Menu
PRASICA 2

PRASICA 2

Alenka postane predsednica vlade. Potem,...

La puttana di Janez

La puttana di J…

Ponedeljek 24. September, gospodovega leta...

The PIG

The PIG

Alenko Bratušek rodijo v Celju....

Morilski pakt

Morilski pakt

Milko Nović je na prostosti....

Benvenuti ai migranti ali Marjan je nateg

Benvenuti ai mi…

Vlada Marjana Šarca je prava...

Ratted rat from ZKS-Murgle

Ratted rat from…

  Janez Janša ✔@JJansaSDS   Sedaj lahko vsi vidijo...

Friendly source

Friendly source

Globoka država in njeni derivati...

War! Party SDS against humanity

War! Party SDS …

Janez Janša; Vsegliharji, v boj...

Janez Janša, the best friend of Vatican pedophiles

Janez Janša, th…

Samooklicani poveljnik štajerske Varde je...

Gangs of Ljubljana

Gangs of Ljublj…

Oborožene tolpe v Sloveniji. Sliši...

Prev Next

l'ultima volta


    l'ultima volta

Še en dan v tej zmešani wannabe demokratični državi Sloveniji. Je še kaj, kar ni šlo u tri pizde materine? Je še kakšna stvar v tej državi normalna. Normalna? Nekaj, kar levi, desni in srednji vidimo, doživljamo in razumemo enako? Najbrž ne! Predsedniška sramota teče drugi krog. Včeraj sem mislil pogledati soočenje Pahor – Šarec, pa so me z napovednikom prepričali, da sem raje igral PS4. Nobena od napovedanih tem se niti približno ne tiče predsedniške funkcije. V nedogled govoriti kaj bi, če bi? Koji vam je kurac vsem skupaj? Sploh pa, kaj nam ima predsednik Pahor za povedati ali sporočiti, kar še ne vemo? Nič. Ker je ves njegov predsedniški mandat en navaden prazen nič. Čisto intimno pa mislim, da je Pahor idealen predsednik tega naroda. Predsednik je samovšečen, prazen, brez vsebine, majčken in obseden z željo ugajati vsem. Iste so karakteristike tega naroda.

sheep

Odhod JLA iz Slovenije. Domoljubci kar tekmujejo, kdo bo zmagal v pretiravanju in lažeh! Premagana, potolčena armada. Veličastna zmaga TO in milice. Okupatorska vojska. Samo, da si dajo duška, pičkice iz zaklonišč. Da je bila JLA okupatorska vojska, tega me ne bo nihče prepričal. JLA je pomagala zgraditi to, kar imamo danes. Koliko kilometrov cest in železniških prog so zgradile delovne brigade skupaj z JLA, je pozabljeno. Naj gre slavna zmagovalna TO zgradit tistih ubogih 27 km železniške proge. Pa kaj še. Ko je Slovenijo prizadel katastrofalni žledolom, je obrambni minister Jakič izjavil, da vojska ne more pomagati, ker nimajo motornih žag. V JLA jih nekoč tudi nismo imeli, pa smo s sekirami podirali drevje in z golimi rokami vlekli hlode do kasarne. Brez veze, da to sploh omenjam. Me bo kdo narobe razumel. JLA je bila ljudska armada. Dobesedno. Da so jo v izdihljajih skupne države srbski politiki zlorabili za svoje nacionalistične ideje, ne more spremeniti njene zgodovine. Še najmanj retardiranci tipa Janša, Hojs, Krkovič, Grims, Mahnič in ostala desničarska nesnaga.

V specialni brigadi Moris sem bil od prve minute vojne. Pripadnik brigade sem postal že nekaj mesecev pred osamosvojitvijo. O vrnitvi v JLA, aretaciji zaradi dolgega jezika, vožnji na vojaško sodišče v Skopje in begu nazaj do Slovenije sem nekoč že pisal. Skratka, bil sem aktiven od začetka do odhoda zadnjega vojaka JLA v Kopru. Zadnje dni sem bil del ekipe, ki je vozila vojne ujetnike v pristanišče. Zadnjo noč sem v bojni opremi ležal lučaj od trajekta in upal, da bodo odpluli brez incidentov. V Morisu sem ostal zaposlen še nekaj let. Ker pa zadnjih 15 let nisem več v čredi Janeza Janše, ne veljam nič. Oznako »osamosvojitelj« pa je Janša ukradel nam vsem. Zdaj je to blagovna znamka stranke SDS, podobno kot VSO. Če bi mi danes kdo rekel »osamosvojitelj«, bi to razumel kot žaljivko. In velika večina vas najbrž tudi.

Bratje, naša pomlad gre iz tal, bistra kot burja, močna kot val? S tem se kiti Janez Janša. Pomlad iz tal? S tem bi se strinjal. Ker bi težko našel kaj bolj pritlehnega, kot je stranka SDS. Bistra kot burja, močna kot val? Glede na to, da v SDS ni dovoljeno imeti svojega mišljenja, tam ni ravno domovanje bistrih. Po desetletju konstantnih porazov, se je moč valov zreducirala na poniglavo lulanje po vseh, ki niso z SDS.

ovcanazi

Velika večina mojih prijateljev navdušeno podpira Marjana Šarca? Kot otroci se napalijo na nekaj močnih in všečnih stavkov, jih naprej delijo po družbenih omrežjih s komentarji; Marjan, imaš moj glas. Zavidam jim. Resnično. Zakaj jaz ne začutim te silne ljubezni do neznanca, ki si je toplo postlal v Kamniku, pa so mu apetiti zrastli. Seveda mu privoščim uspeh. Pahorju pa kot veste, iz srca privoščim poraz. Zdaj smo pa tam. Glas Šarcu, ker ne prebavljam idiota Pahorja? Podobni zgodbi smo priča na vsakih državnozborskih volitvah. Tam zmagujejo iz nič iz z meglo, da se slučajno ne zgodi SDS in Janša.

Ne pristajam na te variante. Zato bom kot ponavadi, predsedniške volitve prešprical. Ker jaz od nikogar nič nimam in ne kupujem pravljic, da jaz karkoli odločam. Če bi me npr. obiskal Šarec in mi ponudil mesto svetovalca za »notranje pizdarije«, bi me seveda zanimalo. In Šarca bi slepo podpiral do usodne nedelje do 19 ure.

A vam ni smešno, ko kandidata Pahor in Šarec odgovarjata, kaj vse bosta storila v primeru zmage. Kaj vam ni jasno, da je eden od kandidatov predsednik že pet let. In vse kar govori, da bo naredil, bi lahko že naredil. Ker je pač predsednik. Pred petimi leti je govoril podobno. Naredil seveda ni nič. Razen, da je rehabilitiral domobrance, ustaše in politične zapornike, ki to nikoli niso bili. Pahor je naravna katastrofa za to deželo. Šarca pa ne vidim na Erjavčevi. Tokrat se moram strinjati z norim kraljem. Res ni izbire. Če jo vi imate, pot do volišča najbrž poznate. #FuckOff dežela. klapEND

 

Blow Away the Bad World sized

Bi vam povedal, pa to ne bi ničesar spremenilo. Zato, boste že izvedeli.

please-donate  

Pustite komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

nazaj na vrh

Sledite nam

E novice