Menu
Če že kradejo in lažejo, naj bodo vsaj naši

Če že kradejo i…

Zajec je še vedno v...

13

13

Pa ga imamo! Novi predsednik...

Assholes of Slovenia

Assholes of Slo…

Kako ste danes dragi The...

It's over?

It's over?

Kje smo? Odvisno koga vprašaš...

Maybe we'll find out soon (#SDSzate)

Maybe we'll fin…

Poletje se je krepko prevesilo...

Red liars and thieves

Red liars and t…

Kakšni fantastični časi? Predsednik države...

The biggest whores of Balkan mothers

The biggest who…

Slaba tretjina avgusta 2018 je...

Nacht der langen Messer

Nacht der lange…

Zadrega? Za zdaj še aktualni...

Defeat of reason

Defeat of reaso…

Kot vse kaže, se obetajo...

Finto finocchio (Fagot lying)

Finto finocchio…

Dan potem, ko so pri...

Prev Next

Zadnje dejanje


    Zadnje dejanje

Očitno bogatim in vplivnim ne gre vse po načrtu. Svojci umorjenega Tiča, ki plačujejo trojico salonskih odvetnikov, so si včeraj pulili lase. Fišer in tožilka Gregorčič nista uspela izključiti javnost iz odmevnega sojenja Stefanu Cakiću za umor Tiča. Tisti trije, ki so bili za to plačani (Sluga, Furlan, Jager), pa so bili tam za okras in svojo promocijo. Vsi trije so se zanašali na odvetnika Fišerja in tožilko Gregorčič . In na koncu z dolgimi nosovi in javnostjo obsedeli v dvorani. Blamaža. Če bi svojci umorjenega Tiča najeli odvetnike kova  Čeferin, Zdolšek, Senica ali podobne, včeraj ne bi bilo javnosti na sojenju. Javnost lahko sodnik še vedno izključi, ampak nepopravljiva škoda na podobi pokojnega je storjena. Cakić je prebral zagovor, ki mu ga je spisal odvetnik Fišer. Baje je Stefana tako bolel zob, da celo noč ni spal, zato je zagovor bral iz lista? Pred pol ure sem poklical na Povšetovo in se pri zanesljivih virih pozanimal o stanju Stefana Cakića včeraj.

Cakić je včeraj spal kot ustreljen. Kot vse ostale noči. Zvečer je od paznika dobil Sanval, kar sicer dobiva vsak večer. Dobiva še druga zdravila ampak ni potrebe, da jih omenjam. Ko je včeraj prebral svoj zagovor, dvomov ni  bilo več. Govorice so meso postale. Gašper Tič je bil homoseksualec, ki je zapeljal 20 letnega fanta v seks, ta pa ga je v navalu besa in maščevanja 17 krat zaklal s 33 centimetrov dolgim nožem za rezanje kruha. Razmesaril ga je s 33 centimetrsko žago, če sem natančen. Prisoten je bil alkohol in kokain, ni pa bilo GHB droge za posilstvo v telesu Cakića v trenutku usodnega napada. Če ni bil Cakić omamljen z GHB, potem ne drži njegov zagovor, da je izgubil zavest in se dogodka ne spominja? Od alkohola in kokaina si v povsem drugačnem stanju, kot ga opisuje Cakić in ga obramba poskuša prodati sodišču. Od alkohola in kokaina se ti dobesedno »utrga«. In Cakiču se je »utrgalo«, da je lahko s kuhinjsko žago 17 krat prebodel človeka. Prej bi rekel, da sta alkohol in kokain dala Cakiću potreben pogum, da je šel seksat s Tičem. Ampak kokain deluje kratkotrajno, zadet in »high« si največ 10 do 15 minut. Ko kokain spusti, se počutiš zelo slabo. In to se je po vsej verjetnosti v stanovanju na Trubarjevi zgodilo. 

Tič je povabil Cakića domov. Cakić Tiča občuduje, ker je slavna oseba. Hkrati ga zaničuje, ker je homoseksualec. V stanovanju sta kokain in Tičeva veličina povozila predsodke mladega Cakića. Končata v objemu in postelji. Kokain popusti, Cakić je povsem zmeden in iz sebe. Gol začne noreti po stanovanju in razbijati pohištvo. Tič za vsak slučaj prime stol, saj vidi, da se je mulcu »utrgalo«. Cakić je v katastrofalnem stanju. Zagleda golega Tiča, ki z obema rokama drži stol pred seboj. Stol dojame kot neposredno grožnjo (Cakić je bil leta 2015 v Franciji med tradicionalno »iniciacijo« v enoto hudo pretepen prav s stolom. Po okrevanju je enoto Legije v Franciji zapustil). Tudi sam zagrabi stol. Na pultu zagleda nož za rezanje kruha. Stol vrže v Tiča in pograbi nož-žago. Zadnje dejanje ostane med njima. Zavesa pade.

RIP GT. klapEND

Pustite komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

nazaj na vrh

Sledite nam

E novice