Menu
Merda dalla Slovenia

Merda dalla Slo…

Tale November ni vreden pol...

Mi hanno detto i bastardi

Mi hanno detto …

Zunaj dežuje, ampak to najbrž...

Ky është vendi im

Ky është vendi …

Na današnji dan pred 25...

Usrana luknja Slovenija

Usrana luknja S…

Ni zime za tole sranje...

Cras est dies novus

Cras est dies n…

Nisem bil najbolj prepričan, da...

Total winter

Total winter

Še slaba dva tedna, pa...

Croatia

Croatia

Slovenija je smešna država, če...

Gratias ago tibi,

Gratias ago tib…

Ne vem več, če bi...

Oggi è un nuovo giorno

Oggi è un nuovo…

Mladi mož se je v...

TO vs TO

TO vs TO

Piše se leto 2018. Obeta...

Prev Next

Živa jeba (live fucking)


  Živa jeba (live fucking)

Za tiste, ki ljubijo mraz, meglo in temo, prišel je veseli December. Veseli je najbrž samo še za otroke. Pa še to ne za vse. Tisti iz premožnejših družin bodo od dobrih mož dobili najnovejše elektronske igrače znamke Apple, tisti iz socialnega roba pa se bodo zadovoljili s klasičnimi poceni darili, ki jih bodo množično nakupovale socialne in dobrodelne organizacije. Mogoče »Človek ne jezi se« ali »Memoary« ne bi škodoval potomcev »elite«? Kaj pa vem, kaj je prav? Kdo pa ne želi za svoje najboljše? Janša in njegova sekta množično zaposluje in nagrajuje svoje potomce. Ker na drugi strani političnega zemljevida ni nič drugače, se mi zdi brez veze problematizirati zaposlitve mularije iz vrst SDS v Bruslju. Najbrž ima več levih kot desnih tako postlano družinsko gnezdo.

Da bo zame December spet muka, sem pričakoval že spomladi. Pa ne, ker bi se karkoli vnaprej obetalo. Že vse življenje se mi dogaja, da se težave skoncentrirajo na mesec December. Morda podzavestno prelagam določene stvari, da me potem z vso močjo počijo zadnji mesec v letu. Na 19 dan v Decembru se začne sojenje na Okrožnem sodišču v Ljubljani. Gre za kazensko zadevo, preganja me Dušan Mikuš zaradi razžalitve in obrekovanja na blogu. Mikuš je bil nekoč direktor Vomo. Manj znano je, da je Dušan Mikuš prostozidar, veliki mojster lože 33. stopnje. Tudi zaradi mojega pisanja o njem, so ga iz prostozidarske lože nagnali. To je glavni razlog, da je veliki mojster začel postopke proti meni. Začel jih je več, sodišče jih je združilo in 19-ga je na razporedu prva obravnava. Ostalih odprtih postopkov s tropom desnih podgan tokrat ne bom omenjal.

loža

Kot je za Mikuša značilno, ni čakal na sodišče. Ustanovil je svojo prostozidarsko ložo, imenuje se Velika regularna loža Slovenije. Kasneje je ime spremenil v Regularna Velika loža Slovenije, obdržal pa je naziv veliki mojster 33. stopnje. Bratje (tako se med seboj kličejo prostozidarji), nestrpno čakajo, kaj bo o velikem mojstru Mikušu naplavilo javno sojenje. Fuk s Špelo Predan, kako je nategnil Jenka, GDS in mene, trgovina z orožjem, prikrivanje kriminala v Morisu, pokrivanje Janše pred zakonom, materiala je za več knjig, ne za dva ali tri prispevke na blogu. Po sojenju bo Mikuš najbrž ustanovil prostozidarsko ložo v Polju. Med norci, da ne bo kdo narobe razumel.

Škoda, da se sojenje začne ta mesec, ko moram reševati kup drugih težav. Prav rad bi za nekaj trenutkov pokukal v prihodnost. Morda v prvi Januar 2018, da vidim, kako se je razpletlo. Ta trenutek težko karkoli razmišljam, ker čakam klic iz veterinarske klinike. Ni mi, da karkoli napišem o tem, upam na najboljše. Včeraj sem podpisal, da bom poravnal stroške za CT in zdravila (500e), sicer bi ga kar uspavali? Krut je ta svet kapitalizma. Če nimaš denarja, ni niti upanja. Če bo CT pokazal, da ni upanja, potem je itak konec. Do konca življenja pa si ne bi odpustil, če bi dal žival uspavati, ker nisem imel denar za pregled ali zdravljenje.

zombies-3368

Zadnji teden se je zgodilo toliko slabih stvari, da se nisem imel časa ukvarjati z blogom. Bolj sem se ukvarjal z mislijo, da se z blogom sploh ne ukvarjam več? Konec koncev je prav blog »povzročitelj« večine težav, ki jih imam danes. Resnica je največkrat zlorabljena beseda na svetu. Misel na resnico v povezavi s televizijo sekte SDS, ki se razglaša za zaposleno pri resnici (prvi v službi resnice), mi obrne želodec. Najbrž bi komu drugemu »obrnilo« želodec, če bi napisal, da imam velike težave zaradi resnice? Ne mislim, da imam težave zaradi tega. Drugi imajo težave s tem, ker pišem resnico. In iz maščevanja jih povzročajo meni.

Kar si je v minulih letih in vse do danes dovolil umazani odvetnik Janez Stušek, presega vašo domišljijo. Ne mislim ga več omenjati. Lahko pa ste prepričani, da bo Janez Stušek v naslednjih mesecih zvezdnik črne kronike. Omenjali ga bodo drugi! Seznam številka 2. hekerja Orniga bi moral že objaviti. Bom to storil jutri, danes nimam volje pretipkavati imen vseh že aktualnih zvezd črne kronike. Ornig je med drugimi hekal Zavašnika in njegove družinske člane, pa vse »Balkanske bojevnike«,njihove sorodnike in prijatelje. Da ostalih asov kriminalnega podzemlja sploh ne omenjam. Do jutri, potem pa jih bom. Očitno je bil sekundant vdorov kar Janez Stušek. Zato si lahko oba, Stušek in Ornig na čelo narišeta tarči. klapEND bojenika

2tarči

   

1 komentarjev

 • 
     Simon Green
  Simon Green Sreda, 06 December 2017 10:28 Komentiraj povezavo

  Kaj naj rečem drugega Mitja, kot klobuk dol ... in drži se.
  lp

Pustite komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

nazaj na vrh

Sledite nam

E novice