Menu
LoL time

LoL time

Kdo pri zdravi pameti še...

Mikstone post game report 09/18

Mikstone post g…

Spet en deževen na obzorju....

fo - Slovenian clowns

fo - Slovenian …

Življenje je kot Bonboniera. Nikoli...

FEAR

FEAR

Blišč in beda slovenske demokracije!...

Skrivnosti države - 515IF

Skrivnosti drža…

Pisalo se je leto 2010....

Črni Janez

Črni Janez

Časi so negotovi. Pred vsakimi...

fo SLO goats

fo SLO goats

Mladi? Najebali ste, če mene...

The Prime Minister has raped me!

The Prime Minis…

Mesto heroj. Težko je bilo...

Once a dog, it's always a dog

Once a dog, it'…

Petek, dan za karkoli že....

Spletna akcija SDS; @Kao #zate

Spletna akcija …

Operacija @Kao Samo, da je praznikov...

Prev Next

Zločin in kazen I.


  Zločin in kazen I.

Česa podobnega naš pravosodni sistem najbrž ni predvidel (niti doživel). Umor Gašperja Tiča bi mirno lahko označili za dosje X. Od trenutka, ko so kriminalisti na Trubarjevi prijeli Stefana Cakića, pa do prvega prihoda na sodišče, se je zgodilo nekaj nedoumljivega. Režiserji bi po resnični zgodbi lahko posneli filmski hit. Kdo je bil v resnici Gašper Tič in kdo je v resnici njegov morilec Stefan Cakić, da se je zgodila ta neverjetna zakulisna zgodba. Stefan Cakić od prijetja naprej striktno posluša ukaze odvetnika Fišerja, ki je izkušnje nabiral kot vodja ljubljanskega tožilstva. Ukaze in navodila ima Cakić napisane v beležki, ki jo ima vedno pri sebi. Navodila, kako se vesti v priporu, s kom komunicirati (samo z odvetnikom), do osebne higiene in striženja las. Nobene izjave javnosti, samo kar odvetnik napiše na listek.

cakic1

Cakić se navodil drži do zadnje črke. Če se boš držal navodil, boš novo leto 2021 praznoval doma. Tako odvetnik Gorazd Fišer svojemu varovancu Cakiću. Kaj pa tožilstvo in tožilka Tamara Gregorčič? No, še prej bi bilo zanimivo vedeti, kako je Fišer prišel do Cakića ali obratno? So Fišerja najeli Cakićevi ali je bil Fišer kot znan »gasilec« v tovrstnih zadevah poslan s strani države? Po uradni dolžnosti? Da je zmešnjava se večja, so poskrbeli svojci žrtve, ki so najeli tretjerazredne salonske odvetnike  (David Sluga, Mojca Furlan, Petruša Jager), da kao zastopajo interese ločene žene in otrok? Kakšen je interes omenjenih? Da javnost nikoli ne izve resnice in podrobnosti o življenju pokojnega Gašperja Tiča. O mrtvih vse dobro.

Za ta »o mrtvih vse dobro«, je ljubljansko tožilstvo sklenilo pakt z obtožencem. Koordinator je seveda Fišer, tisti trije tretjerazredni odvetniki pa so tam kot priče. Priče, da pakt ne bo prekršen. Ampak za začetek bodo složno izločili javnost.

O paktu in dosjeju X jutri na »mikstone watching you«. klapEND

cakic7cakic6

2 komentarji

 • 
     Biyg
  Biyg Sreda, 07 Februar 2018 22:03 Komentiraj povezavo

  Fisher je dober odvetnik.. in tamau je dobro izbral.. trenutno je Krstic najboljši odvetnik za kazensko pravo.. Fisher je v njegovem teamu.. za pokojnega Ticha se marsikaj govori.. 4-5 let max..

 • 
     mitja
  mitja Ponedeljek, 29 Januar 2018 08:29 Komentiraj povezavo

  Mihec, pejt drugam utrujat, hvala. Evrčke pa zadrži

Pustite komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

nazaj na vrh

Sledite nam

E novice