Menu
Total winter

Total winter

Še slaba dva tedna, pa...

Croatia

Croatia

Slovenija je smešna država, če...

Gratias ago tibi,

Gratias ago tib…

Ne vem več, če bi...

Oggi è un nuovo giorno

Oggi è un nuovo…

Mladi mož se je v...

TO vs TO

TO vs TO

Piše se leto 2018. Obeta...

Sound of silence

Sound of silenc…

Združba Mira Cerarja, ki je...

The night (Slovenija) is dark and full of horror

The night (Slov…

Tole postaja monotono, zunaj pa...

Vodušek blackmail case

Vodušek blackma…

Prepoved opravljanja poklica. Če se...

Veš svoj dolg, podgana?

Veš svoj dolg, …

Če je morda še obstajalo...

Toy boy

Toy boy

Nisem si misli, da se...

Prev Next

Poročilo


  Poročilo

Novo leto se je začelo. To pa je tudi vse. Decembrska norija je končana, rezultat pa vsak najbolje pozna sam. Če je kdo upal, da bo v letu 2018 karkoli drugače, se je zajebal. Upanje umira zadnje. Ampak umre, brez izjeme.

Spremljanje naše politike in glavnih akterjev je še vedno nacionalni šport št. 1. Kot bi vsak dan gledali najbolj nor resničnostni šov. POP TV in A kanal ne sežeta »nacionalki« do gležnjev v tem segmentu. Jebeš vse »Kmetije«, »Big brotherje« in ostale oddaje za produkcijo norcev. Nacionalkin tretji program poseka vso konkurenco.

Janševa televizija in portal za folk s posebnimi potrebami orje ledino. Užaljeni in odjebani Peter Janšič je prehitro napisal knjigo o Fake news. Ker Nova24TV je pojem in prvak v produkciji lažnih novic. Dokler lažejo o politiki in zgodovini, so še znosni, da se jim nasmeješ. Ni pa več smešno, ko obsojenega morilca Noviča povzdigujejo v nedolžna nebesa. Zgodba je res neverjetna. Mogoče bi jo razumel, če bi za umor obsodili Janeza Janšo. Tako pa je vsa gonja naravnana proti pravosodju, orožje pa morilec Novič?

Kaj pravi Milko Novič? 31.12. 2017 ob približno 19. 50 uri je Milko Novič klical izza rešetk. Pogovori v zaporih se snemajo, če morda ne veste. Koga je Novič klical dobre štiri ure pred iztekom starega leta, niti ni pomembno. Bolj je pomembno, kaj sta si  povedala;

Napaka. Sem ti rekla, da se ne obešaj na stranko SDS.

Ampak to je bila edina realna možnost, da se izvlečem.

Zdaj pa imaš. Janševi te imajo za Mandelo, kriv si pa vseeno. Sem ti rekla, da zamenjaj Hribernika in pokliči Fišerja ali Krstića. Čeferin te najbrž ne bi vzel, ker si kriv.

Ne mi tega govort, kriv, kriv. Kriv je Jamnik, nihče drug. Brez politične podpore bi bil že na Dobu. Tako pa še imam možnost. Žiga pravi, da imam precej možnosti na Vrhovnem, ker sta zakonca Zobec trdno na moji strani. Če ne bo šlo, je tu še Ustavno.   

Nehaj prosim. Si kaj jedel?

Ne. Paznik mi je prinesel kup čestitk od podpornikov. Kar nekaj denarja je prišlo v čestitkah, bo za kantino.   

Na televiziji sem zadnjič poslušal izjavo tiste oblajhane kurbe Michelle Laura Kling . Za crknt. Ni uspela priti v sodno dvorano, ker so se tja nabili Vili Kovačič in preživeli bevskači odbora2014. Za plačano kurbo pa ni bilo prostora. Žal. Kako se je repenčila, kaj vse bo ona…!

KKH

Krkovič bi odškodnino? Meni se Tone že rahlo smili. Evidentno je, da je tip premaknjen. Živi v paralelnem svetu, njemu vsa psihiatrija tega sveta več ne pomaga. Shizofrenija ni tako nedolžna bolezen. Kar poglejte, kaj je naredila iz Krkoviča.

Morilec v Mercatorju. V soboto 30.12. popoldan sem zavil v Mercatorjev hipermarket v Šiški. Med policami mi nasproti pride nihče drug kot Franci Oražem. Saj mi ga ni treba posebej predstavljati. Oražem je ubil Blaža Furjana. Ker sem vse skupaj obelodanil, me je Oražem ovadil. Poleg Njavra, Pojeta in Suhadolnika. Ovadba? Za vsak slučaj je na tožilstvo romalo poročilo. Spisal ga je kriminalist, ki ga kličejo »Poročilo«. Oražem bo naslednji morilec v naši državi, za katerega bo občinstvo s posebnimi potrebami navijalo, kot zdaj navijajo za Noviča. Nazaj  v Mercator.

Oražmu je zastal korak. Obstal je kot vkopan. Potem je izginil. V naslednjih desetih minutah se je petkrat sprehodil mimo mene in zmajeval z glavo. Ni hotel verjeti, kar je videl. Ko se je prepričal, da sem jaz, je dokončno pobegnil. Korajžno, do Hoste 4A.  Pri tem morate vedeti nekaj. Z Oražmom in ostalimi se nisem videl več kot desetletje. Zaradi epizode z drogo Njavro vsem razlaga, da sem propadel, da imam s posteljo vred 60 kil in podobne svinjarije. In so se tolažili, da je to res. Do srečanja. Zdaj je pa res panika. Ker oni so vse življenje Janezove lutke brez svojega jaza. Sploh, če vzamete na znanje, da nihče iz ekipe nima več kot OŠ izobrazbo. No ja, Poje ima kadetsko šolo, ostali pa OŠ.

udbovcislo3

Marko Poje-Kitajc, si zasluži vse čestitke. S svojimi zapisi na policijskem forumu pred leti, je kar sam serviral dokaze o dogodku, ki ga vsi zanikajo. Kopija foruma iz leta 2011 je na istem naslovu, kamor je romalo poročilo kriminalista, nick name »Poročilo«! Marko hvala. Da je smrdelo od strahu, si med drugim zapisal. Smrdelo bo, kot boš spet letel iz službe. Samo tokrat ne bodo krive ure in grdi mož SDSove poslanke. P.S. pa saj niste zares verjeli, da se Oražem lahko izmaže z umorom! Ali pač?

Za vas imam resnično zgodbo, podprto s prisluhi, korespondenco in dokumenti. V glavnih vlogah nastopajo Nina Zidar Klemenčič, njen takratni ljubimec Janez Janša in prevarani soprog Goran Klemenčič. Zgodba se je dogajala pred leti Decembra in prve dni Januarja. Končala se je z objavo poročila KPK. Naslednjič se privežite, sicer berite na lastno odgovornost. klapEND

Donate-to-Rotary-eClub-7610-new

1 komentarjev

 • 
     Mitja Kunstelj
  Mitja Kunstelj Torek, 16 Januar 2018 15:03 Komentiraj povezavo

  Miha, ni interesa za karkoli. Še ta pisalni stroj mi je žal, da sem ga dal takrat iz rok. Ne vem, kako bi zrihtal moneto., Če kdo hoče donirati, bo našel način v okviru obstoječih možnosti. lep pozdrav

Pustite komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

nazaj na vrh

Sledite nam

E novice