Menu
Total winter

Total winter

Še slaba dva tedna, pa...

Croatia

Croatia

Slovenija je smešna država, če...

Gratias ago tibi,

Gratias ago tib…

Ne vem več, če bi...

Oggi è un nuovo giorno

Oggi è un nuovo…

Mladi mož se je v...

TO vs TO

TO vs TO

Piše se leto 2018. Obeta...

Sound of silence

Sound of silenc…

Združba Mira Cerarja, ki je...

The night (Slovenija) is dark and full of horror

The night (Slov…

Tole postaja monotono, zunaj pa...

Vodušek blackmail case

Vodušek blackma…

Prepoved opravljanja poklica. Če se...

Veš svoj dolg, podgana?

Veš svoj dolg, …

Če je morda še obstajalo...

Toy boy

Toy boy

Nisem si misli, da se...

Prev Next

Đ case


    Đ case

Dolgčas nam pa res ni. Si predstavljate kako turobno in dolgočasno bi bilo življenje brez SDS in Janeza Janše? Ampak tole s kreditom Đ je pa naklepni samomor. Stranka, ki širi nestrpnost in sovraštvo do »čefurjev«, pri »čefurki« iz Prijedora najame kredit? Naravnost smešna je bila včeraj domobranska odvetnica Lucija Ušaj. Nič spornega ne vidi. In pozor, nič spornega ne bi videla, če bi bil na pogodbi podpisan Zoran Janković. Kdo jo bo še resno jemal po včerajšnji blamaži?

Brez heca. Si predstavljate, da bi Janković vzel ta kredit od te Đ osebe? Desno sceno bi razneslo od zgražanja in še česa. Zato bom kar verjel teoriji, da je Janša vnaprej pripravil priročen izgovor za pušiono, ki se obeta poleti. Nekaj mi vseeno ne gre v račun. Janša ni kekec od včeraj. Potem pa takšno katastrofalno razkritje in laganje vpletenih. Snežića so ujeli na laži s fotografijami, da tiste z Janšo v ozadju sploh ne omenjam. Sabina Remar ima velike težave, ker je objavila fotografijo na Instagramu. Po posredovanju iz Trstenjakove jo je nemudoma zbrisala in v solzah poklicala dilerja. Sem bil z barabini na kavi, ko je dotičnemu trgovcu s praški zazvonil telefon. »Remarco« spet zvija«, je bilo slišati opazko. Ker sem ravno to omenil. Če kdo misli, da so dilerji molčeči in varujejo identitete svojih strank, ste v zmoti. Prav vsi, ki sem jih spoznal v življenju, se hvalisajo komu prodajajo. Boljše stranke, več veljaš. Vsaj v njihovem svetu.

Tipčki, ki so zadolženi za notranjo varnost v SDS, gre za Janševo »obveščevalno službo«, od včeraj mrzlično pregledujejo objave oseb na družbenih omrežjih. Oseb, ki so bile zadnja dva meseca v stiku z Janezom Janšo. Objava fotografije Sabine Remar je Janšo in Snežića spravila v zelo neprijeten položaj. Snežić upravlja s premoženjem Banjaluškega narkokartela in Janši je jasno, da se igra z življenjem. Zato se je takoj odločno zlagal, da Snežić nima nič s to zgodbo? V resnici je to zgodba Snežića.

jajokeš

Denar od prodaje narkotikov je preko slamnate osebe Dijane Đuđić plasiral v SDS. To je vsa zgodba. Đuđićeva posoja svoje ime za pranje denarja in utajevanje davkov. Zato dobi nekaj sto evrov. V Ljubljani je precej brezdomcev in narkomanov državi dolžno težke milijone. Za 100 evrov so posojali svoje ime za raznorazne posle. Kakšne, ni znal povedati nihče. Peljejo me na banko, dvignem denar in zato dobim 100 evrov. Lepo. Potem so  prišli kriminalisti!

Ko na vprašanja začneš odgovarjati z; »kaj pa oni, oni so pa..«, ti je zagotovo odklenkalo. Prav zabavalo me je, ko sem spremljal odzive zagrizenih sektašev SDS na Đ kredit. Kdor je včeraj videl Lucijo, kako jo seklja in provocira Pertinač, ve na kaj ciljam. Ušajeva je bila celo šokirana, ker gre sicer za moteno desno sranje od oddaje. Najbrž je Pertinač s tem končal kariero pri Požarju, saj slednjemu račune plačuje Janša.

Kaj je bilo z ustavno obtožbo? Ustavno obtožbo? Kaj se je pa dogajalo? To je to. Cilj afere Đ je bil prav to. Včeraj ni nikogar zanimala ustavna obtožba. To je umetnost umazane politike. klapEND

donatelaver     

Pustite komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

nazaj na vrh

Sledite nam

E novice