Menu
Merda dalla Slovenia

Merda dalla Slo…

Tale November ni vreden pol...

Mi hanno detto i bastardi

Mi hanno detto …

Zunaj dežuje, ampak to najbrž...

Ky është vendi im

Ky është vendi …

Na današnji dan pred 25...

Usrana luknja Slovenija

Usrana luknja S…

Ni zime za tole sranje...

Cras est dies novus

Cras est dies n…

Nisem bil najbolj prepričan, da...

Total winter

Total winter

Še slaba dva tedna, pa...

Croatia

Croatia

Slovenija je smešna država, če...

Gratias ago tibi,

Gratias ago tib…

Ne vem več, če bi...

Oggi è un nuovo giorno

Oggi è un nuovo…

Mladi mož se je v...

TO vs TO

TO vs TO

Piše se leto 2018. Obeta...

Prev Next

Fuckday


  Fuckday

Tu smo. Nepogrešljivi »fuckday« ali pogovorno ponedeljek ni razočaral. Sirski lažnivi kljukec še naprej igra igro Igorja Bavčarja, SOVA pa se na vse kriplje trudi pridobiti verodostojne podatke o osebi, ki se nam je predstavila kot Ahmad Shamieh. Mediji so pred dnevi objavili žalostno zgodbo o dveh veteranih vojne za Slovenijo. Oba upokojena, oba z zdravstvenimi težavami in oba država meče na cesto. Upokojeni analitik Sove Tovornik očitni ni zbudil sočutja sodržavljanov, upokojeni policist Šalamun pač. Danes že vre povsod. Očitki in primerjave o odnosu do Ahmada in Šalamuna so preplavili družbena omrežja, medije in politiko.

Kdo drug, če ne golazen iz SDS-a! Grims, Mahnič in Gorenak? Naenkrat so postali veliki zagovorniki pravic upokojenih veteranov vojne za Slovenijo? Kje ste bili do včeraj, tovarišija iz SDS-a? Boli vas kurac za vse razen za vaše riti. Sicer bi zdavnaj poskrbeli za veterane, saj se non stop kurčite s to osamosvojitvijo in svojimi VSO organizacijami. Brez medijskega pritiska se naša politika ne zgane. Kar je sramotno in žalostno hkrati. Zdaj pa bo Gorenak postal glasnik Šalamuna, kar je žalostno. Spet primer za nabiranje političnih točk. Za vse brezimne v podobnih težavah politika ne bo nikoli nič storila. Ker to ne prinaša političnih točk. Za te brezimne reveže se trudi skrbeti Boris Krabonja, kar pa mu ne prinaša političnih točk. Prej težave in polena pod noge. Tam ni elitnih medijev in kamer. Tam so na sporedu človeške drame, tragedije, stresi, bolečina in solze. Ne pozabite na Tovornika, domobrančki in ostala golazen iz Trstenjakove.

Seveda ima zgodba kot vse ostale dve plati. Ravno mečejo ju ne na cesto, jima pa država očitno nima namena olajšati življenje v pokoju? Šalamuna so hoteli preseliti v Logatec, za Tovornika pa niti ne vem kakšno je stanje. Ne vem, ker je desna politika planila zaradi veterana Šalamuna.

762fl

V državi vlada obsedeno stanje. Vsi so v pogonu. Vsi se trudijo nekoga prepričati, da oni vse vedo, da se jim dogaja krivica, skratka dogaja se. Danes bo nekje v Sloveniji Štuhec vsiljeval svoje poglede, skratka predstavil bo knjigo. Uro za njim bo polpreteklo zgodovino in orožarske mahinacije v centru mesta pogreval Šurc. Z novo knjigo seveda. Peter Jančič, po domače Janšič je svoj izdelek domačih »fake news« pravkar predstavil. Minuli petek so se na Taboru zbrale orto feministke. Noč je naša, so vpile in grozile s kastracijo vsega, kar med nogami vleče jajca. Scary pičke. Generacija Identitete je preplavila slovensko mladino. Vse več jih je, ki pozivajo k obračunavanju z vsem, kar ni Slovensko. Ne razumem, zakaj imajo za vzor nemško Generacijo Identitete? Ker za njih smo mi težava, čefurji, komunjare, vsiljivci in migranti?

Zvečer bo v Tedniku predstavljena zgodba »V imenu resnice«. Gre najbrž za zadnjo možnost, da zgodbo spozna širša javnost, ne samo tista, ki se navdušujejo nad objavami starih fotografij na Facebooku. Film je na svetovnem spletu dosegljiv že dober mesec, število ogledov pa se je pri 20.000 ustavilo. Tožilstvo in policija nimata namena začeti nove preiskave, zato gre v nadaljevanju pričakovati tožbe in ovadbe tistih, ki jih je film »V imenu resnice« razgalil. Policija in tožilstvo bi bila dolžna začeti novo preiskavo le v primeru, če bi eden od očividcev uboja (šlo je za uboj, ne umor, še manj samomor) prišel na ODT in povedal, da je priča dogodka.

5173111 orig

Slavni heker Ornig in njegove žrtve! Seznam njegovih žrtev je dolg. Osebe, ki jih je »hekal« lahko razvrstimo v tri skupine. Prva je Islamski terorizem. Iz policijskih zapisnikov izhaja, da je šlo v zadevi »Islamski terorizem«za osebe, ki jih je Ornig sam označil za operativno zanimive. Na tem seznamu je skoraj sto oseb. Druga skupina so osebe, ki jih je kriminalistična služba označila za operativno zanimive. Gre za seznam oseb, ki jih je Ornig hekal po naročilu kriminalistov. Najbolj zanimiva je tretja skupina. Gre za osebe, ki jih je Ornig hekal po naročilu vrha SDS in za potrebe Nove24TV. Posebej so označene osebe, ki jih je Ornig hekal po naročilu Janeza Janše. Med njimi najdemo tudi Romano Tomc. Iz elektronske komunikacije med Romano Tomc in njenim soprogom, je Janša »izvedel« v kakšnem primeru bi mu Romana rekla »DA«. Da,za kandidatko za predsedniške volitve.

@sds.si ... Vem, da nimam nikakršnih možnosti proti aktualnemu predsedniku Pahorju. Pristala bi na to kandidaturo le v primeru, če bi mi predsednik v primeru neuspeha na predsedniških volitvah ponudil prvo mesto na listi za prihodnje volitve v evropski parlament (odstavek iz enega od mailov evroposlanke Tomčeve).

Seznami hekanih oseb bodo objavljeni na blogu pred vami. Na VIP strani Mikstone watching you. Prva skupina bo objavljena jutri 28.11.! klapEND

hekeryaha

Čisto iz firbca me zanima! Sem veteran vojne za Slovenijo. Pripadnik specialne brigade Moris od prvega dne osamosvojitve. Udeležen v več bojnih akcijah, odlikovan….! Če bi mene metali na cesto, ali bi se kdo postavil zame. Zajebavam, itak mi je jasno, da bi pol države jokalo od sreče. Vrh SDS bi se sestal in odlikoval tiste, ki bi me spravili na cesto. Zlovenija ušiva, ne bo tega veselja.

1 komentarjev

 • 
     Natawe
  Natawe Ponedeljek, 04 December 2017 22:19 Komentiraj povezavo

  Jaz. Pa ne zato ker si veteran. To ti je prej oteževalna okoliščina .... jbg noben ni popoln ??

Pustite komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

nazaj na vrh

Sledite nam

E novice