Menu
PRASICA 2

PRASICA 2

Alenka postane predsednica vlade. Potem,...

La puttana di Janez

La puttana di J…

Ponedeljek 24. September, gospodovega leta...

The PIG

The PIG

Alenko Bratušek rodijo v Celju....

Morilski pakt

Morilski pakt

Milko Nović je na prostosti....

Benvenuti ai migranti ali Marjan je nateg

Benvenuti ai mi…

Vlada Marjana Šarca je prava...

Ratted rat from ZKS-Murgle

Ratted rat from…

  Janez Janša ✔@JJansaSDS   Sedaj lahko vsi vidijo...

Friendly source

Friendly source

Globoka država in njeni derivati...

War! Party SDS against humanity

War! Party SDS …

Janez Janša; Vsegliharji, v boj...

Janez Janša, the best friend of Vatican pedophiles

Janez Janša, th…

Samooklicani poveljnik štajerske Varde je...

Gangs of Ljubljana

Gangs of Ljublj…

Oborožene tolpe v Sloveniji. Sliši...

Prev Next

Traïdor


    Traïdor

Ne pomnim, da bi kdaj tako ignoriral življenje in svet okoli sebe. Predsedniške volitve me ne zanimajo. Na volitve ne hodim. Prazniki mi ne pomenijo nič. Včeraj mi na kraj pameti ni prišlo, da bi rinil na Žale ali katerokoli pokopališče. Imam med letom dovolj časa, da obiščem kakšen grob, če se tako počutim. Ko se je včeraj vsa država gnetla po parkiriščih in pokopališčih, sem jaz kraljevsko zabušaval. To mi še najbolj leži v deželi megle in instant politike.

Komur se da opazovati dogajanje na politični sceni in ni obremenjen s Pahorjem, Šarcem ali SDS, bo videl neverjetne stvari. Za one obremenjene so potrebni tolmači za ton in sliko. Zame in tiste redke, ki na vse skupaj gledamo kot na eno »big time« Kmetijo, so stvari kristalno jasne. Katalonija je ogledalo naše družbe in politike. Najprej se je vsa Slovenija drla, Viva Katalonija. Razen domoljubci so bili zadržani, pa še to zato, ker jih je s spuščenimi hlačami ujel Milan Kučan. Upokojenec, ki razlaga, da je samo upokojenec. Pa mu tega še Štefka ne verjame. Ko je dretje ponehalo, so se oglasili vsi strokovnjaki za osamosvojitve v naši državi. In teh je več kot dober milijon. Njihovo nakladanje je postalo bolj pomembno, kot sama Katalonija in njena osamosvojitev. Minuli teden se je s Katalonsko usodo ukvarjalo več Slovencev kot Kataloncev. Katalonce v vsej osamosvojitveni zgodbi najbolj zanima status nogometnega kluba Barcelona.

result-1-57b0d7353df78cd39c39c493

Puigdemont, Katalonski Ivan Janez Janša, je pobegnil v Bruselj. Ne bom napisal prav ste prebrali, ker to že veste. To je podobno kot, če bi Janša leta 1991 z ekipo iz CD spizdil v Moskvo. Junak, ki je stisnil rep med noge in ljudstvo pustil samo. To je današnja oznaka Puigdemonta. Če koga, preziram tiste predstavnike ljudstva, ki bežijo. Kam je neslo kralja Petra nekoč? Vse tiste vlade v izgnanstvu niso vlade ampak aparat pičk. Iz velike Katalonske samostojnosti ni nič. Bolj kot Katalonci sami, smo za njihovo samostojnost Slovenci. Če mi je kaj res za lase privlečeno, mi je izgovarjanje na ustavo. Kao mi smo imeli ustavno podlago! Kako prosim? Torej iz Jugoslovanske ustave smo priznavali samo tisto, kar nam je pasalo. Po ustavi na katero se sklicujejo prodajalci politične megle, bi vsi skupaj končali na Golem otoku. Še najmanj zajebancije bi bilo, da bi okoli Slovenije skopali jarek in ga zalili z vodo. In Slovenija bi postala otok. Goli otok.

Da ne boste mislili, da naši »osamosvojitelji« niso imeli načrta B, če bi armada res pokazala zobe! Janša, Bavčar, Peterle, Rupel, Kacin in Plut so imeli pripravljen zavarovan konvoj za umik (beg). Seznanjen sem bil s tremi različicami umika koordinacijske skupine iz Cankarjevega doma. Celovec, Brnik in Trst z letališčem Ronchi. Ko je Janša izdal ukaz za napad na vojašnice po vsej državi, je hkrati ukazal, da se formira varovani konvoj za umik »koordinacijske skupine« iz Cankarjevega doma. Ker so njegov ukaz dosledno ignorirali vsi vojaški in policijski poveljniki, se ni zgodilo nič. Formirani konvoj za CD na Prešernovi ulici je obrambni minister Janša ob 3. 30 zjutraj odslovil. Ni bilo potrebe za beg, čeprav so najbolj prestrašeni s kovčki in babami že stali na cesti.

EscapeFromHellGraphic

Pred dnevi sem se dolgočasil in preskakoval tv programe. Pa sem  naenkrat zmrznil. TV 3! V sredini Vinko Gorenak, zabuhel z izbuljenimi očmi, kot bi ravnokar fasal tri kurce v rit. Groza. Na levi Bojan Požar z značilno govorico kokainskega zadetka. Na desni pa Bernard Brščič, kot izrezan nestrpni fašist. Mislim, koji je to kurac na televiziji? To je demokracija, jo še niste siti?

Pahor ali Šarec? To prepuščam vam. Kar se knjige Book of Secret's tiče. Ne da se mi odgovarjat na vaše maile, kdaj bo knjiga! Ker ne vem. Knjiga je napisana in tekst lektoriran. Za »prelom«, urejanje in tisk rabim nekaj financ. Ker gre večina denarja za sodne jebade, se mi načrti sproti podirajo. Ne bom ponovil napake iz leta 2012 (Patriotske igre). Ko mi bo »uspelo« zgodbo pripeljati do konca in knjigo postaviti na polico, boste izvedeli prvi. Do takrat pa so seveda vaše donacije zelo dobrodošle.

Predsednik in predsedniški kandidat Borut Pahor; » Če bo izvoljen gospod Šarec, bo to korak nazaj! Če boste izvoljeni vi gospod Šarec (se obrne k Šarcu), bo država v veliki nevarnosti!  

Če je Slovenija resna država, bo moral Pahor tole konkretno pojasniti. Brez skrbi, nič ne bo pojasnjeval, ker nimamo novinarjev in tv voditeljev, ki bi zahtevali odgovore.

Ne, ne gospod predsednik. Nikamor naprej ne gremo. Ne bo naslednjega vprašanja, dokler ne odgovorite na zastavljeno.  Že mogoče, ampak ne v Sloveniji.

P.S. Za preiskovalne novinarje z jajci. Kolektor, Ludus, odbojka na mivki, Stojan Petrič, zabava, posilstvo, mediji, policija.

Da vas vidim? klapEND

donatepare

1 komentarjev

Pustite komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

nazaj na vrh

Sledite nam

E novice