Menu
It's time

It's time

Prišel je čas, ko bodo...

Smrt države (1991-2018)

Smrt države (19…

Dan državnosti. Katere že? Partizanske,...

Pigs hunting for jobs

Pigs hunting fo…

Kakšna žalost je tole povolilno...

Foreplay

Foreplay

Najbrž bi bilo pametneje, če...

The shame of the losers

The shame of th…

Maratonci tečejo….! Kateri krog že?...

Playoff! Second round #volitve2018

Playoff! Second…

Janez je po baje tehtnem...

Lukec in njegov socialistični kurac

Lukec in njegov…

A ima kdo občutek, da...

Left truth, pig's lie

Left truth, pig…

Klap band. It's Monday, karkoli...

Faces of Ljubljana, the criminals

Faces of Ljublj…

Ljubljana je mesto spominov in...

When the leader falls, the sheep are gone

When the leader…

Vinko še ni pristal v...

Prev Next

Samo predsedniki in kreteni


  Samo predsedniki in kreteni

Some like it hot! Predsednik! Kako omamna funkcija, za nekatere že beseda! Predsednik in pika. Predsedniki torej! Malo resnosti, ki je v zadnjem predsedniškem mandatu popolnoma izginila ne bi škodilo. Ampak to je blog in jaz sem njegov predsednik, če hočete ali ne. In na tem blogu bo pisalo, kar bo predsednik zapisal, ne kar bi si razni buzeranti, pasjejebci, kriminalci in morilci zaželeli. Tudi kakšni bivši šefi ne pridejo v poštev. Tu sem jaz predsednik. Sicer pa sem prepričan, da ne jaz ne vi ne poznamo nikogar, ki ne bi bil vsaj enkrat v življenju predsednik. Zaresni predsednik, kot sta Pahor, Cerar je tudi neki Bahtić. Čeprav le hišnega sveta v enem od propadajočih blokov na obrobju Ljubljane. Jaz sem bil npr. enkrat predsednik razreda v osnovni šoli in enkrat sem bil izvoljen za predsednika nekaj članskega športnega društva. Še v prejšnjem stoletju, da ne bo pomote.

Borut Pahor je predsednik vse življenje. Odkar vem zanj, je predsednik nečesa. Od mladincev naprej. Janša je še hujši primer. Večni predsednik SDS je bil v življenju večkrat predsednik. Tudi organizacij in društev, ki jih je poganjal komunizem in rdeča zvezda. Zdaj poleg dosmrtnega predsedovanja stranki, predseduje opoziciji. Opoziciji v bistvu ne predseduje Janša ampak so ga za predsednika opozicije razglasili mediji. Predsednik opozicije? Jaz sem pa predsednik sončnega sistema, isti kurac. Kje pa ima naslov ta opozicija, vsaj elektronski, ker bi rad nekaj vprašal. Ga nima! Kako pa to? Ima telefon ta opozicija? Kje se je pa registrirala, na katerem sodišču? Nikjer nič? Kot pri finskih oklepnikih. Zdaj je, zdaj ni. Oklepniki, podkupovanje, podtikanje, laganje, obljube, gotovina? In prdec se je razkadil. Ostal je račun, cca 95.000 evrov. Ko se bo Kranjcem vreme razjasnilo, bo jasno kot na dlani. Patria je skrbno načrtovana diareja Janeza Janše. Predsednik »opozicije« je v spremstvu Murgelskih kamer, Hanzijevih snemalcev in črede ovac, premišljeno odcapljal v zapor! Ko mu je pokal odnesel zeleni Cerar, se je Janši v Puščavi snelo. Predsednik je postal kraljevič. Omislil si je svoje kraljestvo. Če zmaga na volitvah, se bo namesto Borisa Valenčiča oklical za slovenskega kralja in s pomočjo US republiko spremenil v kraljevino JJ.

Clown gun

Do kraljev najbrž še pridemo, zdaj smo pri predsednikih. Kaj poreči o predsedniku vlade, ki je v mandatu zamenjal več bab kot ministrov? Tišina. Vem! Cerar skače pred kamerami in se obnaša kot novi Borut Pahor. Še en mandat hoče. Še en mandat potrebuje, da izpolni vse obljube. Mimogrede, do zdaj ni izpolnil niti ene, vse gre u kurac, on pa živi v oblakih. Volivci so ga spregledali, stranka se vrti okoli parlamentarnega praga, Cerar pa o drugem mandatu. Ko začneš na vprašanja odgovarjati, drugi so pa …., oz. drugi pa v 25 letih niso …., pomeni konec! Cerar se je nalezel otroške bolezni, ki je udarila že marsikoga. Pravijo ji, »samo jaz sem lahko predsednik«!

Predsednik Pahor in njegovo otroško igrišče na Erjavčevi zaenkrat ni ogroženo. Kot, da nihče noče zidati peščenih gradov v peskovniku, ki ga je iz predsedniške funkcije naredil »vaš« Borut. Razpis za klovne bi tukaj prav prišel. Si lahko predstavljate večjega klovna na KPK, kot je ta trenutek Štefanec? Nekomu je bilo zelo do tega, da se iz predsedniške funkcije na KPK naredi jaslice za teličke. Uspelo, sedi pet!

Mokre sanje naših zadrtih desničarjev so presenetljive. Radi bi bili hlapci? To vem, to ste in okoli tega ne bom izgubljal besed. Zanimivo, da je hlapčevanje pogojeno. Hlapčevati Nemcem, življenjske sanje vsakega Janšista! Da bo Slovenija postala druga Vzhodna Prusija (pred ll. sv), bo obljubljal predsednik kraljevič podanikom. Podaniki!? Zoprna reč za predsednike, če se jim podaniki (ovce) razbežijo. Vem, da je kraljeviča hudo stisnilo pri kamnu in mu zavozlalo črevesje, ko so ga obvestili, da je na romanje prišlo samo devet ovac! Težka je biti predsednik. Da se ti priskuti do konca. Pa kaj zato, mi smo rojeni pod srečno zvezdo. Imamo Boruta, pa kup Janezov, Mirkov in Francljev, ki so se vsak trenutek pripravljeni žrtvovati za nas in skočiti v predsedniške copate. Ni panike, res ne. Ker, Das ist Slowenien! klapEND

p.s. kako živeti, ko pride na predsedniško funkcijo totalen idiot, povprašajte Američane te dni. Ne bodo zgovorni, I HOPE!

trumpbebo     

1 komentarjev

 • 
     Đek
  Đek Četrtek, 15 Junij 2017 19:56 Komentiraj povezavo

  vse ok .. popravi le "američani" - to je pisati z velikim "A" > Američani

Pustite komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

nazaj na vrh

Sledite nam

E novice