Menu
Merda dalla Slovenia

Merda dalla Slo…

Tale November ni vreden pol...

Mi hanno detto i bastardi

Mi hanno detto …

Zunaj dežuje, ampak to najbrž...

Ky është vendi im

Ky është vendi …

Na današnji dan pred 25...

Usrana luknja Slovenija

Usrana luknja S…

Ni zime za tole sranje...

Cras est dies novus

Cras est dies n…

Nisem bil najbolj prepričan, da...

Total winter

Total winter

Še slaba dva tedna, pa...

Croatia

Croatia

Slovenija je smešna država, če...

Gratias ago tibi,

Gratias ago tib…

Ne vem več, če bi...

Oggi è un nuovo giorno

Oggi è un nuovo…

Mladi mož se je v...

TO vs TO

TO vs TO

Piše se leto 2018. Obeta...

Prev Next

If you don't do politics, politics will do you


    If you don't do politics, politics will do you

Tole mi že preseda. Vem kaj bi rad napisal, pa ne znam začeti. Prvi stavek mi je vedno najtežji. Zadnji »klapEND« pa je tam namesto žiga. Stanje v državi je sanjsko. Narobe je vse. Narobe? Mogoče pa je stanje kakršno je idealno. Samo, da tega še nismo spoznali in dojeli. Okoli predsedniških volitev in zdaj, ko je sirski brivec iz tečajev vrgel pravno in socialno državo, se mi postavlja čudno vprašanje? Najbrž preveč čudno, da bi si razbijal glavo z njim.

Če si za eno stvar, si v Sloveniji deklariran kot levičar ali desničar. Takšno je okolje v katerem živimo. Kaj sem potem jaz? Pol stvari mi je ok na levi, pol stvari mi je ok na desni! Kdorkoli, ki zapusti Janšo ali ožji krog SDS-a, je takoj opljuvan za pofukanega levičarja. E tu …!? In kdorkoli javno podpre katerokoli idejo iz vrst SDS ali Janše osebno, je takoj označen za domobransko gnido. Brez izjeme.

main-qimg-ec43fd12eba66d41e638102b91005e1c-c

Dovolj je bilo nekaj besed dvoma o »Šamiju«, pa me je nekaj dolgoletnih znancev napadlo, da v meni še tli ljubezen do Janše in skrajnih desničarjev. Že zaradi Šarca sem izgubil nekaj spletnih prijateljev. Ker nisem goreče blejal za tipa, ki so ga čez noč top mediji povzdignili v nebesa. Ni pomagalo, da sem glasoval zanj. Premalo! Moral bi na blogu zganjati kampanjo za Šarca, mi očitajo. Moral bi pomagati po svojih močeh, pa si se raje delal norca!? Halo, očitno je razmišljati s svojo glavo grožnja nekemu večjemu cilju. Politika je odlično sredstvo, če si želiš zajebati življenje in izgubljati prijatelje.

Kam sodimo tisti, ki so nam sprejemljive dobre leve in desne ideje? V Slovenijo zagotovo ne. Pravi državljan Slovenije je samo tisti, ki slepo stoji za vsem, kar je levo ali desno. Sicer si nedojebanec, ki ne ve kam sodi. Slovenska desnica že dolgo ne obstaja. Desno od sredine živi Janšizem. Levo od sredine pa uspevajo tisti, ki izumljajo cepiva proti Janšizmu. Najbrž je to eden od razlogov, da je 60% volivcev na zadnjih volitvah ostalo doma.

požarnizid

Jeze in užaljenosti člani omizja Reporterja ne morejo več skrivati. Plesnivi ostareli Janša jih je odrinil na stranski tir! Njih, najbolj zadrte malikovalce klerofašizma, domobrancev in harmonike? Odkar si je Janša omislil televizijo za gledalce s posebnimi potrebami NOVO24TV, za Reporterjeve ovce ni več drobtinic. Zdaj so lačni in užaljeni.

Pozabil sem, kdo komu ne verjame. Lačni sitim ali obratno. Bo pa naplavilo precej gnojnice, če se bo razdor poglobil.

Nagradno vprašanje! Kam je Vinko Gorenak povabil Dejana Orniga?

A: na večerjo

B: v posteljo

C: na NOVO24TV

Pravilen odgovor je ABC. klapEND

ClaTk-KUsAA-uGq 

1 komentarjev

Pustite komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

nazaj na vrh

Sledite nam

E novice