in gre, svinjarija pa ostaja. Stavkovne zahteve so smešne, se opravičujem prizadetim ampak res so smešne. Tovrstne stavke so namesto sindikalnih izletov. Jebeš stavke. Ko vam bo enkrat resnično dovolj poniževanja s strani države, raje organizirajte upor. Riot! Kot LA 92. klapEND

zoofilija 

Pustite komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

nazaj na vrh

Sledite nam

E novice