Menu
It's time

It's time

Prišel je čas, ko bodo...

Smrt države (1991-2018)

Smrt države (19…

Dan državnosti. Katere že? Partizanske,...

Pigs hunting for jobs

Pigs hunting fo…

Kakšna žalost je tole povolilno...

Foreplay

Foreplay

Najbrž bi bilo pametneje, če...

The shame of the losers

The shame of th…

Maratonci tečejo….! Kateri krog že?...

Playoff! Second round #volitve2018

Playoff! Second…

Janez je po baje tehtnem...

Lukec in njegov socialistični kurac

Lukec in njegov…

A ima kdo občutek, da...

Left truth, pig's lie

Left truth, pig…

Klap band. It's Monday, karkoli...

Faces of Ljubljana, the criminals

Faces of Ljublj…

Ljubljana je mesto spominov in...

When the leader falls, the sheep are gone

When the leader…

Vinko še ni pristal v...

Prev Next

Za narodov blagor


    Za narodov blagor

O predsedniških volitvah je bilo toliko napisanega in povedanega, da nimam kaj dodati. Kot vse kaže, bo Borut Pahor naslednjih pet let zabaval državo s svojimi domislicami. Ker po koncu naslednjega mandata Pahor ne bo imel več kam, bo odšel v pokoj. Naslednjih pet let mu ni treba več zganjati »volilne kampanje« in se truditi ugajati komurkoli. Ker nikogar več ne rabi. Pahor vedno znova potrebuje zaveznike za svoje načrte. Dolga leta so bili njegovi zavezniki v stranki SD in ostala levici. Ko je strmoglavil kot premier, pa se mu je levica odrekla. In Borut je brezsramno iskal podporo pri klerofašistih. In jo tudi dobil. V zameno je petletni mandat zaznamoval s klečeplazenjem pred Janšo, SDS, VSO, odborom 2014, skratka zvesto je izpolnjeval želje in zamisli Janše. Ko bo tokrat izvoljen, ne bo več potreboval nikogar, ker ne bo več nikamor kandidiral. Ali potemtakem lahko pričakujemo pravi obraz Boruta Pahorja? Bo sploh vedel kaj početi, ko mu ne bo treba zganjati volilne kampanje? Mislim, da ne. Potem, kar je povedal o sebi in odnosu do politike, bo naslednji mandat hudo duševno breme za izgubljenega Boruta. To je podobno, kot bi Janši in SDS-ovcem vzeli Kučana, Udbo in Novo24TV zraven. Huda depresija, na robu samomora.

prenos 6

Minuli petek je bila premiera filma V imenu resnice. Film je po pričakovanju navdušil publiko in na šokanten način razkril temačno stran naše države. Različne tragične usode! Na vseh pa prstni odtisi Janeza Janše in njegove ekipe. Film je navdušil in hkrati globoko pretresel občinstvo. Morilec Blaža Furjana, Franci Oražem toži Nedeljski dnevnik, ker si je novinar Ciril Brajer drznil napisati resnico. Iz istih razlogov časopis toži Darko Njavro. Sodne obravnave so javne. Če se vas je film tako dotaknil, potem se udeležite tudi sojenja in v živo spoznajte morilca  Franca Oražma. Njavra, ki je ukazal likvidacijo, pa najbrž dobro poznate. Bi bili lepo, da bi polna dvorana poslušala, kakšne duševne bolečine ima morilec vojaka Blaža Furjana, ker si je Nedeljski dnevnik drznil objaviti njegovo ime!

Zaenkrat je film videlo nekaj sto ljudi. Kolikor jih pač sprejme kino dvorana. In odzivi so neverjetni. Ko bo film prišel na splet in ga bo videla večina zainteresiranih državljank in državljanov, se bo upam odtrgal plaz besnih in prizadetih. Plaz, ki bo končno odnesel krvoločno golazen, ki se je od leta 1991 pa do danes neverjetno razbohotila.

krkovic display

Za konec podatek, ki bi moral zanimati Grimsovo komisijo in še koga. Katastrofalne razmere v Slovenski vojski so najbrž razlog, da so hrvaški obveščevalci rekrutirali nekaj pripadnikov SV. V zadnjem letu je SOA rekrutirala tudi nekaj uslužbencev MORS-a in MZZ-ja. Dejavnosti pripadnikov SOA v Sloveniji so precej agresivne narave. Poznam nekaj pripadnikov njihove obveščevalne službe SOA. Pred dnevi sem trojico njih srečal na Špici, kar je kakšnih sto metrov od Hrvaškega veleposlaništva. Povabili so me, da prisedem. Odklonil sem kavo in jih za sosednjo mizo opazoval. Ko sem jih hotel fotografirati z mobilnim telefonom, je prišlo do prerivanja in groženj. Za neuke. SOA snubi pripadnike naših oboroženih sil z denarjem. 2000 evrov na mesec je ponudba za sodelovanje. SOVA in OVS sta zraven gluha in slepa. Če pa so gospodje pripravljeni razvezati črni fond, sem jaz pripravljen izdati nekaj članov ustaške obveščevalne mreže v Sloveniji.  Nisem patriot, da bi za državo karkoli naredil zastonj. Za to državo že ne. Tiste, ki nam je bila obljubljena l. 1990, ne bomo nikoli videli. Takšno kot je zdaj, je itak ne mara nihče.

POP TV pravi, da lebdite zaradi košarke. Za narodov blagor si želim, da lebdite še naprej. Do finala, zlate kolajne in naprej. Za svojo dušo pa si želim, da nocoj padete na tla. Hvala. klapEND

donate-459x306    

Pustite komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

nazaj na vrh

Sledite nam

E novice