Menu
It's time

It's time

Prišel je čas, ko bodo...

Smrt države (1991-2018)

Smrt države (19…

Dan državnosti. Katere že? Partizanske,...

Pigs hunting for jobs

Pigs hunting fo…

Kakšna žalost je tole povolilno...

Foreplay

Foreplay

Najbrž bi bilo pametneje, če...

The shame of the losers

The shame of th…

Maratonci tečejo….! Kateri krog že?...

Playoff! Second round #volitve2018

Playoff! Second…

Janez je po baje tehtnem...

Lukec in njegov socialistični kurac

Lukec in njegov…

A ima kdo občutek, da...

Left truth, pig's lie

Left truth, pig…

Klap band. It's Monday, karkoli...

Faces of Ljubljana, the criminals

Faces of Ljublj…

Ljubljana je mesto spominov in...

When the leader falls, the sheep are gone

When the leader…

Vinko še ni pristal v...

Prev Next

Igra 7 - smrt zombijev


    Igra 7 - smrt zombijev

Precej vode je preteklo od dne, ko je Kid oblekel kostum kurenta in poravnal račune z izmečki slovenskega naroda. Potem se je umaknil na zaslužene počitnice na Bled. Mojster preobleke in večih obrazov se je v gorenjskem turističnem biseru zlil z okoljem in počasi poniknil v pozabo. Najbrž nikoli več ne bi slišali zanj, če se ne bi onega dne basal s kremno rezino s smetano in zrl v jezero.

»Prasica pofukana«, je nenadoma zakričal. Prividi, ne Špela Predan. Pomel si je oči in se prepričal, da se ne moti. Vasle!? Kako je to mogoče, je zmajeval z glavo Kid? Saj sem vendar lastnoročno pospravil to domobransko smet iz obličja zemlje! Vstal je iz stola in v naglici zapustil lokal. Zunaj je stekel do jezera in ves osupel obstal na pomolu za pletnarje. Zdaj je Vasleta razločneje videl. Pizda, zombiji so resnični, mu je nehote ušlo. Da pa s supom veslajo po Blejskem jezeru, to pa ni niti v Alan Fordu. Bo pa zagotovo na ljubljanskem sodišču, kjer še vedno živijo v nekem drugem času.

Kid je sedel na klop ob jezeru in opazoval Vasleta pri veslanju. Poleg njega sta veslala še dva razpadla tipa, ki ju s te razdalje ni mogel prepoznati. Trije zombiji veslajo, eden od njih je Vasle, je Kid vtipkal v svoj prenosni telefon. Zazvonilo je v Murglah, pravzaprav kakšnih 500 metrov pod Murglami. Kardelj je zlovoljno vzel piskajočo reč v roke in v siju žarečega ognja popolnoma prebledel.

Vasle na Bledu? Nemogoče! Še pred nekaj urami je bil dežuren za metanje indonezijskega premoga na ogenj. To je njegova služba za prvih 100 let. Po tem obdobju se sestane kadrovska komisija v peklu in odloča o napredovanju. Za tiste bolnike, ki se ne morejo sprijazniti s svojim statusom na onem svetu in kot zombiji lezejo iz zemlje na sonce, imajo v peklu poseben oddelek. Vodita ga Stane Dolanc in njegov namestnik Slobo Milošević, pravijo pa mu »možje v črnem«! Prav ta oddelek je bil poslan, da ujame in vrne pobegle zombije na Bledu.

rose

Kid še ni vedel, kdo je dvojec, ki zvesto vesla za Vasletom. V peklu pa so natančno vedeli kdo manjka. Vinko Vasle, Danilo Slivnik in Janez Janša. Notranja preiskava pod zemljo je pokazala, da se je trojica podala med žive, da dokaže obstoj Kučanovega klana. Vasle je imel še intimne razloge za beg med žive, ampak o tem kasneje.

Kid je poslikal trojico zombijev na supih, potem je skoraj pobegnil iz obale. Skrivališče je imel v graščini, kjer je nekoč pedofilil orožarski prijatelj zombija Janše Nikolas Omanus petarda. Povezal se je na sosedov wi-fi št. 41 in na spletu poiskal vse o zombijih. Wi-fi št. 41 je črna povezava do spleta, ki jo uporabljajo tisti, ki jih v resnici ni.

Kako ubiti zombija? Splet mu ni ponudil odgovora, ampak vprašanje? Kako ubiti nekaj, kar je že mrtvo? Nemogoče. Razen, če si Gašper Tič in te še nekajkrat umorijo v medijih. Medijski umor, je kliknilo Kidu. Hm, ali se za medijske umore gre v zapor? Če si določeni bloger, je odgovor pozitiven, sicer pa so medijski umori specialiteta slovenskega žurnalizma.

Kid je razočarano poklopil lap top in ga odrinil od sebe. Kako ubiti nekaj, kar je že mrtvo? Pizda vam materina, vam bom jaz pokazal kako, je vrelo v njem. Načrt, pomemben je načrt, si je ponavljal Kid. Glavo je zakopal v dlani in debelo uro razmišljal. Načrt se je v glavi naložil sam, kot kakšna aplikacija. Potem je vzkliknil; »To je to, smrt zombijev«! Naenkrat se mu je zazdelo, da je odložil ogromno breme. Nasmešek se mu je narisal na obrazu, nasmešek, ki ga ne bi narisal niti Da Vinci. V mislih je imel ognjeno stihijo, ki jo niti pekel ni priredil, ko se je aprila 1945 vrnil prvi sin Adolf. klapEND

zommm

          zombies-3368  

Pustite komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

nazaj na vrh

Sledite nam

E novice