Menu
PRASICA 2

PRASICA 2

Alenka postane predsednica vlade. Potem,...

La puttana di Janez

La puttana di J…

Ponedeljek 24. September, gospodovega leta...

The PIG

The PIG

Alenko Bratušek rodijo v Celju....

Morilski pakt

Morilski pakt

Milko Nović je na prostosti....

Benvenuti ai migranti ali Marjan je nateg

Benvenuti ai mi…

Vlada Marjana Šarca je prava...

Ratted rat from ZKS-Murgle

Ratted rat from…

  Janez Janša ✔@JJansaSDS   Sedaj lahko vsi vidijo...

Friendly source

Friendly source

Globoka država in njeni derivati...

War! Party SDS against humanity

War! Party SDS …

Janez Janša; Vsegliharji, v boj...

Janez Janša, the best friend of Vatican pedophiles

Janez Janša, th…

Samooklicani poveljnik štajerske Varde je...

Gangs of Ljubljana

Gangs of Ljublj…

Oborožene tolpe v Sloveniji. Sliši...

Prev Next

Janšev pasulj 2017


    Janšev pasulj 2017

Komaj čakam, da mine lepotno tekmovanje za klovna ali klovneso št.1 v državi. Ko že mislim, da živim v približno normalni državi, me tole predvolilno dogajanje polije z mrzlo vodo. Predvolilne kampanje bi morale biti z zakonom prepovedane. Upati na pamet in razum volilnega telesa je največja utopija. V predvolilni kampanji kandidatke in kandidati lažejo in nakladajo, da za trenutek dobiš občutek, da so vsi po vrsti iz SDS. Borut Pahor, Marjan Šarec, Ljudmila Novak in Romana Tomc. Ta četvorka bo pobrala 99% glasov. Ostali niso vredni, da jih omenjam.

O omenjeni četverici vemo dovolj. Vemo kaj je kdo počel v preteklosti, kaj počne danes in kakšne politične barve je. To naj bi odločalo na volitvah, če bi bili mi količkaj normalni. Ne pa posrane lažnive kampanje s še bolj usranimi slogani. Romana Tomc in njen slogan; Spoštujmo in sodelujmo! Kako prosim? Tomčeva je kandidatka fašistične stranke, ki ne spoštuje nič in nikogar. Sodelujmo? Kot bi zadrti komiji vabili k maši, isti kurac. Romana Tomc na družbenih omrežjih dosledno blokira in izključuje vse, ki niso navlečeni na Janšizem. Spoštujmo in sodelujmo. Z vami že ne, gospa Tomc. Še manj z vašo fašistično stranko. Kandidatura Romane Tomc je nekaj posebnega.

pasulj1

Tomčeva je evro poslanka, ki na mesec zasluži cca 20.000 evrov. V Bruslju živi bogato, skoraj pravljično življenje. Ali kdo verjame, da je Tomčeva hotela kandidirati za službo Boruta Pahorja? Življenje v mondenem Bruslju zamenjati za »život« u Jankovićevi Ljubljani? Za plačo 3000 evrov bi bila dnevno tarča vseh, ki ne hodijo v Noriško cerkev in niso orto verniki kriminalca šiptarja Ivana Janeza Janše. Je Romana Tomc nora? Nora ni, jo pa Janša nesramno izsiljuje, da je pristala na kandidaturo. Gradivo za izsiljevanje je Janši priskrbel kar njegov prvorojeni sin Žan Janša, ki ga je ata podtaknil Tomčevi za asistenta v Evropskem parlamentu. Edina naloga Romane Tomc je, da premaga Ljudmilo Novak. Predsednik bo pa naš Borut, je rekel Janša.

Konec prejšnjega tedna je Romana Tomc na enem od sprejemov kolegici iz stranke potožila, da pač mora igrati to igro, a se tolaži s tem, da se bo lahko vrnila v Bruselj. Težko gledam vse te hinavce z Janezom na čelu, saj mi je jasno, da bodo volili Pahorja. Ne razumem te igre našega predsednika, je končala in prebledela kot zid. Za njo je s snemalnikom stal terenski poročevalec Nore24TV. Tomčeva je kriknila; »Ste to snemali«?

Ne vem, če se je kaj posnelo, se je izgovoril norček iz Nore24TV in se izgubil med verniki. Namesto na uredništvo na Linhartovo je norčka odneslo na centralni komite na Trstenjakovo. Nič kar še ne vem, je bil kratek Janša. Ponorel pa je wannabe general Tone Krkovič. V javnosti je malo znano, da je Krkovič obseden z željo, da postane predsednik. Vse poletje je masiral Janšo, da ga postavi za kandidata stranke na predsedniških volitvah. Janša ga ni uslišal, ker je imel svoje načrte z Romano Tomc. Da pa bi ga pomiril, je navidezno pristal. Dejal mu je natančno takole (by the record bGen); Če bomo kandidirali moškega, boš ti kandidat. Krkovič je zažarel. Prepričan je bil, da bo kandidat stranke SDS moški, torej on. Glavna nasprotnika je videl v Francu Brezniku in Francetu Cukjatiju. Cukjatija je pregovoril, da se mu umakne, Breznika pa se je lotil na umazan način.

Janša je bil navdušen. Kandidati in wannabe kandidati stranke SDS so pred njim prali umazano perilo in rušili eden drugega. Krkovič se je tako zavzeto lotil svinjanja po drugih, da ga Janša ni smel prekmalu ustaviti. Zato je do zadnjega odlašal z imenovanjem kandidatke Tomčeve. Ko je končno izdavil ime Tomčeve, so bile njene možnosti še bolj nične kot bi bile, Krkovič pa je užaljen odvihral v Velike Lašče in za naslednji dan napovedal tiskovno konferenco.

Jutro ni prineslo šokantne tiskovke odjebanega Krkoviča. Prineslo je ksiht Janše na Krkovičeva vrata. Kaj se je dogajalo za vrati ne vem, so pa vidni rezultati. Krkovič je utihnil in zaploskal Romani Tomc.

Kako so v SDS prozorni, da zaboli glava. Imajo svojo kandidatko, ki nima šans. Namesto, da bi napadali prvega favorita Pahorja, so ves svoj umazani nabojnik izstrelili proti Marjanu Šarcu? Koga pa ogroža Marjan Šarec? Romane zagotovo ne, Boruta pa. Kaj vam to pove? Da je resnični pravi kandidat stranke SDS Borut Pahor. Uradno je Pahorja podprla SD, ki je pod Židanom postala popolnoma servilna do domobrancev.

Kakorkoli obračate, prihodnost ne stanuje več tu. Slovenija je postala država duhov, preteklosti in nestrpnosti. Nabijem vas na k.. hlapci Zlovenčki. klapEND

bad-girls-love-stella    

Pustite komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

nazaj na vrh

Sledite nam

E novice