Menu
Total winter

Total winter

Še slaba dva tedna, pa...

Croatia

Croatia

Slovenija je smešna država, če...

Gratias ago tibi,

Gratias ago tib…

Ne vem več, če bi...

Oggi è un nuovo giorno

Oggi è un nuovo…

Mladi mož se je v...

TO vs TO

TO vs TO

Piše se leto 2018. Obeta...

Sound of silence

Sound of silenc…

Združba Mira Cerarja, ki je...

The night (Slovenija) is dark and full of horror

The night (Slov…

Tole postaja monotono, zunaj pa...

Vodušek blackmail case

Vodušek blackma…

Prepoved opravljanja poklica. Če se...

Veš svoj dolg, podgana?

Veš svoj dolg, …

Če je morda še obstajalo...

Toy boy

Toy boy

Nisem si misli, da se...

Prev Next

Harvey, Zoki in spletni performens


  Harvey, Zoki in spletni performens

Naš svet je šel zanesljivo u kurac. Ne vem, kaj bi še lahko ozdravilo ta planet? Po moje nič. Reset! Ta trenutek sta na svetu vsaj dva kretena, ki lahko sprožita uničenje oz reset. Za Trumpa nisem čisto prepričan, da lahko mimo vseh »varovalk« ameriške administracije, pritisne na gumb za izstrelitev rakete z jedrsko konico? Ni to Twitter! Za zavaljenega Kima pa najbrž to ne velja. Baje bolnik res lahko sam izstreli uničujočo raketo. Le, da ni povsem gotovo, če bi ta zadela obalo ZDA?

Kaj je to performens? Vlečenje mrtvega prašiča je navadna svinjarija. Samo hudo moten um si lahko izmisli tovrstni performens! Svinjska glava na spomeniku? Ker je spomenik »rdeč«, je za bele ustavne pravnike zadeva sprejemljiva. Gre za performens! Tako torej, performens. Ko bom naslednjič moral na sodišče zaradi zapisov na blogu, jim bom povedal, da gre za spletni performens in naj odjebejo. In seveda pričakujem polno podporo ustavnih pravnikov, Terška, Avblja, Jakliča in še koga. Za politični performens gre. So, fuck off! anders-breivik-nazi-salute 

Harvey in Zoran. Dva prasca? Kakor za koga. Ne vem, če sem v življenju videl večjo hinavščino in dvoličnost, kot v primeru Harveya W. Harvey je moška » svinja«. Prav, naj bo moška svinja. Ampak za to svinjo so dekline množično drle in upale, da jih bo veliki prašič opazil. Srečne izbranke so vedele, da je Harvey pig. Pa jih to ni motilo. Sanjale so o tem, da bi se znašle v njegovem svinjaku, da bi gledale prašiča, kako se tušira in zraven onanira. Nekaterim so se sanje uresničile. Plazile so se pred prašičom, goltale so njegovo spermo in hvaležno sprejemale vloge. Harvey nobene ni posilil!!! Je pa množici lovač omogočil sanjske vloge, kariere in zaslužke.

Keš pičke in ostale lovače so postale zvezdnice. Nerodno je, da približno pol planeta ve, da so zvezdnice zato, ker so v pravem trenutku nastavile pravemu prašiču! Raje kot oznako cenenih kurb, imajo oznako žrtev. Zato imamo danes na tisoče žrtev filmske industrije in nekaj prašičev na klinikah za odvajanje! Odvajanje ali šolanje? Trening? Kako ga obdržati v hlačah, ko se ti trop pičk ponuja na pladnju?

pigharvey

Več kot dve desetletji imam opravka z našo elito. Ista zgodba, kamor se obrneš. Katarina Ravnikar velja za žrtev župana Jankovića? Žrtev bi bila, če bi jo Janković ugledal v lekarni in si jo zaželel tako, da bi jo izsiljeval s službo. Noge narazen ali odpoved! To bi bilo izsiljevanje in ona žrtev. Tako pa je Katarina poiskala Zorana, ga prosila za uslugo in mu v zameno ponudila pičko. Za naše desničarje je še množični morilec Breivik žrtev rdeče zarote. Ker je mladež na nekem norveškem otočku zborovala. In ta mladež je simpatizirala z emigranti, begunci, romi in podobno sodrgo, kajne dragi desničarji! Breivik je v resnici borec za vrednote, ki jih pri nas goji SDS. In pokol je bil samo performens desničarjev.

Reševanje Milka Noviča je preseglo vse meje zdravega razuma. Najbrž bo SDS v primeru zmage na volitvah ukinila sodišča. Če bo na oblasti SDS, bo sodbe izrekalo združeno uredništvo Reporterja in Nove24TV. Zdaj bodo poleg zdravstva( Zate), red delali tudi na južni meji. Paravojska SDS pod plaščem VSO, je bila napotena v Piranski zaliv. Za začetek organizirajo tečaj plavanja. Za odbornike2014 so obvezni rokavčki in plavalni obroč. klapEND

donate-459x306    

2 komentarji

 • 
     Mitja Kunstelj
  Mitja Kunstelj Torek, 16 Januar 2018 15:00 Komentiraj povezavo

  Janša je hotel denar, ne slano vodo

 • 
     Bojchi
  Bojchi Sreda, 10 Januar 2018 11:46 Komentiraj povezavo

  Pozdravljen,
  Imam eno vprašanje, glede na to, da si dobro informiran.
  Večkrat sem slišal, da je Tuđman namigoval v smeri, da bi nam prepustil savudrijski polotok v zameno za orožje pa je bila ta opcija zavrnjena s slovenske strani.
  Je po tvojem vedenju kaj res na tem ali je to navadna ljudska izmišljotina?

Pustite komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

nazaj na vrh

Sledite nam

E novice