Menu
LoL time

LoL time

Kdo pri zdravi pameti še...

Mikstone post game report 09/18

Mikstone post g…

Spet en deževen na obzorju....

fo - Slovenian clowns

fo - Slovenian …

Življenje je kot Bonboniera. Nikoli...

FEAR

FEAR

Blišč in beda slovenske demokracije!...

Skrivnosti države - 515IF

Skrivnosti drža…

Pisalo se je leto 2010....

Črni Janez

Črni Janez

Časi so negotovi. Pred vsakimi...

fo SLO goats

fo SLO goats

Mladi? Najebali ste, če mene...

The Prime Minister has raped me!

The Prime Minis…

Mesto heroj. Težko je bilo...

Once a dog, it's always a dog

Once a dog, it'…

Petek, dan za karkoli že....

Spletna akcija SDS; @Kao #zate

Spletna akcija …

Operacija @Kao Samo, da je praznikov...

Prev Next

If you don't do politics, politics will do you


    If you don't do politics, politics will do you

Tole mi že preseda. Vem kaj bi rad napisal, pa ne znam začeti. Prvi stavek mi je vedno najtežji. Zadnji »klapEND« pa je tam namesto žiga. Stanje v državi je sanjsko. Narobe je vse. Narobe? Mogoče pa je stanje kakršno je idealno. Samo, da tega še nismo spoznali in dojeli. Okoli predsedniških volitev in zdaj, ko je sirski brivec iz tečajev vrgel pravno in socialno državo, se mi postavlja čudno vprašanje? Najbrž preveč čudno, da bi si razbijal glavo z njim.

Če si za eno stvar, si v Sloveniji deklariran kot levičar ali desničar. Takšno je okolje v katerem živimo. Kaj sem potem jaz? Pol stvari mi je ok na levi, pol stvari mi je ok na desni! Kdorkoli, ki zapusti Janšo ali ožji krog SDS-a, je takoj opljuvan za pofukanega levičarja. E tu …!? In kdorkoli javno podpre katerokoli idejo iz vrst SDS ali Janše osebno, je takoj označen za domobransko gnido. Brez izjeme.

main-qimg-ec43fd12eba66d41e638102b91005e1c-c

Dovolj je bilo nekaj besed dvoma o »Šamiju«, pa me je nekaj dolgoletnih znancev napadlo, da v meni še tli ljubezen do Janše in skrajnih desničarjev. Že zaradi Šarca sem izgubil nekaj spletnih prijateljev. Ker nisem goreče blejal za tipa, ki so ga čez noč top mediji povzdignili v nebesa. Ni pomagalo, da sem glasoval zanj. Premalo! Moral bi na blogu zganjati kampanjo za Šarca, mi očitajo. Moral bi pomagati po svojih močeh, pa si se raje delal norca!? Halo, očitno je razmišljati s svojo glavo grožnja nekemu večjemu cilju. Politika je odlično sredstvo, če si želiš zajebati življenje in izgubljati prijatelje.

Kam sodimo tisti, ki so nam sprejemljive dobre leve in desne ideje? V Slovenijo zagotovo ne. Pravi državljan Slovenije je samo tisti, ki slepo stoji za vsem, kar je levo ali desno. Sicer si nedojebanec, ki ne ve kam sodi. Slovenska desnica že dolgo ne obstaja. Desno od sredine živi Janšizem. Levo od sredine pa uspevajo tisti, ki izumljajo cepiva proti Janšizmu. Najbrž je to eden od razlogov, da je 60% volivcev na zadnjih volitvah ostalo doma.

požarnizid

Jeze in užaljenosti člani omizja Reporterja ne morejo več skrivati. Plesnivi ostareli Janša jih je odrinil na stranski tir! Njih, najbolj zadrte malikovalce klerofašizma, domobrancev in harmonike? Odkar si je Janša omislil televizijo za gledalce s posebnimi potrebami NOVO24TV, za Reporterjeve ovce ni več drobtinic. Zdaj so lačni in užaljeni.

Pozabil sem, kdo komu ne verjame. Lačni sitim ali obratno. Bo pa naplavilo precej gnojnice, če se bo razdor poglobil.

Nagradno vprašanje! Kam je Vinko Gorenak povabil Dejana Orniga?

A: na večerjo

B: v posteljo

C: na NOVO24TV

Pravilen odgovor je ABC. klapEND

ClaTk-KUsAA-uGq 

1 komentarjev

Pustite komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

nazaj na vrh

Sledite nam

E novice