Menu
Merda dalla Slovenia

Merda dalla Slo…

Tale November ni vreden pol...

Mi hanno detto i bastardi

Mi hanno detto …

Zunaj dežuje, ampak to najbrž...

Ky është vendi im

Ky është vendi …

Na današnji dan pred 25...

Usrana luknja Slovenija

Usrana luknja S…

Ni zime za tole sranje...

Cras est dies novus

Cras est dies n…

Nisem bil najbolj prepričan, da...

Total winter

Total winter

Še slaba dva tedna, pa...

Croatia

Croatia

Slovenija je smešna država, če...

Gratias ago tibi,

Gratias ago tib…

Ne vem več, če bi...

Oggi è un nuovo giorno

Oggi è un nuovo…

Mladi mož se je v...

TO vs TO

TO vs TO

Piše se leto 2018. Obeta...

Prev Next

Zadnje dejanje


    Zadnje dejanje

Očitno bogatim in vplivnim ne gre vse po načrtu. Svojci umorjenega Tiča, ki plačujejo trojico salonskih odvetnikov, so si včeraj pulili lase. Fišer in tožilka Gregorčič nista uspela izključiti javnost iz odmevnega sojenja Stefanu Cakiću za umor Tiča. Tisti trije, ki so bili za to plačani (Sluga, Furlan, Jager), pa so bili tam za okras in svojo promocijo. Vsi trije so se zanašali na odvetnika Fišerja in tožilko Gregorčič . In na koncu z dolgimi nosovi in javnostjo obsedeli v dvorani. Blamaža. Če bi svojci umorjenega Tiča najeli odvetnike kova  Čeferin, Zdolšek, Senica ali podobne, včeraj ne bi bilo javnosti na sojenju. Javnost lahko sodnik še vedno izključi, ampak nepopravljiva škoda na podobi pokojnega je storjena. Cakić je prebral zagovor, ki mu ga je spisal odvetnik Fišer. Baje je Stefana tako bolel zob, da celo noč ni spal, zato je zagovor bral iz lista? Pred pol ure sem poklical na Povšetovo in se pri zanesljivih virih pozanimal o stanju Stefana Cakića včeraj.

Cakić je včeraj spal kot ustreljen. Kot vse ostale noči. Zvečer je od paznika dobil Sanval, kar sicer dobiva vsak večer. Dobiva še druga zdravila ampak ni potrebe, da jih omenjam. Ko je včeraj prebral svoj zagovor, dvomov ni  bilo več. Govorice so meso postale. Gašper Tič je bil homoseksualec, ki je zapeljal 20 letnega fanta v seks, ta pa ga je v navalu besa in maščevanja 17 krat zaklal s 33 centimetrov dolgim nožem za rezanje kruha. Razmesaril ga je s 33 centimetrsko žago, če sem natančen. Prisoten je bil alkohol in kokain, ni pa bilo GHB droge za posilstvo v telesu Cakića v trenutku usodnega napada. Če ni bil Cakić omamljen z GHB, potem ne drži njegov zagovor, da je izgubil zavest in se dogodka ne spominja? Od alkohola in kokaina si v povsem drugačnem stanju, kot ga opisuje Cakić in ga obramba poskuša prodati sodišču. Od alkohola in kokaina se ti dobesedno »utrga«. In Cakiču se je »utrgalo«, da je lahko s kuhinjsko žago 17 krat prebodel človeka. Prej bi rekel, da sta alkohol in kokain dala Cakiću potreben pogum, da je šel seksat s Tičem. Ampak kokain deluje kratkotrajno, zadet in »high« si največ 10 do 15 minut. Ko kokain spusti, se počutiš zelo slabo. In to se je po vsej verjetnosti v stanovanju na Trubarjevi zgodilo. 

Tič je povabil Cakića domov. Cakić Tiča občuduje, ker je slavna oseba. Hkrati ga zaničuje, ker je homoseksualec. V stanovanju sta kokain in Tičeva veličina povozila predsodke mladega Cakića. Končata v objemu in postelji. Kokain popusti, Cakić je povsem zmeden in iz sebe. Gol začne noreti po stanovanju in razbijati pohištvo. Tič za vsak slučaj prime stol, saj vidi, da se je mulcu »utrgalo«. Cakić je v katastrofalnem stanju. Zagleda golega Tiča, ki z obema rokama drži stol pred seboj. Stol dojame kot neposredno grožnjo (Cakić je bil leta 2015 v Franciji med tradicionalno »iniciacijo« v enoto hudo pretepen prav s stolom. Po okrevanju je enoto Legije v Franciji zapustil). Tudi sam zagrabi stol. Na pultu zagleda nož za rezanje kruha. Stol vrže v Tiča in pograbi nož-žago. Zadnje dejanje ostane med njima. Zavesa pade.

RIP GT. klapEND

Pustite komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

nazaj na vrh

Sledite nam

E novice