Menu
Monopoly Slovenija

Monopoly Sloven…

Petek. Po mnenju večine najbolj...

Mercenaries and Believers

Mercenaries and…

Še en prazen dan. Gledam...

Živa jeba (live fucking)

Živa jeba (live…

Za tiste, ki ljubijo mraz,...

Black hole

Black hole

Life is bitch. Prej ali...

List of Hacked People Suspected of Islamic Terrorism (Slovenija-Ornig-MNZ)

List of Hacked …

Islamski terorizem je najhujša oblika...

Fuckday

Fuckday

Tu smo. Nepogrešljivi »fuckday« ali...

Link resnice

Link resnice

Dolgoletna kurbica našega nepogrešljivega psihopata...

If you don't do politics, politics will do you

If you don't do…

Tole mi že preseda. Vem...

Novićevo priznanje in pobegli kaznjenec iz Sirije

Novićevo prizna…

Danes je slovenska politika dobila...

Strup za "desne"

Strup za "…

Včerajšnji dan sem preživel na...

Prev Next

Potica, naša je prasica!


    Potica, naša je prasica!

Gledam v ekran računalnika in čakam navdih. Kaj naj pa napišem? Ne vem. Pol ure sem stikal po internetnih straneh in se ubadal z domačimi novicami. Hm, se bom popravil. Z domačim pisanjem, ne z domačimi novicami. Z »domačimi« novicami je takole! Zanesljive informacije najdete na športnih straneh. Tam ni lažnivih spinov in člankov. Če se je zvečer tekma končala z 2:0 za Olimpijo, ga ni junaka bedaka med športnimi novinarji, ki bi zagret za vijolice v svet poslal vest, da je NK Maribor pohodil žabarje na Jankovićevem spomeniku korupcije v Stožicah in zmagal s 5:0!?

Si predstavljate, da bi mariborski Večer konstantno objavljal izmišljene oz. lažne rezultate in dosežke NK Maribor? Ne, ker bi ga ukinili s peroksidno Šerugo vred. Mimogrede, odhod iz POP TV na časopis Večer je bil izsiljen in pogojevan. O tem bi Borut Pahor lahko kaj več povedal, poleg peščice informiranih Pro plus debilov, ki za ljubi kruhek nič ne vidijo ali slišijo. Prodane duše!?

NOVA24TV. Televizija našega nepogrešljivega fašista Janše. Janša je v resnici ogledalo vsega, kar je bilo slabega in pokvarjenega v prejšnjem režimu in državi. V devetdesetih je Janša sanjal, da bo med Slovenci priljubljen in malikovan kot Milošević v Srbiji in Tuđman na Hrvaškem. Pa se je uštel. Kdor spremlja dnevno politiko in njene akterje, se lahko upravičeno drži za glavo. Še raje za denarnico! Na eni strani Janša z ekipo fašistov, na drugi pa tretjerazredne marionete, ki odgovarjajo stricem iz teme. Iz ozadja je prežvečeno, passe. Najbrž je Vinko Vasle (wannabe vaščan Bleda) izumil ta termin, »strici iz ozadja«! Ne pa kmet Židan, wannabe prime minister. Zakaj iz ozadja, si odgovorite sami. Vinko je bil vedno v ospredju. Razen v živalskem svetu. Tam je tudi on teta »iz ozadja«!

S potico smo povedali vse. Kako majhno, utesnjeno in prezrto se počuti Slovenija, smo izvedeli zaradi potice. Teden dni je top novica pod Alpami, da je sveti oče, nekoč podpornik diktatorske hunte v Argentini, omenil potico prvi dami Amerike, nekoč lutki za denar v domači Sloveniji. Ego nam je zrastel, ko je bila glavna novica potica. Naša potica. Nisem prepričan, da ne bo ob letu osorej potica zapakirana v šahovnico.

tema piranski policaji display

Pičkice naše. Ustaški čamac se zaletava v slovenski policijski čoln sredi Piranskega zaliva. Borut pa Miro sta rekla brez incidentov. Skloni glavo in domov. Arbitraža gor ali dol, kar je naše je naše. Se izogibamo incidentov, smo pridni in poslušni. Kaj pa ustaši? Prisluškovanje, zasmehovanje, nepriznavanje arbitraže in vsega, kar jim ne diši. Oni so na preži za incidenti 24/7. Mi smo pa demokratični, evropski…, mi smo navadne budale, ker to gledamo in prenašamo. Hipotetično, če bi bil jaz v tistem napadenem čolnu Slovenske policije, bi ustaško plovilo s posadko vred končalo na dnu slovenskega morja. Brez heca, odrivanja in gobcanja. Me potem zanima, komu bi jokala in kje bi se prerivala silikonska Kolinda.

V življenju je tako, da je včasih treba imeti jajca in pogum za korak naprej. Ali vsaj, da se postaviš zase! V Sloveniji pa že četrt stoletja volimo, prenašamo in gledamo oblastnike, vse po vrsti pičke grabežljive, na suho podkupljive.

Kdor ne skače ni Sloven'c. Pičke, jaz ne skačem. Kapiš? klapEND

akcijaSEP     

2 komentarji

Pustite komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

nazaj na vrh

Sledite nam

E novice