Menu
Cazzo

Cazzo

No, kje smo? Deset dni...

Do not fuck me, lying country

Do not fuck me,…

Krasni novi časi. Fašizem, sovraštvo...

They will know your name

They will know …

Igra usode ali kako se...

Patriotism or slavery

Patriotism or s…

Slovenska Vojska bo danes dobila...

Brutta verità

Brutta verità

Včerajšnji tekst je razburil moje...

Bonne nuit du pays

Bonne nuit du p…

Takšne vlade pa še nismo...

Winter si coming

Winter si comin…

Evo njega. Sneg. I hate...

Fucking the last healthy citizens

Fucking the las…

Še ene volitve, še en...

La meraviglia della terra

La meraviglia d…

Pa zdaj? Težko rečem, ker...

Prev Next

Strup za "desne"


    Strup za "desne"

Včerajšnji dan sem preživel na sodišču. Nadaljevalo se je sojenje v zadevi »Igra«! Sodni izvedenec  se je ukvarjal z vprašanji sodišča, kdo je vdiral v moj blog, kdaj in od kje? Zakaj sploh gre? V domišljijski nadaljevanki Igra izmišljeni lik Kid čisti desno golazen, če sem kratek. Vasle, Šurla in Biščak so zaradi tega na smrt usrani, njihove tegobe (v glavnem Vasletove), pa zastopa odvetnik Janez Stušek. Preganja me sicer tožilstvo, vendar postopek v resnici vodi zastopnik oškodovanca Vasleta Stušek.

Ali sem s tekstom mislil resno in ali je tekst grožnja s smrtjo, s tem se skoraj leto dni ukvarja ljubljansko Okrajno sodišče. Odvetnik Stušek je sodišču serviral »dokaz«! Iz teksta je izginil stavek, ki naj bi bil dokaz, da sem mislil resno. Sodišču je predložil posnetke bloga z in brez spornega stavka. Priznam, da nisem imel pojma o čem Stušek govori? Hotel je dokazati, da sem s tem, ko sem izbrisal sporni stavek dokazal, da je grožnja »resnična«.

Pred včerajšnjo glavno obravnavo se je zgodilo nekaj, kar je vse skupaj postavilo na glavo. Pred dvema tednoma me je poiskal Dejan Ornig, heker, ki se je »proslavil« s sesutjem policijske Tetre in še čim. Med drugim je tri leta za Policijo hekal sodržavljane. Ornig mi je poslal elektronsko sporočilo, če se lahko srečava. Sporočilo je bilo precej pretresljivo. Ornig me je prosil za pomoč, ker se počuti ogroženega. Ogrožajo ga ljudje, ki jih dobro poznam. Ker je na koncu sporočila prošnja, da ga ne bi z objavo spravil še v večjo nevarnost, sporočila ne bom objavil. Sem se pa pred dnevi srečal z njim.

sz5 djvu 2100849 matkok jer-ornig

Po začetnem otipavanju sva se dogovorila za kraj sestanka. Začetno otipavanje? Lahko, da gre za past mojih bivših sodelavcev, za katere sedaj Ornig dela in ga izsiljujejo, sem razmišljal? Zato sva se malo vrtela okoli lokacije in ure. Skratka, srečala sva se pred kinom Šiška. Najbrž oba z »back up-om«!

Živijo, jaz sem Mitja, poslušam? In Dejan Ornig mi je povedal;

O sodelovanju s Policijo in kako so ga pravzaprav izkoristili. Ko je postal javno znan kot »super heker«, ga je poklical Vinko Gorenak in mu ponudil službo! Nezaposleni Ornig je seveda rekel JA. Vinko Gorenak ga je odpeljal na NOVO24TV. Dejan je napisal; «Potem sem padel med one V imenu resnice«! Gorenak je Orniga vabil tudi na večerjo in ... . Ne mislim si nakopati novih tožb. Mislite si sami. Dejan Ornig je javno znani pripadnik gay scene, Vinko Gorenak pa peder.

Ornig je dobil službo na NOVA24TV. Svoje znanje pa je dal na razpolago Janezu Janši in stranki SDS. Ne, da bi se zavedal, je postal heker ekipe, ki sem ji nekoč pripadal. Ko je to spoznal, se je ustrašil. Odločil se je zapustiti desno jato. Vendar kako? Pravi, da mu grozi direktor Nove Tomašič, grozi mu Gorenak in grozi mu Janša! Viri iz policijskih vrst so mu svetovali, naj se obrne name. Jaz naj bi bil strup za desne, pravijo nekateri na Policiji!?

Vsebine razgovora vam ne bom razkrival, ker ne mislim dodatno izpostavljati Orniga. Ker je tak zajeban heker, me je zanimalo, kdo mi je vdiral v blog? Še bolj pa me je zanimalo, kako lahko Vasle in njegov odvetnik Stušek najdeta stavek v blogu, ki je potem izginil in to celo dokumentirata in predstavita sodišču kot moj »corpus delicti«? Tišina! Dejan je prvič povesil pogled.

Prav, off the record ti tole povem, je nadaljeval! Jaz sem ti vdrl v blog in izbrisal stavek, ki ga je izbral Stušek! Meni je postalo slabo, priznam. A lahko tole ponoviš, sem dejal in se namestil bliže njemu.

Odvetnik Stušek mi je rekel, naj ti vdrem v blog in v tekstu Igra 6 izbrišem stavek pod zadnjo sliko. Ko je to povedal, me ni več zanimalo nič. Vljudno sva se poslovila. Priznam, da sem bil sprva precej nejeveren. Konec koncev je (bil) Janez Stušek ugleden odvetnik. Da gre naročit hekerju, katerega sicer zastopa v vseh kazenskih primerih, da mi vdre v blog in podtakne »corpus delicti«, ta je pa prehuda.

Kaj naj storim, sem si razbijal glavo? Povedal sem svojemu odvetniku in ga ubogal. Čeprav me je imelo, da bi z nekom takoj obračunal.

Janez Stusek

Ko je včeraj moj odvetnik za pričo predlagal Dejana Orniga, je odvetnik Janez Stušek skoraj padel iz stola. V obraz je postal rdeč kot paradižnik, obravnava pa je dobila povsem drugo dinamiko. Sojenje je prekinjeno. Naslednja obravnava bo 1. Februarja. Zaslišana bosta Dejan Ornig in sodni izvedenec.

Jaz bom v naslednjih dneh vložil kazensko ovadbo zoper odvetnika Janeza Stuška, kdo ga bo prijavil odvetniški zbornici, pa še ne vem. Mi bo danes odvetnik pojasnil, kako je s tem postopkom.

Dejan Ornig pa? Dejan, če si res ogrožen, če ti res grozijo ljudje, ki si mi jih omenil, tale tekst ti bo pomagal, da te bodo nekaj časa pustili pri miru. Ne boj se kako iz Nove24TV, po tem te bodo sami nagnali. In bodi pošten, ko se Februarja srečava na sodišču. Morda ti res pomagam. Nisem strup za desne, imam pa nekaj strupa, ki lahko »pobije« mrčes na desni. Drži se in srečno. klapEND 

petelinzapel2 

Pustite komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

nazaj na vrh

Sledite nam

E novice