Menu
Family affairs

Family affairs

Življenje piše neverjetne zgodbe. A...

Potus via Portorose

Potus via Porto…

Drama. Življenje je drama s...

Viernes

Viernes

Ej, a si gledal Tarčo?...

White Men Can't Jump

White Men Can't…

Zadnje čase precej lažje diham....

GT

GT

Time out od javno dostopne...

Time out

Time out

Poznamo čas miru in čas...

Out of bounds

Out of bounds

Vojna gospodarskih imperijev? Priznanje neke...

Padre falso

Padre falso

Dobro jutro občinstvo, ki je...

The last stand

The last stand

Predvolilna tekma je v polnem...

Inside the SDS mob 4

Inside the SDS …

Priti v stik s prvo...

Prev Next

Slovenija u kurcu


  Slovenija u kurcu

»Slovenija v srcu« , je adut s katerim namerava vse bolj bizarni Janša še zadnjič zasesti premierski položaj. Ko ni več rešitev, ko je vse zavoženo in izropano, takrat je čas domoljubnih desničarskih parol. Slovenija v srcu, v denarnici pajčevina, v želodcu pa ostanki iz humanitarnih paketov. In potem se zgodi Metelkova 2017 in spominski pohod JBTZ. Ob 11.50 je operativec SDS-a na terenu javil centrali na Trstenjakovi, da vernikov ni nikjer. Zadnji hip je sodobna tehnologija preprečila zgodovinsko ponižanje Janše in njegovih psov. Gorenak, Tanko, Breznik, Irglova, da Janše niti ne omenjam. Vsi so bili tik pred odhodom na kraj, kjer naj bi plapolale zastave kolaborantov in vreščali osebki, ki sicer vreščijo pred sodiščem. Pohod in udeležbo je Janša odpovedal, ker naj bi »vernikom« grozili levi fašisti. Sicer pa je prišlo natanko devet (9) podpornikov Janše, ki skupaj štejejo kakih osemsto (800) let.

Kasneje popoldan je Janša s Tasićem modroval pred peščico ljudi, ki bi jih nepoznavalec uvrstil v krog Desus-a in Slovenija v srcu je pogorela. Mimogrede, nacistično nastrojen domoljubec Bernard Brščič je propadlega politika Gregorja Viranta javno označil za pedra. Da mu dišijo moške zadnjice in podobno. Nič novega. Me pa zanima, če Brščič iz lastnih izkušenj ve, kaj diši Virantu?

unnamed 1

Da je Bojan Požar navaden lažnivi provokator je znano vsakomur, ki je pismen. Zdaj nabija, da so mu iz Magne ponujali denar, da neha pisati o njih. Sicer pa, škoda besed za tega reveža brez obraza. Njemu so ponujali denar, najbrž na podoben način kot Vodušku. Le, da Požar ni takšna ovca kot Vodušek, ki je slep in gluh zbezljal v nastavljeno past na Trojanah. Leta tečejo, organi pregona, tožilstvo in sodišče pa nič. Vodušek je dolgo časa capljal za Janšo in njegovimi verniki. Oblečen v zamaščeno črno obleko, neobrit in z obvezno kamero v roki je vztrajal toliko časa, da se ga je Janša usmilil. Poleg svoje one man band propadle televizije ima Vodušek zdaj oddajo na TV3. Katastrofa od vazelina, kaj naj rečem. Na isti televiziji gostuje tudi lažnivec iz začetka odstavka in muči redke gledalce s svojim nerazločnim gobcanjem in izbornimi gosti. V večini gre za vernike Janše, ki so okuženi s kriminalom, korupcijo in ostalimi otroškimi boleznimi novorojene države. Jebi ga, država je zdavnaj zlezla iz plenic, domoljubci pač ne. Otroške so zamenjali za tiste, ki grejo najbolje v promet, ko se pred sodiščem zbere četica odbora2014.

Glavni in odgovorni lobist Magne Steyr v Sloveniji je nihče drug kot PV Miro Cerar. Če kdo misli, da Mirko lobira zastonj, se moti. Mirko ni več državni pravnik, ki lupi osnovne šole po 500 evrov za selfije. Tisto o morali in etiki pa že enkrat pozabite. Ker ta dva pojma nimata kaj iskati v naši kapitalistični demokraciji po meri človeka.

O skrbno čuvanih skrivnostih naše slavne NLB pa drugič. Drago Kos, Šrotova Mojca Koder in Rok Praprotnik so del neformalne ekipe, ki skrbi, da skrito ostane skrito. Vsak iz svojega položaja prispeva k skupnemu cilju, nategniti narod! Če vam to ni jasno, vam najbrž ni pomoči. klapEND

nonolukna2   

1 komentarjev

 • 
     jb
  jb Petek, 02 Junij 2017 15:20 Komentiraj povezavo

  Mitja...slovnica..."osebki" pred sodiščem pač ne morejo bit poimenovani kot osebki, če so vendar "prilastki". To so ljudje brez o-seb-nos-ti. Torej: "prilastki". Bodi dosleden :) LP

Pustite komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

nazaj na vrh

Sledite nam

E novice