Menu
Betrayal (Winter is coming)

Betrayal (Winte…

Zdaj se bo pokazalo iz...

It's hard to put a leash on the dog after you put a crown on his head

It's hard to pu…

Dobro jutro? Ne še. Enkrat...

Janezov gambit

Janezov gambit

Šah je igra za bistre...

Every time we deal with an enemy, we create two more.

Every time we d…

Spektakla v Rusiji je konec....

Scam

Scam

Poletje 2018. Nategovanje volivcev, svetovno...

Homemade lemonade is the most enjoyable

Homemade lemona…

Limonada ali žajfnica? Isti kurac,...

Potem je prišla Policija

Potem je prišla…

Od višine se zvrti. Če...

Riechen

Riechen

Slovenija je spet Slovenija. Tole...

Servi, oggi è un nuovo giorno

Servi, oggi è u…

Danes je za Ameriko poseben...

Wicked game

Wicked game

Slovenija, kaj pa zdaj? Resnici...

Prev Next

The Kreten BMZ!


    The Kreten BMZ!

Borut Pahor je povlekel predvolilno potezo, ki mu jo je svetoval nihče drug kot Janez Janša. Predlog Janše je sicer star že dva meseca, a ga je Pahor sedaj udejanjil. V svoj kabinet je za svetovalca povabil dr. Ernesta Petriča. Veterana scene pri 80-tih, ki ga je desničarska srenja vzljubila zaradi njegovega požrtvovalnega boja za Janšo in legalizacijo desnega kriminala. Kam sodi Pahor in koga nagovarja, prepuščam vam. V predvolilni publikaciji predsednika Pahorja, ki bo izšla pred predsedniškimi volitvami, ki jih bo v petek razpisal Brglez, bo ena od izpostavljenih fotografij tista, na kateri Pahor čestita Janši za prvi arestanski poslanski mandat v zgodovini. Kdo, če ne domobranci, omedlevajo ob tej fotografiji?

janez jansa borut pahor blaz samec

Lepo je v naši domovini biti Janša, ali vsaj Bavčar. Tako eden kot drugi sta svoji »osamosvojiteljski« vlogi izkoristila za mandat Lopova »bez ograničenja«. Kaj to pomeni, sta zelena diletanta v komunizmu samo opazovala. In sline so jima kapljale na tla. Rdeče sojenice so jima že takrat prerokovale »Quslinško« vlogo pod Alpami. In se je zgodilo.

Janša je danes eden najvplivnejših vzhodnoevropskih političnih mafijcev, takoj za Orbanom, Đukanovićem in Tachijem. Bavčar pa je postal navaden gospodarski velekriminalec. V ZDA bi za isto dejanje dobil približno 180 let zapora, premoženje bi mu zasegli v 24 urah. Pa, če bi ga na Jezusa prepisal, mu to ne bi pomagalo. Da je pri nas sistemska korupcija uzakonjena, je dejstvo. Imamo zakone, po katerih so vsi gospodarski tatovi z Bavčarjem na čelu premoženje prepisali na družinske člane. Vsem je jasno zakaj gre, a zakon pravi, da jim vzeti ne smejo. Kdo je napisal ta zakon? Druščina iz LDS-a nekoč. Druščina, ki ji pripada Bavčar, druščina iz katere prihaja večina veletatov in ostalih tajkunov.

BMZ. Boštjan M. Zupančič. Največja zafrustrirana šovinistična budala z idiotskimi špegli pod slovenskim ustavno svobodnim soncem. Brez komentarjev in zgražanja, ok! Vsak ima pravico do svojega mnenja in pravico, da mnenje svobodno pove ali zapiše! Tako pravi BMZ!? Odvisno kdo otresa svoje mnenje in o kom! To bi moral bivši član ESČP prvi vedeti. Jaz sem v dvanajstih kazenskih postopkih zaradi te pravice in pol leta sem sedel v zaporu zaradi te pravice do svobode govora.

jjujj

O BMZ nimam dobrega mnenja. Pa ne zaradi aktualnih izpadov ostarelega šovinističnega prasca. Z BMZ sva se srečala pred 21 leti v stari Ljubljani. V bivšem Amerikancu na Gornjem trgu sem bil na privatni zabavi. Sredi noči sem s spremljevalko zapuščal lokal. BMZ in spremljevalka sta trčila na stopnicah in BMZ-ju se je polila pijača. Sledil je izpad brez primere. Kurba pijana, smet, kokoš in podobni izrazi so leteli iz njegovih slinastih ust. Ker je zraven mahal z rokami, sem ga »utišal«. Česa hujšega je kretena rešil redar v lokalu in policija, ki so jo poklicali. Popisali so mene, njo in njega, kretena od BMZ. Kako se je 18 let znašel in preživel na ESČP, mi je znanstvena fantastika? Si predstavljate, da je tipa 40 let mučila Simone Veil, pa je moral 40 let molčati, kot pravi sam! Zdaj si je lahko dal duška, ker ima to z ustavo zajamčeno pravico. Upam, da jo ima še kdo razen njega in njemu podobnih.

Na NOVI24TV pa te dni blesti Marjanca Scheicher, primer visokega intelektualnega duha strankarskega trobila. Marjanca je bivša kurbica iz Salamonovega oglasnika, zato kaj drugega od nje ne gre pričakovati. Me pa zanima, če je že kaj bližje cilju, ki si ga je zadala. Prijateljicam svoje branže je zaupala, da bi ga rada Janezu potegnila. Tud če Urška gleda, pravi Marjanca domobranska. klapEND

le51 11 marjanc i630x630                                                                                           

 

#needSOSsupport$

Pustite komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

nazaj na vrh

Sledite nam

E novice