Menu
It's time

It's time

Prišel je čas, ko bodo...

Smrt države (1991-2018)

Smrt države (19…

Dan državnosti. Katere že? Partizanske,...

Pigs hunting for jobs

Pigs hunting fo…

Kakšna žalost je tole povolilno...

Foreplay

Foreplay

Najbrž bi bilo pametneje, če...

The shame of the losers

The shame of th…

Maratonci tečejo….! Kateri krog že?...

Playoff! Second round #volitve2018

Playoff! Second…

Janez je po baje tehtnem...

Lukec in njegov socialistični kurac

Lukec in njegov…

A ima kdo občutek, da...

Left truth, pig's lie

Left truth, pig…

Klap band. It's Monday, karkoli...

Faces of Ljubljana, the criminals

Faces of Ljublj…

Ljubljana je mesto spominov in...

When the leader falls, the sheep are gone

When the leader…

Vinko še ni pristal v...

Prev Next

Day X


  Day X

Zadnje dni je bila vsa država okupirana z najdbo ameriške letalske bombe iz druge svetovne vojne. Ne toliko z najdbo kot z nadaljevanjem. Najditelj, ki se je z otrokoma igral iskanje skritega zaklada, je četrt tone težko najdbo mirno odkopal in »odvlekel« domov. Da takšno neumnost stori odrasla oseba in celo v družbi svojih otrok? Ne vem!

Sem bil pa zelo presenečen nad obsegom operacije, ki je sledila in nevednostjo »strokovnih« služb. Če se nikomur ni zdelo na spletu preveriti za kakšno bombo gre in njeno sestavo, bi se lahko obrnili na državo, ki jo je izdelala in odvrgla. Danes, ko imamo direktno zvezo z Belo hišo, to ne bi smela biti težava. L. 2007 sem v Afganistanu videl na delu številne ekipe, ki so odstranjevale nastavljene zakopane mine, nastavljena eksplozivna sredstva vseh vrst in neeksplodirane letalske bombe. Če bi tam za vsako neeksplodirano »napravo« sledil postopek, ki smo mu bili priča v Sloveniji, bi lahko hitro izobesili belo zastavo in se pobrali domov.

Kakšno je stanje z našim morjem? Slabo. Čeprav je naše, se ne ribiči ne pomorska policija ne upajo pluti po njem. Ker tam strašijo ustaški morski psi? Ne, ker je naš predsednik Pahor navadna pička, ker je predsednik vlade Cerar prestrašeno pravniško dete in ker je zunanji minister Erjavec klovn tudi zunaj naših meja. Nihče nas ne jemlje resno, ker resnici na ljubo smo daleč od resne države. Če pustim vse ob strani in se osredotočim samo na arbitražni sporazum! Slovenija bo sodbo spoštovala in implementirala! To kot papagaji ponavljajo Pahor, Cerar in Erjavec. Samo besede so jih. Če bi res spoštovali to sodbo, bi takoj umaknili tabornike iz Trdinovega vrha, hkrati pa poslali vojaško ladjo Triglav in kar imamo policijskih čolnov do mejne črte na morju, ki jo je določilo arbitražno sodišče.

Glavno, da je Karl poslal pismo v Bruselj in, da so pismo prejeli. Še to se nam manjka, da bi se Evropska komisija pošte izogibala v stilu Janeza Janše. Izgubila se je med reklamami, ki jih sicer ne prejemajo…! Najbrž vam ni ušlo, da je Pahor v svojem navdahnjenem elementu že izdal »državo«, ko je dopustil možnost »dvostranskega dogovora«! Kakšen kurac dogovor z ustaši, ki jim nikoli ni bilo do dogovora in normalnih odnosov s Slovenijo. Ne razumem te ustaške nacije, res jih ne. Jebo  jih sabor in tisti, ki je nad  saborom. S temi hinavci se nimamo pod milim nebom več kaj dogovarjat.

lepena3

Domobranski živelj in ostali narodni izdajalci te dni romajo na letno druženje z vodstvom klerofašistične stranke SDS. Za hrano skrbijo kuharji SV, ampak brez skrbi, vse je po črki zakona. Kuharje SV je najelo lokalno gasilsko društvo, njih pa SDS. In naj bi bilo vse lepo in prav, ker je Janez pred leti pogruntal, kako izigrati zakone, da ti kuha vojska. Bravo Janez.

Naše skorumpirano in podkupljeno pravosodje je baje na zasluženih sodnih počitnicah. Na Tavčarjevi se jih poti samo peščica za tiste res nujne zadeve. Reveži. Vem, da bi zaprli Bavčarja, ni nujno. Je pa v času sodnih počitnic nujno razpisati narok za sojenje v zadevi, ki stoji od l. 2012, gre pa za zapise na blogu. Narok je najbrž po naključju razpisan na moj rojstni dan. Jebi ga, jaz sem nujna zadeva v državi. Ne enega, dva naroka so razpisali zame, drugi je 22.08., zaradi petih delov IGRE na tem blogu. Jaz in moj blog sva očitno največja grožnja pokvarjeni tranzicijski desnici z vsemi njenimi lovkami, kajne Janez!

Nisem najbolj razpoložen za pisanje in komentiranje scene. O prometni nesreči, ki jo je imel otrok in stvareh povezanih s tem ne morem in ne mislim pisati, vsaj zaenkrat. Ne vem kako se bo tole končalo, upam na najboljše. Če bo manj objav v naslednjih dneh, jih bo pač manj. klapEND

courtslokurac

1 komentarjev

 • 
     Ben
  Ben Četrtek, 27 Julij 2017 10:28 Komentiraj povezavo

  Tudi meni ni jasno, zakaj se za vse podatke o bombi niso obrnili na ZDA oz. na tam pristojne za to. Šlamparija brez primere, res je. Kar se pa tiče arbitrazžnega sporazuma, pa je jasno da se Cerar boji Hrvatov zato bo ravnal v 'evropskem duhu' haha. Bebavost. Balkan pa evropskih duh ne gresta skupaj, tele mamino Cerarjevo!

Pustite komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

nazaj na vrh

Sledite nam

E novice